gelelim bu güneee : sabah ; 4 zeytin
2 dilim ekmek
1 domates
1yumurtalı peynirli omlet
akşam ; yarım kase tas kebabı
yarım kase pilav
yarım kase yoğurt
1 kase yeşil salata
aralardada çaayyy...............fazla fazla hesapladım bide akşam kendimi tutamam elma portakal yersem 950 diyelim
sizden korkulur vallaaCaniiim 87 kiloydum ama been :) Daha neler neler basaracagizz :)
ahahaha napalim yediklerimi eritmek icin bugun sporu da dansozlerle dans olsun
kız ben pantolonda 28 beden giyiyorumm :)
ya ben o fasecret sitesinde hesapladım kase yazıyodu orda anlıycaan daha tam kullanamıyorum... orda kaşıkla ölçü varmıki bi bakiiimmcanım yediğin yemekleri kase değilde yemek yediğin kaşıkla ölçüp yersen ve o şekilde hesaplarsan daha doğru sonuç alırsın çünkü kaselerin boyutları çok farklı olabiliyo, mesela 1 kaşık (yemek yediğimiz kaşık koyduğumuz değil) pilav yaklaşık 25 gram(dolu dolu tabi silme değil), yani hem bu şekilde miktarları daha rahat hesap yaparsın
bide meyvayı akşam yemekten sonra değilde önceki bir zaman dilimine alabilirsen güzelolur
ölçüler değiştiriliyo canım, gramlar var ben gramları kullanıyorum genelde,ya ben o fasecret sitesinde hesapladım kase yazıyodu orda anlıycaan daha tam kullanamıyorum... orda kaşıkla ölçü varmıki bi bakiiimm
aaaaa bak hesapladım dört kaşık pilav nerdeyse yarım kase kalorisine eşit hımmmcanım yediğin yemekleri kase değilde yemek yediğin kaşıkla ölçüp yersen ve o şekilde hesaplarsan daha doğru sonuç alırsın çünkü kaselerin boyutları çok farklı olabiliyo, mesela 1 kaşık (yemek yediğimiz kaşık koyduğumuz değil) pilav yaklaşık 25 gram(dolu dolu tabi silme değil), yani hem bu şekilde miktarları daha rahat hesap yaparsın
bide meyvayı akşam yemekten sonra değilde önceki bir zaman dilimine alabilirsen güzelolur
aaaaa bak hesapladım dört kaşık pilav nerdeyse yarım kase kalorisine eşit hımmm
:) sırf senin için aç kalıyorum bilmiyosuninsallah hareketlenir oradakiler cok rahat gibi
zamanla daha iyi öğreniyo insandevam
tatattaaaaaamm............boylarıda aynı sayılır bence rekabet büyük
:) sırf senin için aç kalıyorum bilmiyosunyakında sana bi sırrımı vericem ama biraz zaman geçsin ölee
cıııkkk ııııhhh olmaazzbende merak ettim sırrı banada söyle
kız begüüüüümm nerelisin seeeen kaç yaşındasın necissin yaa çok tatlısın seennbende merak ettim sırrı banada söyle
Sen 62 deilmiydinOhaaa 2,5 muuuu
Ben 1,3 verdim 58 kg ım
Hadi bakalım 8 şubata kim 55i görecek
Sen mi yaman ben mi yaman
Ciiiikkkk iiiihhh olmaz söylememkız begüüüüümm nerelisin seeeen kaç yaşındasın necissin yaa çok tatlısın seenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?