♥haftalık kilo verme yarışması♥

selam kizlar ben geldim nasilsiniz?

kahvalti 10:30
5 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt
1 muz
1 yk kuru üzüm
tarcin ve kakao dan müsli yaptim pisirerek

ögle 13:30
1 ispanakli gözleme

saat 17
1 kuru incir

aksam 18:30
1/3 kir pidesi
1 kase yogurtlu kereviz salatasi
1 kase kereviz salatasi (kerevizin yapragi, sogan, limon, yag tuz)

bugun disaridaydik o kadar cok yürüdük ki ayaklarimin alti agriyor. bugun regli olmam lazimdi ama hebuz olmadim.

Selamlar kızlar bn yeni uye oldum bnde araniza katilmak istiyorum hedef 10 kilo vermek boy 158 kılo63 diyet için neler yapıyosunuz meselA
hos geldiniz :)
sabah ilik su iciyorum. hergun 1kupa yesil cay.
porsiyonlari kuculttum. yuzme ye basladim. ikram edilen biskuvi kurabiye ye hayir diyorum.
yavas yavas veriyorum :")

bugunki menum
sabah 1 haslanmis yumurta 1kucuk avuc kabak cekirdegi
2zeytin
ogle kepekli ekmege tost. yani 2 dilim ekmek.
aksam 1 kase yogurt 1 salatalik 1 avuc yer fistigi
arada yesil cay ve su. maden suyu.
spor 1 saat yuzme.

Kızlar bacakları inceltmek için ebru salkımının 2 haftada 2 beden inceltme var you tu be de bacak egzersizi yapıyor ven yapiyorum sanki ise yariyor ... isterseniz sizde yapın çok az topla yapılan kısım var ordada ben iç bacak yumuşaması için olan hareketi yapiyorum ilk 2 gün agridi her yerim simdi ağrımıyor daha rahat yapiyorum hareketler 7 gündür yapiyorum ben ve etegimin fermarini patlatmistim simdi rahat cekiyorum hatta bolluk var çok hafif

ooooo hic dusunemedim seni o kilolarda enerjisi bol bi insansin neyse ki şimdi fitsin

Ya iste abuk zubuk ilaclar depresif bi ruh hali falan... Hic yakismamisti bana kurtuluverdim :) Tesekkur ederim tatliiiim Marta kadar gor bak neler neler yapacagim. Tanidigim yeni tanistigim herkese soyluyorum haftanin 3 gunu kendisine en azindan 1 saat ayirip bi yuruyus yapan insanda ne stres kalir ne kotu enerji. Kendimize bi iyilik yapmak istiyosak temiz sade basit seyler yiyip kendimize vucudumuza vakit ayirmamiz gerek.

Gunaydin fistik kizlaar :) Dunku yemekten en az zararla kurtuldugumu dusunuyorum. Sofrada cok yemeyeyim diye en az 1,5 litre su icmisimdir
Aksam 100 gram kadar izgara tavuk, yaninda 2 minnak icli kofte,3 cigkofte(lavas yok) ve salata yedim. Iyi ki ogleni ve sabahi hafif tutmusum. Toplam kalorim 1174
nehirnil111 begum75

selam kızlar nasılsınız bakalım ?
günaydınlar herkese

günaydın canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun..

nehirnil111 perşembe kalori 1172 hep o barbunyanın yüzünden :)
kilo 73.0 hadi hayırlısı bakalım düşüşteyim ama h.sonları spor yapmayınca bir şey değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…