♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben bugün 76.700 çıktım. takıldım canım ama pes yok

Mersi kuzum sen de iyisin hem de basarilisin taytim eski donemlerden herkes cok begenirdi tesekkur ederim. Sen de almak istersen serisi var mi bilmem ama nike 2012 de almistim ben.

Geçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))

tebrik ederim. herkesi görüyonda bir kendinimi görmüyon. harika gidiyorsun. benimde 2 haftaya sınavlar biticek daha fazla aktif olurum. hem sporda hemde burada.

sbeden bu hafta 64,1

hastayım, ölüyor gibiyim.uyku yok zaten bari dedim bildirimimi yapayım.
faranjit+orta kulak iltihabı beni mahvetti.aman salgın var dikkat edin kızlar

Kocaman bir kase yogurt keten tohumu+chia tohumu ve 1 yumurtayla gunaydin kizlaar :) Ne olur dua edin iyileseyim yoksa 2 gune regl olunca iyice cokecegim (

kizzzlar internet paketim bitti. yeni yapabildim
o yuzden giremedim .
sbeden 64.6 canim

nehirnil111 kuzucum beni yarışmaya katma.. kusura bakmayin duzenli bi insan olamadigim icin aksatiyorum hep.

Canım benim için sorun değil de çok geç haftanın 1.cisi belli oluyor he bir yere not etsen toptan versen o da olur tabi ki ama mesela 1000 kalori hangi tarih falan haftalık toplamda verebilirsin ama bir yerde not etmen gerekir sen bilirsin geçen hafta zaten katılamadın çünkü 1 günde kalorin var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…