çok çalışman lazım çokkkAyy sonuncu mu olmusum(
Insallah bu hafta begumu gecerim :))))
adım adım geçecek hepimizi önce en yakını sonra diğeri derken derken çaktırmadan birinci olcakCanım Begümü bırak beni charmantı geçmeye çalış hedefin yüksek olsun Begüm de iyi tabi ama daha da iyi olmalısın
Olabilir sanırım planlar peşindeadım adım geçecek hepimizi önce en yakını sonra diğeri derken derken çaktırmadan birinci olcak
Ayy sonuncu mu olmusum(
Insallah bu hafta begumu gecerim :))))
kahvaltimi edip geldiiim :) simdi size resmini aticam insallah
kız Allah seni ne etmesin bende charmant gibi kendi fotonu atcan sandım
ezine canim :) altinda azicik da 1cay kasigi kadar keci lor peyniri var :) 73 aldim kalorisini toplam onun. 1 dl den daha ince cünkü resimde cok cikmiskız Allah seni ne etmesin bende charmant gibi kendi fotonu atcan sandım
yanlız menü süper o tulum peynirmi lor peynir mi, galiba tulum tikkat et kalorisi çoktur
Bir kaç gündür yeşil zeytini abarttım ama
Benim 55 ler gibi 53 de sende takılı kaldı canım
Bende yeşil zeytin yiyorum tuzu su tutuyor vücutta sanırım şimdi suya koyup bekletiyorum az öyle yiyorum bittikten sonra almayacağımBir kaç gündür yeşil zeytini abarttım ama
Bir ara ben de yaptım kalori takibi diyet arkadaşımda kesinlikle işe yarıyor ağzına attığın her lokmada aklına geliyorkesinlikle işe yaradı yani benim bu hafta verdiğim kilomun yardımcısı kalori saymak oldu çünkü yediğimi gördükçe farkındalığım arttı
evet birbirimizi desteğe devam, demek sabredip doğruyuda bulunca kilo verilebiliyor, kalori saymaya devam
bende görünce şaşırdım çünkü bomba bomba derken bu kadar değildim tartıda, dün biraz kaçırsamda hafta içi dikkat etmem fayda etti demek ki
olsun 66,3 ü kabul edeyim ben haftaya da verebilirsem ona eklenmiş olur değişen bişey olmaz, zaten haftaya bu kadar veremem bu bir anda yağların çözülmesi oldu sanırım, kalori saymaya devam
Selam kızlar sabahtan beri hiç su içmediğimi fark ettim burda takılırken öyle miydi hadi görüşürüz ben su içmeye gidiyorum
Bir ara ben de yaptım kalori takibi diyet arkadaşımda kesinlikle işe yarıyor ağzına attığın her lokmada aklına geliyorsonra işyerindeki bilgisayarda açılmamaya başladı site yapamadım
Maşallah güzel gitmiş yağlar platesin karın hareketleri lazım azıcık cumartesi 20 dakika yaptım leslie sonrası karnım acıyor halabegum75 Resimlerde de goruldugu uzere kernimda bir sislik var regl olucam diye ve gobegimde az bir yag var iste spor sonrasi artik bunlar kalmayacak
Eki Görüntüle 1723887 Eki Görüntüle 1723888 Eki Görüntüle 1723890 Eki Görüntüle 1723892
Sınırlı zamanımda iyi ki mesajını gördüm benim de şaşırtmam lazım bu ara vücudumuKizlaar eski diyetisyenimle gorustum yag orani olarak normal bence korumada kalabilirsin dedi ama kismetse 2016 da bebek dusundugum icin biraz daha kilo vermek istedigimi soyledim. O da 3-4 gun protein agirlikli gidelim biraz sasirtalim vucudu madem biraz daha kilo vermek istiyosun dedi. Bu 3-4 gunde de guzel bi sekilde spor yapmam gerekiyormus vucudu hizlandirmak icin. Sabah kocaman bir kase yogurdumun icine keten tohumu ve 2 yemek kasigi yulaf ekledim yaninda da 1 yumurta. Oglen izgara tavuk aksamda omletim var. Bu sekilde neler olacak bakalim... Ha gayret ne yapip ne edip 65 i gorecegim :))
Hafta birincileri
Grup 80elma_sekerim01 -2.500
Grup 70 yok
Grup 60zambak86 -2.200
Grup 50minerva1988 -800
Evet evet onumuzdeki 3 gun icin planlarim varOlabilir sanırım planlar peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?