♥haftalık kilo verme yarışması♥

kahvalti 10:10 - 269 kl
1 yumurta (1 tatli kasigi tereyaginda , tuzsuz pisirdim, baharatli (ben oldum olasi tuz koymam yumurtaya kendime pisirdiysem tabi )
1 salatalik
1 dl ezine keci peyniri
1 greyfurt

kız Allah seni ne etmesin bende charmant gibi kendi fotonu atcan sandım

yanlız menü süper o tulum peynirmi lor peynir mi, galiba tulum tikkat et kalorisi çoktur
ezine canim :) altinda azicik da 1cay kasigi kadar keci lor peyniri var :) 73 aldim kalorisini toplam onun. 1 dl den daha ince cünkü resimde cok cikmis

Bir ara ben de yaptım kalori takibi diyet arkadaşımda kesinlikle işe yarıyor ağzına attığın her lokmada aklına geliyor sonra işyerindeki bilgisayarda açılmamaya başladı site yapamadım

Selam kızlar sabahtan beri hiç su içmediğimi fark ettim burda takılırken öyle miydi hadi görüşürüz ben su içmeye gidiyorum

afiyet olsun...su önemli ihmal etmemeli

Bir ara ben de yaptım kalori takibi diyet arkadaşımda kesinlikle işe yarıyor ağzına attığın her lokmada aklına geliyor sonra işyerindeki bilgisayarda açılmamaya başladı site yapamadım

artık yeni pc var onda açılıyosa bence başla, daha önceden de tecrübe etmişsin gerçekten işe yarıyo...

Sınırlı zamanımda iyi ki mesajını gördüm benim de şaşırtmam lazım bu ara vücudumu
1 ay zamanım var şu 3 kiloyu vermek için değerlendiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…