Gunaydin fistik kizlaar :) Dunku yemekten en az zararla kurtuldugumu dusunuyorum. Sofrada cok yemeyeyim diye en az 1,5 litre su icmisimdir
Aksam 100 gram kadar izgara tavuk, yaninda 2 minnak icli kofte,3 cigkofte(lavas yok) ve salata yedim. Iyi ki ogleni ve sabahi hafif tutmusum. Toplam kalorim 1174
nehirnil111 begum75
canım kuru bakliyatlardan korkma ye hele kışın yanında bide yanında soğanı pallayacan ohh misss...günaydın canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun..
nehirnil111 perşembe kalori 1172 hep o barbunyanın yüzünden :)
kilo 73.0 hadi hayırlısı bakalım düşüşteyim ama h.sonları spor yapmayınca bir şey değişmiyor.
çok iyi atlatmışsın kız tebrik ederim, demekki artık iradene hakim olabiliyosun
günaydın canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun..
kilo 73.0 hadi hayırlısı bakalım düşüşteyim ama h.sonları spor yapmayınca bir şey değişmiyor.
Sabah az yemeseydim gorurdum ben aksamkilerde eklenince ne oluyoKalorinin yarisi sabah yediklerim zaten Bugun anneme gidiyorum iki gun onda kalacagim ozellikle tembihledim ya aksam sadece balik salata yiyelim ya da ben brokoli haslayip getireyim sen sec diye tehdit bile ettim Sonunda anlastik :) Sahilde bol bolda kosacagim bakalim :)
iyi yapmışsın tembihlemeyince olmuyo bazı şeyler, bende haftasonları gittiğim yerlerde çok ısrar ederlerse kızıyorum baltalamayın beni zaten zar zor veriyorum diye
annen nerde oturuyo sahil falan deniz havası ohhh ne güzel...
Gunaydin fistik kizlaar :) Dunku yemekten en az zararla kurtuldugumu dusunuyorum. Sofrada cok yemeyeyim diye en az 1,5 litre su icmisimdir
Aksam 100 gram kadar izgara tavuk, yaninda 2 minnak icli kofte,3 cigkofte(lavas yok) ve salata yedim. Iyi ki ogleni ve sabahi hafif tutmusum. Toplam kalorim 1174
nehirnil111 begum75
günaydın canım çok şükür iyi diyelim iyi olsun..
Not ettim kızlar gayet iyisiniz bence fazla bir şey yok
Y YESIMBOZ protein almışsın kalori fazla olsa ne olacak maşallah az da almışsın kalorini o güzel yemeklerle beraber bir de
@kitara_84 barbunya iyidir kalorin abartı değil ki çok iyi kilonda hafta sonu seni bekliyor
Ay bilmiyorum icimde kocaman bi sucluluk duygusuBugun muhtemelen bostancidan kadikoye kosacagim aksam
Ooo çokkk iyiidün ben yine saçmaladımSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yapılmış yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa soğan suyu (regl gelmesi için)
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 tane sulu köfte + 1 porsiyondan biraz az kısır (yağı pek yoktu)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:15 - 1 kase domates çorbası + 15 ad.hamsi tava + 1 kase yeşil salata + yarım kase roka
Ara; 21:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Kalorim 547
C CallanPinckneybegum75 Y YESIMBOZ @beyaz lotus @kitara_84 esraas D damlasr zambak86
Ooo çokkk iyiidün ben yine saçmaladım
Beni dövün kızlar
2500 kcal filan aldım(((
anladım ben zaten sen o yüzden dün görünmedin buralardaOoo çokkk iyiidün ben yine saçmaladım
Beni dövün kızlar
2500 kcal filan aldım(((
Yok kız Allah korusun 62den kurtulalı cok olduSen 62 deilmiydin58 kilomusun ben annemde ve hasta yataktayim bir sure ara sonra dvm..
Aynen benim de hedefim bu artıkbugünümü de 1000 kalori ile kapattım. artık 1000 kaloriyi aşmamaya çalışacağım. hedefim bu.
Kuruyemiştenanladım ben zaten sen o yüzden dün görünmedin buralarda
naptın ne yedin anlat bakayım yoksa gezmelere gittinde ordamı yedin içtin, yok yok kesin kuruyemiş tendir bu kaloriler
bu senin için
dedim ben, bir süre alma eve kuruyemiş kendini bu şekilde sına bakalım nolcakKuruyemişten((((((((
Yok artıkgökcebey canım ancak oglumu devrek e annemın yanına bırakıyorum hafta sonları formasyon saatlerı cok uzun canım ınsallah fırsat bulup gorusuruz
Aynen ben de irademr güvenip hep alıyorum ama artık yok almamdedim ben, bir süre alma eve kuruyemiş kendini bu şekilde sına bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?