- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Oleyyy 76 cokk sevindim
SırAda 75 varrrrr
Bizde bu akşam annemlere gitmek istiyoruz ama bakalım eşim yorgun olursa evde kıymalı dolma biber yapacağım ama değilse gidersek et falan yapacak annem bende az protein ağırlıklı beslenmiş olacağım hafta sonu da bir şeyler yapsam iyi olacak pek oynamadı bu hafta kilom
kizlar simdi size bisey diycem inanamiycaksinizdün bi yerde tarti buldum ve tartildim, kac geldim bilin bakalim?
63.5yalniz dün tartildigimda 2 gündür wc ye cikmiyordum, bir gün öncesinde sabah ve aksam patates yemistim, gece yatmadan da baya meyve yedim. sabah uyandim 3bardak su 1 bardak süt icmis ve öyle tartilmistim. 3. gündür wc ye cikamiyorum ama ne bi sislik hissediyorum ne de baska bir sey. dün regli olmam lazimdi olmadim ayrica. hepsi kilo degildir heralde dimi bunun? ben o sebeplere bagladim
Yok guzelim kilo falan degildir. Zaten 3 bardak su+1 bardak sut ortalama 800 ml. O yuzden hic tasalanma :)
İnşallah bugünlerime de şükür tabi bir de benim neredeyse 2.ay regl tarihim geliyor ama hala olamadım onunda etkisi çoktur eminimOh ne guzel afiyetler olsun simdiden :) Bakalim yaa bazen direniyorlar ama zamanla olacak, dusecek insallah
kizlar simdi size bisey diycem inanamiycaksinizdün bi yerde tarti buldum ve tartildim, kac geldim bilin bakalim?
63.5yalniz dün tartildigimda 2 gündür wc ye cikmiyordum, bir gün öncesinde sabah ve aksam patates yemistim, gece yatmadan da baya meyve yedim. sabah uyandim 3bardak su 1 bardak süt icmis ve öyle tartilmistim. 3. gündür wc ye cikamiyorum ama ne bi sislik hissediyorum ne de baska bir sey. dün regli olmam lazimdi olmadim ayrica. hepsi kilo degildir heralde dimi bunun? ben o sebeplere bagladim
Evet canim ya herkez biryerlerde tutunmaya calisiyor ..Yok artık
Ben de aslen gökçebeyliyim
Kurcalasak akraba cıkarız,hiçç kurcalamayalım :)))
Neyse ben zaten 11 yıldır farklı sehirlerde yaşıyorum,zonguldakla alakam kalmadı
Cok terlemezsin ama cok yuksek tempo yurume canim. Maksat kan dolasimin hizlansin vucudun calissin.
Tabi ki canım hoşgeldin hemen not ediyorum çok iyi kalorinnehirnil111 beni tekrar alırmısın kalori yarışmasına
Dikkat ettim son 2 haftadır sürekli fıtsecret ten yediklerimi hesaplıyorum bildireyim bari dün ki kalorim 1050.
Sağol canımmTabi ki canım hoşgeldin hemen not ediyorum çok iyi kalorin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?