♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydin kizlar bugun gec saatte sinavim var ögleden sonra okula gidicem, calistim mi hayir sirf calismamak icin oturdum dizi izledim, ne olacak benim bu halim bilmiyorum
kendime cumaya kadar tartilmayi yasakliyorum, hergün tartilip sinir bozmaya gerek yok dimi :)

:) derss çalış çavukk :))

Sabah; 07:45 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:28 - Yarım kase şehriye çorbası + 2 ymk kaşığı arnavut çiğeri + 1 kase yeşil salata (marul+havuç+mor lahana)

Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 çubuk grisini
Akşam; 19:15 - 1 kase yoğurt çorbası
Ara; 21:00 - 5 badem + 2 fındık + 4 fıstık kabuksuz + 4-5 kuru üzüm + 10 tane rahat sarı leblebi + 5-6 patates cips

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie (3 mil) + 77 squat

kalorim 799

charmant THEY- C CallanPinckney begum75 @DisiAnka @deniz3344 @kitara_84 bayanbaloncuk zambak86 @ozenti

yalnız kalori hesabı falan kilo yakınlığı derken neredeyse herkesi etiketliyorum

nehirnil111 canım 21 aralık kalorim
  • 1.00 x 1 Adet Cafe Crown 3ü1 Arada Kahve
    75 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
    57 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 0.75 x 1 Porsiyon Bulgurlu Köfte
    203 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Mandalina
    50 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Kase (200gr) Yeşil Mercimek Çorbası
    160 kcal
  • 0.25 x 1 Adet (125gr) Tavuk Schnitzel (Şinitzel / Şnitzel)
    67 kcal
  • 0.25 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
    35 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması
    42 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Ceviz
    27 kcal
  • 0.25 x 100gr Ay Çekirdeği (Çekirdek)
    145 kcal
  • 0.50 x 1 Adet etimek tatlısı
    150 kcal
Toplam
1119
kcal

Güzel canım günün benim gibi kuru yemişle falan geçmiş insanın canı çekiyor bazen değil mi

ay olsun olsun yoksa bakmayi unutoyrum ben bu arada bu hafta biraz aksam yemeklerimi azaltma yolunda gidicem bakalim noluck :) normalde 1 tabak yemek yiyorum biraz daha az tutmaya calisicam insallah :)

canım sınavında başarılar,Allah zihin açıklığı versin, bencede hergün tartılmaya gerek yok bu hafta sınav haftan önce derslerine odaklan bence.....

ay olsun olsun yoksa bakmayi unutoyrum ben bu arada bu hafta biraz aksam yemeklerimi azaltma yolunda gidicem bakalim noluck :) normalde 1 tabak yemek yiyorum biraz daha az tutmaya calisicam insallah :)
Bende azaltacağım yoksa az gidiyor keşke iş yerinde yeme imkanım olsa da akşam meyveyle falan geçiştirebilsem

Güzel canım günün benim gibi kuru yemişle falan geçmiş insanın canı çekiyor bazen değil mi
hakkaten ne çok ceviz yemişim bir de üstüne çekirdek sen diyince farkettimkuru yemişlere ben de dayanamıyorum yemekten çok ıvır zıvırlar kilo aldırıyor zaten beni

Maşallah canım tebrik ediyorum çok iyi
Not ettim canım kısır yediriyor bilirim olsun saatin erken eritmişsindir öğle bir şey yememişsin zaten canım Sporun güzel
Sabah öğle hep aynı yemekler nerede
selam kızlar
sabaha kadar uyumadım. kusma, regl, ishal (

pzt:53.5
salı:52.8

tamamen hastalık :)
Geçmiş olsun canım bende olsam ya az oynasa yerinden
Rabbim kolaylık versin canım iyi dersler
hakkaten ne çok ceviz yemişim bir de üstüne çekirdek sen diyince farkettimkuru yemişlere ben de dayanamıyorum yemekten çok ıvır zıvırlar kilo aldırıyor zaten beni

Bende çekirdeğe dayanamıyorum evde var beni çağırıyor sanki gel beni ye diye

Ayy sonuncu mu olmusum (
Insallah bu hafta begumu gecerim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…