nehirnil111 canım 14 ocak kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Çiğ Börek
160 kcal- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu
90 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
57 kcal- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz)
70 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta
92 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
80 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
39 kcal- 0.75 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
42 kcal- 0.25 x 1 Adet Çiğ Börek
40 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Balık Tava
330 kcal
1027 kcal
bencede çok datlu
nehirnil111 canım 14 ocak kalorim
Toplam
- 1.00 x 1 Adet Çiğ Börek
160 kcal- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu
90 kcal- 1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir
57 kcal- 1.00 x 1 Adet Ceviz
27 kcal- 2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz)
70 kcal- 0.25 x 1 Porsiyon (150gr) Sucuklu Yumurta
92 kcal- 0.50 x 1 Porsiyon Tavuklu Şehriye Çorbası
80 kcal- 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
39 kcal- 0.75 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal
42 kcal- 0.25 x 1 Adet Çiğ Börek
40 kcal- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Balık Tava
330 kcal
1027 kcal
sağol canım ,haftada 1-2 gün balık yemeye çalışıyoruz,hem seviyoruz,hem faydalı,hem mevsimi:)Afiyet olsun canım güzel menün sizde de balık varmış dünKalorini not ettim
Evet canım bizim evimiz amerikan mutfak o yüzden yapamıyorum dışarıdan alırsak yersek anca bir de ailelere falan gittiğimizde yapıyorlar sağolsunlar yiyoruz o şekilde dün akşam da arkadaşlar yapmıştısağol canım ,haftada 1-2 gün balık yemeye çalışıyoruz,hem seviyoruz,hem faydalı,hem mevsimi:)
Iyiyim tatlim ben de dersim bos oturuyorum kahve iciyorum oyle.Cuman mubarek olsun cnm:)))
Bugün daha iyi şükür, sen nasılsın
Cok sukur ben de iyiyim canim.Gunaydin fistikk iyilik cok sukur sen nasilsin?
Iyiyim tatlim ben de dersim bos oturuyorum kahve iciyorum oyle.
Hafif hafif kar yagiyor cok guzel.
tebrik ederim . öğlen 12 de yediğinle akşam 8 e kadar nasıl durdun? ara yapmamışsın. ve sence 547 az değil mi canım? ben kendimi düşünüyorum hep kesin bayılır kalırımSabah; 07:40 - 1 dilim tost ekmeğiyle yapılmış yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa soğan suyu (regl gelmesi için)
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 tane sulu köfte + 1 porsiyondan biraz az kısır (yağı pek yoktu)
Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 20:15 - 1 kase domates çorbası + 15 ad.hamsi tava + 1 kase yeşil salata + yarım kase roka
Ara; 21:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Kalorim 547
@CallanPinckney @begum75 Y YESIMBOZ @beyaz lotus H Heart of Gold @esraas @damlasrzambak86
ben yürüyüşe gidiyorum kızlar. az temiz hava alayım arkadaşlarla , iş yerinin stresini atayım. gelince de yulaf süt kuru üzüm ceviz tarçınlı müslimi yiyeyim :)
Iyi yuruyusler tatlim ne guzel. Bende oglen cikayim diyorum iyi geliyor insana is stresinin arasinda.
tebrik ederim . öğlen 12 de yediğinle akşam 8 e kadar nasıl durdun? ara yapmamışsın. ve sence 547 az değil mi canım? ben kendimi düşünüyorum hep kesin bayılır kalırım
yakında fırıncı yokmu,orda pişittirip evde yiyebilirsiniz bizde genelde öyle yapıyoruzEvet canım bizim evimiz amerikan mutfak o yüzden yapamıyorum dışarıdan alırsak yersek anca bir de ailelere falan gittiğimizde yapıyorlar sağolsunlar yiyoruz o şekilde dün akşam da arkadaşlar yapmıştı
Fırında mı fırıncı pişirir mi canım balık kokmaz mı biz balıkçı da pişirmeyi düşünmüştükyakında fırıncı yokmu,orda pişittirip evde yiyebilirsiniz bizde genelde öyle yapıyoruz
sağol canım çok iyi geliyor ama yorgunluk oluyor biraz. duş alamamak da en kötüsü
İnanır mısın diyet için değil hiç acıkmadım canım çantamda çikolata da vardı mesela yiyesim gelmedi nescafe içtim sadece akşam 8 buçuğa doğru anca yedik arkadaşta öyle bekledim açlık hissetmedim ilginç şekilde yoğunum biraz iş yerinde ondan da olabilirBalık salata yapınca da akşam menümle az yemiş oldum yoksa ortalama ben en az 800-900 kalori alıyorum günlük
Yeaaa ne balikmis arkadas canim istediiBu aksam annemde de balik var Allahtan 2-3 gun protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum. Sabah peynir yedim ara ogunum yogurttu bakalim gun icinde neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?