- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Kizlar tebriklerrr
Hafta birincileri
Grup 80elma_sekerim01 -2.500
Grup 70 yok
Grup 60 @zambak86 -2.200
Grup 50 @minerva1988 -800
Sınırlı zamanımda iyi ki mesajını gördüm benim de şaşırtmam lazım bu ara vücudumu
1 ay zamanım var şu 3 kiloyu vermek için değerlendiriyim
Siz mi büyüksünüz ben mi diye de ekleEvet evet onumuzdeki 3 gun icin planlarim var
Charmanti da gececegim, sonra burada bana rakip yok diyecegim :)))))
Gulucukler koymus bide
Ebat olarak ben buyuk oldugum pek de yalan olmaz :))))))))Siz büyüksünüz ben mi diye de ekle
Ahahah Allah seniEbat olarak ben buyuk oldugum pek de yalan olmaz :))))))))
şubat sonumu sen daha önce görürsün o kiloları ne kaldıki şunun şurasında...Iyi olmus tatlim bende Subat sonuna kadar 62-63 gormek istiyorumInsallah basaracagiz
sen neden hala 60 lar grubundasın, herkes yerini bilecek arkadaşEbat olarak ben buyuk oldugum pek de yalan olmaz :))))))))
Canım yağlı biliyorum canım çekti yoksa yemiyorum bende böyle arada atıyorum ağzıma 2-3 haftadır hiç yememiştimnehirnil111 nehircim menun gayet iyi ama cips yeme ben diyetim boyunca dun ilk defa yedim normaldede hic yemem etkisi olabiliyo cok yagli onlar yani.
Birde bugun sabah tartildim 60.7 kilom
He tamam o zaman cnm uyariyim dedim ne olur nolmaz. Evet iyi gidiyo cnmCanım yağlı biliyorum canım çekti yoksa yemiyorum bende böyle arada atıyorum ağzıma 2-3 haftadır hiç yememiştimÇok iyi gidiyor bak maşallah
şubat sonumu sen daha önce görürsün o kiloları ne kaldıki şunun şurasında...
sende benim gibi ağır veriyosun ama senin yağ oranın düşük ya ondan, benim yüksek olduğu halde veremiyorumYok kiz nerden baksan 5-6 kilo var Aralik bitti sayilir ben bu kaplumbaga hiziyla... Reglden sonra eger 67 li bir sonuc gorursem umudum yukselecekte hala 68deysem o zor biraz...
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun...Kizlar kandiliniz mubarek olsun
Tabi ki söyle canım birbirimizi uyarmak için buradayızHe tamam o zaman cnm uyariyim dedim ne olur nolmaz. Evet iyi gidiyo cnm
Kizlar kandiliniz mubarek olsun
Allah Allah var bu işte bir aksilik bencenehirnil111 dünkü toplama yine farklı çıktı ama bu sefer sonuca yaklaştım
çıkışa kadar toplayabilsem bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?