- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne yaptım sanki canımSağol canımm
Aynen bende senin gibiyim. Mesela yemekli davetliydik. Yemeklerden az az uzun cigneye cigneye yedim. Dikkat cekmesin diye. Misir patlatmislar. Tirtikladim misiri isirarak 2 parcada yedim. Sonra meyve fasli geldi. Sadece portakal yiyecektim. Cok lezzetli geldi. Hepsini yedim. Diger misafirler 1 cesit yemis. Yuh dedim kendime.artik kesinlikle aksamlari meyve yemiycem, ben sinir koyamiyorum aksam yedigim meyveye. millet tatli yer pisman olur ben resmen uyumadn önce bi sürü meyve yiyorum ya. hayir bi ise yarasa üzülmüycem.
Tebrik ederim canim. Devami gelsin insallahben 57 kilodan 3 yıl içinde 70 e kadar çıktım. Hipotiroidi hastasıyım. bi takım hormon ilaçları vs. 10 gün önce tv de Dr ayca kayaya denk geldim dikkatimi çekti birazcık araştırdım sayarak zayıfla5333 diye bir kitabı varmış aranızda okuyan varmı b ilmiyorum ben de daha okumadım ama araştırdıgım kadar ile bugün tam 10 gündür uyguluyorum ve bu sabah itibariyle 3 kilo verdiş bulunmaktayım. Sizlerde bi göz atın belki mantıklı bulursunuz.
tepsiye yağlı kağıt koyuyorum balığı tuzluyorum yağlı balıksa yağ hiç bırakmıyorum tepsinin üzerini de alüminyum folyo ile kapatıyorum bizim fırıncılar kabul ediyor gayette güzel oluyorFırında mı fırıncı pişirir mi canım balık kokmaz mı biz balıkçı da pişirmeyi düşünmüştük
Çok iyi canım afiyet olsun bizde soralım bakalımtepsiye yağlı kağıt koyuyorum balığı tuzluyorum yağlı balıksa yağ hiç bırakmıyorum tepsinin üzerini de alüminyum folyo ile kapatıyorum bizim fırıncılar kabul ediyor gayette güzel oluyor,üstü açık kabul etmiyolar kokar diye
Kahvaltım
2 yumurta
1 dilim light peynir
1 yemek kaşığı yulaf ezmeli omlet
7 siyah zeytin
Ara
30 gr bitter
2 ceviz
Öğle
Yarım porsiyon Portakallı kereviz
Yarım dilim buğday ekmeği (iki lokma)
Akşam
1 tabak Portakallı kereviz
3 kaşık yoğurt
45 dk bel bacak hareketleri çalıştım
Benim Karnım gurulduyor ya yatana kadar
1 küçük muz , yarım elma yicem
Toplam kcal 921nehirnil111
Iyiyim canimcim çok şükür.
Teşekkür ederim tatlımÇok iyi canım menünü çok sevdim
Canım fatsecrette biber dolmasına baktım kıymalı olarak yok ama etliye 1 tanesine 540 kalori diyorTeşekkür ederim tatlım
Morluklarla atlattı ya yetişemeseydim ya kolumu atmadaydım boynu kırılabilirdi rabbim bağışladı yavrumu banaÇok fazla bir şey değil canım olsunGeçmiş canım bir şey oldu mu
Ekledim canım sağol
İyi Can'ım hatta o kadar iyi ki aynı şeyi yapmaya çalışıp beni deli ediyorcanım çok geçmiş olsun, nasıl oğlun bir sıkıntı yok inşallah
Allah korusunnnMorluklarla atlattı ya yetişemeseydim ya kolumu atmadaydım boynu kırılabilirdi rabbim bağışladı yavrumu bana
Tabi ki canım hoşgeldin hemen not ediyorum çok iyi kalorin
canım benim kalorim de perşembe 950 bugün 1100 biraz abarttım galibaNot ettim kızlar gayet iyisiniz bence fazla bir şey yok
@YESIMBOZ protein almışsın kalori fazla olsa ne olacak maşallah az da almışsın kalorini o güzel yemeklerle beraber bir de
@kitara_84 barbunya iyidir kalorin abartı değil ki çok iyi kilonda hafta sonu seni bekliyor
canım sen kolayı çokmu seviyosn bana mı öle geliyoSelam bebisleerrr
Menum şu şekilde
Sabah bir dilim ekmek 1 sigara böreği 3 zeytin 1 kaşık reçel
Aksam 1 kase bamya yemegi 3 kasik yogurt makarna yarim bardak kola
Eh iste fena degil demi
Evdekiler patates kizartiyo belki bir iki tirtiklarim:)
doğrudur canım bende lahana sarması 10 tane dedim 500 küsür çıktı.. içinde toplasan bi avuç iç ya var ya yokCanım fatsecrette biber dolmasına baktım kıymalı olarak yok ama etliye 1 tanesine 540 kalori diyoryanlış mı bakıyorum
Iyiyim canım nolsun diyete devamIyiyim canimcim çok şükür.
Coluk cocukla uğraşıyorum iste kaldi bir haftamiz.
Ayy kar olmaz mi ya burdan kar mayis gibi kalkiyor tamamen. Haftasonu açık pazartesi tam gaz yine başlıyor:)
Sen neler yapiyon tatlim nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?