hadi ya leyn o zaman ben neden hala 30 giyiyorumaklımda deli sorular
sen o 28 in içinde nefes alabiliyon mu kızçok sıkı giyme reflü olursun
gökcebey canım ancak oglumu devrek e annemın yanına bırakıyorum hafta sonları formasyon saatlerı cok uzun canım ınsallah fırsat bulup gorusuruzZong.neresindensin? Geldigingun haber ver musait oldugunda goruselim
yok kız alıyorum bacaklar skıyo :) bel iyi yoksa
"olur canım ınsallahAllah kolaylık versin canım. nasip olursa bu sene bende başvurcam
Geldi mi cimcik bakıyım iyice sıktımBiri beni cimciklesin kendime geleyim
Boşladım bugün
canım ben bi türlü başlayamıyorum kiii diyete......ben ilk buraya geldiğimde 105 civarıydım bir ay içinde güzel verdim 99.800 e indim ama burda takıldım gitmiyor bende bi ara bozdum başladım yemeye ama şimdi tekrardan sıkı başladım bak sen avantajlısın benden azsın hadi yarışalım
aaaa 87 mii demek o duygulari sende yaşadın bilmiyordumCaniiim 87 kiloydum ama been :) Daha neler neler basaracagizz :)
aaaa 87 mii demek o duygulari sende yaşadın bilmiyordum
Ohooooo uyanda baliga gidelim, charmant ise başladı,sonra bebek denemelerinede başladıcharmant sen nerdesinn kız
Sizin orda saat daha erken ne yedin kisa surede bu kadarBiri beni cimciklesin kendime geleyim
Boşladım bugün
:) sırf senin için aç kalıyorum bilmiyosunyakında sana bi sırrımı vericem ama biraz zaman geçsin ölee
ooooo hic dusunemedim seni o kilolarda enerjisi bol bi insansin neyse ki şimdi fitsinTabi kuzum 87ydim aktif olarak boksu birakip hormon tedavisi adi altinda sacma sapan birsey yasadigimda. Kortizon depresyon hareketsizlik derken...
aaaa :) ben şokk ::) ama üzüldüm niye ara verdi ya :Ohooooo uyanda baliga gidelim, charmant ise başladı,sonra bebek denemelerinede başladıo yuzden bir süre ara verdi
Can'ım yumurtalı ekmek yedim saat 10 da yemek değil de spor yapmadım bugünGeldi mi cimcik bakıyım iyice sıktımne yedin canım saat erken bundan sonra yeme toparlarsın
Yumurtalı ekmek yedim iki dilim de spor yapmadım modum düşükSizin orda saat daha erken ne yedin kisa surede bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?