- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
sbeden bu hafta 64,1
hastayım, ölüyor gibiyim.uyku yok zaten bari dedim bildirimimi yapayım.
faranjit+orta kulak iltihabı beni mahvetti.aman salgın var dikkat edin kızlar
ikinize de cok gecmis olsun dikkat edin kendinizeselam kızlar
sabaha kadar uyumadım. kusma, regl, ishal(
pzt:53.5
salı:52.8
tamamen hastalık :)
:) derss çalış çavukk :))günaydin kizlarbugun gec saatte sinavim var ögleden sonra okula gidicem, calistim mi hayir sirf calismamak icin oturdum dizi izledim, ne olacak benim bu halim bilmiyorum
kendime cumaya kadar tartilmayi yasakliyorum, hergün tartilip sinir bozmaya gerek yok dimi :)
ay yok hic tarzim degil:) derss çalış çavukk :))
Güzel canım günün benim gibi kuru yemişle falan geçmiş insanın canı çekiyor bazen değil minehirnil111 canım 21 aralık kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 3ü1 Arada Kahve
75 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
57 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 0.75 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
203 kcal- 1.00 x 1 Adet Mandalina
50 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
160 kcal- 0.25 x 1 Adet (125gr) Tavuk Schnitzel (Şinitzel / Şnitzel)
67 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
35 kcal- 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
42 kcal- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 0.25 x 100gr Ay Çekirdeği (Çekirdek)
145 kcal- 0.50 x 1 Adet etimek tatlısı
150 kcal
1119 kcal
canım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerimsbeden bu hafta 64,1
hastayım, ölüyor gibiyim.uyku yok zaten bari dedim bildirimimi yapayım.
faranjit+orta kulak iltihabı beni mahvetti.aman salgın var dikkat edin kızlar
sanada geçmiş olsun canım, herkes hasta dikkat edin kendinize kuzular....selam kızlar
ay olsun olsun yoksa bakmayi unutoyrum benSabah; 07:45 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:28 - Yarım kase şehriye çorbası + 2 ymk kaşığı arnavut çiğeri + 1 kase yeşil salata (marul+havuç+mor lahana)
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 çubuk grisini
Akşam; 19:15 - 1 kase yoğurt çorbası
Ara; 21:00 - 5 badem + 2 fındık + 4 fıstık kabuksuz + 4-5 kuru üzüm + 10 tane rahat sarı leblebi + 5-6 patates cips
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie (3 mil) + 77 squat
kalorim 799
charmant THEY- C CallanPinckney begum75 @DisiAnka @deniz3344 @kitara_84 bayanbaloncuk zambak86 @ozenti
yalnız kalori hesabı falan kilo yakınlığı derken neredeyse herkesi etiketliyorum
canım sınavında başarılar,Allah zihin açıklığı versin, bencede hergün tartılmaya gerek yok bu hafta sınav haftan önce derslerine odaklan bence.....günaydin kizlarbugun gec saatte sinavim var ögleden sonra okula gidicem, calistim mi hayir sirf calismamak icin oturdum dizi izledim, ne olacak benim bu halim bilmiyorum
kendime cumaya kadar tartilmayi yasakliyorum, hergün tartilip sinir bozmaya gerek yok dimi :)
Bende azaltacağım yoksa az gidiyor keşke iş yerinde yeme imkanım olsa da akşam meyveyle falan geçiştirebilsemay olsun olsun yoksa bakmayi unutoyrum benbu arada bu hafta biraz aksam yemeklerimi azaltma yolunda gidicem bakalim noluck :) normalde 1 tabak yemek yiyorum biraz daha az tutmaya calisicam insallah :)
hakkaten ne çok ceviz yemişim bir de üstüne çekirdek sen diyince farkettimGüzel canım günün benim gibi kuru yemişle falan geçmiş insanın canı çekiyor bazen değil mi
Maşallah canım tebrik ediyorum çok iyiİyi Akşamlar kızlar
Kahvaltım
2 Yumurta ve 1 dilim peynir ilaveli omlet
7 kırma zeytin
Ara
2 muz
1 yemek kaşığı yulaf ezmesi
12 çekirdekli kuru üzüm(muzla yulaf ezmesini lapa haline getirip üzerini üzümle süsledim)
Öğlen bişey yiyemedim o kadar tuttu ki muzlar
Akşam 16:30
yarım tabak kıymalı bezelye yemeği
4 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
1.5 saat sporumu yaptım ,yatana kadar mandalin,armut ve meyveli yoğurt yiyebilirim.
bu arada kızlar 1 ekimde 94.1 idim ,bugün 84.1 olmuşum tam 10 kilo vermişim sağlıklı verdiğimi düşünüyorum,gittiğim yolun doğru yol olduğunu bilmek çok güzel gerçekten..
Not ettim canım kısır yediriyor bilirim olsun saatin erken eritmişsindir öğle bir şey yememişsin zaten canımnehirnil111 1200 yaz canim bugunku kalorimi
kahvalti 10:15
yumurtali kabak,
yarim dl ezine keci
1 büyük salatalik
1 yk keci lor peyniri
1 tatli kasigi biber sosu
saat 15:15
yarim elma,
yarim armut
1 portakal
aksam 17:50
1,5 tabak kisir (yarim tabagi resmen ac gözlülükten yedim doymustum halbuki)
7 - 8 tane acibiber tursusu
henüz spor yapmadim,
Eki Görüntüle 1724312 spor olarak, bugun bunu yapmayi dusunuyorum 500 de ip atlarim buna ilaveten.
Sabah öğle hep aynı yemekler neredebu da pazartesi menüsü
sabah gec kaldim acele kahvaltim
1paket mini altinbasak form(80kalori) yaninda 5 zeytin 1kk peynir ilik su.
ara 1kivi
ogle
2mini altinbasak form.
ara 1 elma 1kivi
ara 3kuru kayisi 20 fistik.
aksam
2 tabak kesme un corbasi. yogurt. 5 parca kabak tatlisi ev yapimi .
7 de havuza gidecegim insalah. gelince yesil cay. 2lt su.
Geçmiş olsun canım bende olsam ya az oynasa yerindenselam kızlar
Rabbim kolaylık versin canım iyi derslergünaydin kizlarbugun gec saatte sinavim var ögleden sonra okula gidicem, calistim mi hayir sirf calismamak icin oturdum dizi izledim, ne olacak benim bu halim bilmiyorum
hakkaten ne çok ceviz yemişim bir de üstüne çekirdek sen diyince farkettimkuru yemişlere ben de dayanamıyorum yemekten çok ıvır zıvırlar kilo aldırıyor zaten beni
Ayy sonuncu mu olmusumcharmant begum75 zambak86 C CallanPinckney bayanbaloncuk @kitara_84
Kızlar geçen haftanın 1.cisi 4 gün boyunca 1.ci olancharmant kuzusu peşinden ben geliyorum @kitara_84 zambak86 bayanbaloncuk günleriniz geçen hafta az ama 1.ci olarak bile o günleri kapatsanız 1.ci değişmiyor bu hafta daha aksatma olmadan alırsak belli olur C CallanPinckney geçen hafta kalori olarak en fazla senin kuzum bu hafta atağa geçmeni bekliyorum
İyiyim canımcım çok şükür sen nasılsın olsun bugün dengelersinnehirnil111 cim nasılsın 21 aralık pazartesi kalorim 1329, dün biraz fazla kaçırdım bugün telafi edebilirim inşallah
Canım Begümü bırak beni charmantı geçmeye çalış hedefin yüksek olsun Begüm de iyi tabi ama daha da iyi olmalısınAyy sonuncu mu olmusum(
Insallah bu hafta begumu gecerim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?