♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ah o cig boreklerin yakti beni

Afiyet olsun canım güzel menün sizde de balık varmış dün Kalorini not ettim

sağol canım ,haftada 1-2 gün balık yemeye çalışıyoruz,hem seviyoruz,hem faydalı,hem mevsimi:)
Evet canım bizim evimiz amerikan mutfak o yüzden yapamıyorum dışarıdan alırsak yersek anca bir de ailelere falan gittiğimizde yapıyorlar sağolsunlar yiyoruz o şekilde dün akşam da arkadaşlar yapmıştı

tebrik ederim . öğlen 12 de yediğinle akşam 8 e kadar nasıl durdun? ara yapmamışsın. ve sence 547 az değil mi canım? ben kendimi düşünüyorum hep kesin bayılır kalırım

ben yürüyüşe gidiyorum kızlar. az temiz hava alayım arkadaşlarla , iş yerinin stresini atayım. gelince de yulaf süt kuru üzüm ceviz tarçınlı müslimi yiyeyim :)

tebrik ederim . öğlen 12 de yediğinle akşam 8 e kadar nasıl durdun? ara yapmamışsın. ve sence 547 az değil mi canım? ben kendimi düşünüyorum hep kesin bayılır kalırım

İnanır mısın diyet için değil hiç acıkmadım canım çantamda çikolata da vardı mesela yiyesim gelmedi nescafe içtim sadece akşam 8 buçuğa doğru anca yedik arkadaşta öyle bekledim açlık hissetmedim ilginç şekilde yoğunum biraz iş yerinde ondan da olabilir Balık salata yapınca da akşam menümle az yemiş oldum yoksa ortalama ben en az 800-900 kalori alıyorum günlük

yakında fırıncı yokmu,orda pişittirip evde yiyebilirsiniz bizde genelde öyle yapıyoruz

Yeaaa ne balikmis arkadas canim istedii Bu aksam annemde de balik var Allahtan 2-3 gun protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum. Sabah peynir yedim ara ogunum yogurttu bakalim gun icinde neler olacak :)

Yeaaa ne balikmis arkadas canim istedii Bu aksam annemde de balik var Allahtan 2-3 gun protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum. Sabah peynir yedim ara ogunum yogurttu bakalim gun icinde neler olacak :)

Bizde bu akşam annemlere gitmek istiyoruz ama bakalım eşim yorgun olursa evde kıymalı dolma biber yapacağım ama değilse gidersek et falan yapacak annem bende az protein ağırlıklı beslenmiş olacağım hafta sonu da bir şeyler yapsam iyi olacak pek oynamadı bu hafta kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…