♥haftalık kilo verme yarışması♥

kizlar simdi size bisey diycem inanamiycaksiniz dün bi yerde tarti buldum ve tartildim, kac geldim bilin bakalim?
63.5 yalniz dün tartildigimda 2 gündür wc ye cikmiyordum, bir gün öncesinde sabah ve aksam patates yemistim, gece yatmadan da baya meyve yedim. sabah uyandim 3bardak su 1 bardak süt icmis ve öyle tartilmistim. 3. gündür wc ye cikamiyorum ama ne bi sislik hissediyorum ne de baska bir sey. dün regli olmam lazimdi olmadim ayrica. hepsi kilo degildir heralde dimi bunun? ben o sebeplere bagladim

Oh ne guzel afiyetler olsun simdiden :) Bakalim yaa bazen direniyorlar ama zamanla olacak, dusecek insallah

Yok guzelim kilo falan degildir. Zaten 3 bardak su+1 bardak sut ortalama 800 ml. O yuzden hic tasalanma :)

Sabah; 07:50 - 1 tost ekmeğinden yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + yarım tabak(3-4 ymk kaşığı) türlü + 1 kase cacık

Kızlar haftada 1 yaptığım protein agirlikli az yeme olayını dun yaptım bol bol yeşilçay içtim ve bugün 62.2 geldim bugün sabah iyi yedim çeyrek bazlama yedim neyse aksam az kalori yicem inşallah..
Cmt yada pzara yine yapicam bu olayı inşallah o zaman belki 61 leri görürüz

sen bu tartıda tartılmaya devam et seni yakalıyacam nerdeyse o zaman
şaka bi yana 3 gündür wc ye çıkamamak, akşamdan o meyvaları yiyip yatmak, ee bide nerdeyse 1 lt su içmişsin rahat 1,5 kilo oynar, telaşlanma, bide ist. alışkın senin vücut hava değişikliği bile insanın dengesini bozuyo, bu rakamlar normaldir

Cok terlemezsin ama cok yuksek tempo yurume canim. Maksat kan dolasimin hizlansin vucudun calissin.

çok hızlı yürüyemem zaten. kalçam ağrıyor hızlanınca. arkadaşlar bazen önden gidiyor ben arkadan yetişiyorum ve dışarısı 0 derece ben su gibi terliyorum :)

ben 57 kilodan 3 yıl içinde 70 e kadar çıktım. Hipotiroidi hastasıyım. bi takım hormon ilaçları vs. 10 gün önce tv de Dr ayca kayaya denk geldim dikkatimi çekti birazcık araştırdım sayarak zayıfla5333 diye bir kitabı varmış aranızda okuyan varmı b ilmiyorum ben de daha okumadım ama araştırdıgım kadar ile bugün tam 10 gündür uyguluyorum ve bu sabah itibariyle 3 kilo verdiş bulunmaktayım. Sizlerde bi göz atın belki mantıklı bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…