♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok iyi atlatmışsın kız tebrik ederim, demekki artık iradene hakim olabiliyosun

canım kuru bakliyatlardan korkma ye hele kışın yanında bide yanında soğanı pallayacan ohh misss...

bu arada gram gram iniyosun aşağıya ben hala aynıyım 100 gram bide değişiklik yok

çok iyi atlatmışsın kız tebrik ederim, demekki artık iradene hakim olabiliyosun

Sabah az yemeseydim gorurdum ben aksamkilerde eklenince ne oluyo Kalorinin yarisi sabah yediklerim zaten Bugun anneme gidiyorum iki gun onda kalacagim ozellikle tembihledim ya aksam sadece balik salata yiyelim ya da ben brokoli haslayip getireyim sen sec diye tehdit bile ettim Sonunda anlastik :) Sahilde bol bolda kosacagim bakalim :)

Bakliyattan hicbisey olmaz tatlim hele ki 1 porsiyonsa. Mis gibi proteindir, yaninda sogan sarimsakla candir :) Ben cok et yiyebilen bir insan degilim o yuzden bakliyattan cok faydalaniyorum seviyorumda. Bazi seylerin kalorisi cok olsada vucutta yakilmasi kolay ve faydalidir. Ceviz,findik,badem gibi, kurubaklagiller gibi. Haftada en az 2 ogun kurubaklagil muhtesem olur hic cekinmeden gotur vallaha oooh :)

iyi yapmışsın tembihlemeyince olmuyo bazı şeyler, bende haftasonları gittiğim yerlerde çok ısrar ederlerse kızıyorum baltalamayın beni zaten zar zor veriyorum diye
annen nerde oturuyo sahil falan deniz havası ohhh ne güzel...

Aynen yoksa ana yuregi kiyamiyo. Babam ayri alem zaten yuzun kasik kadar kaldi deyip duruyo halbuki kocaman kepce gibi
Istanbul/Bostanci canim. Insanlar yuruyo kosuyo kopeklerini gezdiriyo cok guzel :)

nehirnil111 cim dünkü kalorim 1042

Not ettim kızlar gayet iyisiniz bence fazla bir şey yok

Y YESIMBOZ protein almışsın kalori fazla olsa ne olacak maşallah az da almışsın kalorini o güzel yemeklerle beraber bir de

@kitara_84 barbunya iyidir kalorin abartı değil ki çok iyi kilonda hafta sonu seni bekliyor

Ay bilmiyorum icimde kocaman bi sucluluk duygusu Bugun muhtemelen bostancidan kadikoye kosacagim aksam

Sabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yapılmış yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa soğan suyu (regl gelmesi için)
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 tane sulu köfte + 1 porsiyondan biraz az kısır (yağı pek yoktu)

Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:15 - 1 kase domates çorbası + 15 ad.hamsi tava + 1 kase yeşil salata + yarım kase roka
Ara; 21:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Kalorim 547

C CallanPinckney begum75 Y YESIMBOZ @beyaz lotus @kitara_84 esraas D damlasr zambak86

Ooo çokkk iyiidün ben yine saçmaladım
Beni dövün kızlar
2500 kcal filan aldım (((

Ooo çokkk iyiidün ben yine saçmaladım
Beni dövün kızlar
2500 kcal filan aldım (((
anladım ben zaten sen o yüzden dün görünmedin buralarda
naptın ne yedin anlat bakayım yoksa gezmelere gittinde ordamı yedin içtin, yok yok kesin kuruyemiş tendir bu kaloriler
bu senin için

gökcebey canım ancak oglumu devrek e annemın yanına bırakıyorum hafta sonları formasyon saatlerı cok uzun canım ınsallah fırsat bulup gorusuruz
Yok artık
Ben de aslen gökçebeyliyim
Kurcalasak akraba cıkarız,hiçç kurcalamayalım :)))
Neyse ben zaten 11 yıldır farklı sehirlerde yaşıyorum,zonguldakla alakam kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…