wwuuu ben dün oğlumdan zaman bulup yazamadım cevap ama anlaşılan başlamışız yarışaamerhaba
SABAH
1 bardak tarçınlı süt
kepekli sandiviç ekmeğine haşlanmış yumurta ve yeşillik
ARA
1 mandalina
ÖĞLEN
1 kase domates çorba
ekmeksiz tavuk döner pilavsız ve patatessiz
1 bardak ayran
2 litre su
öğlen ekmek yok
Evet senin içinde bir sakıncası yoksaa tabiwwuuu ben dün oğlumdan zaman bulup yazamadım cevap ama anlaşılan başlamışız yarışaa
varr aslında ben 98 e inene kadar az bekleEvet senin içinde bir sakıncası yoksaa tabi
Canım bizde verdiğimiz kilo miktarını haftalık yaristirriz toplam kolonisi değil :)varr aslında ben 98 e inene kadar az bekle
sen sporda yaparsın şimdi ben yapamıyorum vaktim olmuyo valla az yap emiCanım bizde verdiğimiz kilo miktarını haftalık yaristirriz toplam kolonisi değil :)
Yok canım bendeki 270 yazıyor 1 porsiyon etli biber dolması , hem yediğinin miktarı daha az sa ona göre hesapla çok takılma orayaCanım fatsecrette biber dolmasına baktım kıymalı olarak yok ama etliye 1 tanesine 540 kalori diyoryanlış mı bakıyorum
Ayy bizde annemin arkadaşına gitcez , eli çok lezzetli valla bende biraz yicem yarın bakalım:)kahvalti 11:45
1 tabak mantar sote (havuclu)
saat 15:10
1 bardak kupa sicak süt
aksam 17:45
1 tabak kapuska
3 yk yogurt
yarin misafirimiz var, hazirlik yapicaz baya yerim heralde yapilanlardan,
gayet guzel menun canim. bende kabak yemegi yapcam yarin insallah.kahvalti 11:45
1 tabak mantar sote (havuclu)
saat 15:10
1 bardak kupa sicak süt
aksam 17:45
1 tabak kapuska
3 yk yogurt
yarin misafirimiz var, hazirlik yapicaz baya yerim heralde yapilanlardan,
Cok cok gecmis olsun, bu cocuklarin yaramazliklari nolcak boyle valla resmen melekler koruyo Allah a emanet olsun hepsiİyi Can'ım hatta o kadar iyi ki aynı şeyi yapmaya çalışıp beni deli ediyor
NeymşşSen daha sırrını açıklamadın mı
Ama baloncuk senin sırrını ifşa etti :))
Amin Can'ım inşallahCok cok gecmis olsun, bu cocuklarin yaramazliklari nolcak boyle valla resmen melekler koruyo Allah a emanet olsun hepsi
sen sporda yaparsın şimdi ben yapamıyorum vaktim olmuyo valla az yap emi
Aslinda cok sevmiyorum evdekiler kolasiz duramiyo bende yarim cay bardagi iciyorum ama onu da birakcam ayran iceyim onun yerine dimi ne gerek var vucuda zarar vermeyecanım sen kolayı çokmu seviyosn bana mı öle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?