olsun canım sonuçta ilerliyorsunsbeden artık gram gram gidiyo ama bu hafta doru düzgn yapamadm şeytana uydum akşamları biraz yedim yine iyi gitmiş maşallah kilom 65.2
kızz ne güzel fiziğin var senin kadar olsam yeter saçlarda sarı güzelmişbegum75 Resimlerde de goruldugu uzere kernimda bir sislik var regl olucam diye ve gobegimde az bir yag var iste spor sonrasi artik bunlar kalmayacak
Eki Görüntüle 1723887 Eki Görüntüle 1723888 Eki Görüntüle 1723890 Eki Görüntüle 1723892
ben bugün 76.700 çıktım. takıldım canım ama pes yoksbeden cim sende durumlar nedir 75 i gördün mü?
ya aslında çok özel bişey yapmadım, bu kalori hesaplama işi farkındalığımı artırdı, yediklerimi biraz daha ölçülü yedim,birde benim vücut direniyodu çünkü, dediğim gibi öncekine göre porsiyonlarım gerçekten küçüldü k.hidrat olayını elimden geldiğince min.çektim, bide regl dim o bitti hepsi bende ancak bu kadar oldu işte, gördüm göreceğim son mak. değer bidaha bu kadar gitmez ancak diğer regl'e oda belki...
sen yaptığın sporlarla bana fark atarsın yine...
Tesekkur ederiimmkızz ne güzel fiziğin var senin kadar olsam yeter saçlarda sarı güzelmiş
Canımmm yeme ataklarından dolayı mı kilo alımı oluyor yoksa rahatsızlığından dolayı ilaç kullandığın için mi
Mersi kuzum sen de iyisin hem de basarilisincharmant foto mu paylaştın kız yenicene gördüm
Bundan sonra foto paylaşan beni etiketleyecek ona göre:))
Çok hoş fiziğin tü tü tü maaşallah kızımıza
Bu arada taytını da çok beğendim:))
Hemen bi bakim.Mersi kuzum sen de iyisin hem de basarilisintaytim eski donemlerden herkes cok begenirdi tesekkur ederim. Sen de almak istersen serisi var mi bilmem ama nike 2012 de almistim ben.
Hemen bi bakim.
Çok seviyorum da ben spor yaparken falan da uyumlu hoş giyinmeyi:))
Geçen hafta 60,2
Bugun 59,4
sbeden
Fark 800gram
59 olmama değil de en cok bir haftadır 60ı görmemeye sevindim
Çünkü 59u görüp, sonra hopp 60ı görüyordum
50li grup ben geldimmmmmmm aranızaaaaaa :)))
olsun sabirsizlanma cok sen bu rakamlara indinyaa
nehirnil111 canim 1000
nehirnil111 kuzucum beni yarışmaya katma.. kusura bakmayin duzenli bi insan olamadigim icin aksatiyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?