♥haftalık kilo verme yarışması♥

Fistikk o kadarda dusme yahu ne yedin Zarar verme kaslarina. 5 yumurta yesen tamam ama sebze meyveyle olmaaz
Yok tatlım dün yeğenim ameliyat oldu bütün gün hastanedeydim kahvaltımı yapmıştım evde orda da en fazla bu kadar kcal alabildim koşuşturmaktan yemeği unuttum resmen.ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım ve dünkü çok sağlıksız oldu bugün dengelicem ama 1000 i geçmeyi düşünüyorum

Tabi ki katılabilirsin canım dün ki kalorini yaz bu haftadan başla

Sana pazartesileri yaramıyor anlaşıldıBende Cuma günü güzel vermiş oluyorum

Niye hatırlatıyorsun seni görmemezlikten geliyordum
süper tamam. benim zaten günlüğüm var düzenli her öğünümün kalorisini yazıyorum ben. dün 1000 kalori aldım. sabah yarım su böreği, akşam da kıymalı patlıcan iki kaşık da nohut ve yoğurt :)

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, heleki çocuklar en masum kişiler tez zamanda toparlasın inşallah.

Aaa cok cok gecmis olsun canim yaa iyidir insallah simdi ?

Aaa cok cok gecmis olsun canim yaa iyidir insallah simdi ?
Iyi tatlım teşekkür ederim burnundan ufak bi operasyon geçirdi , çok ilginç hala Karnım acıksında kahvaltı yapayım diye bekliyorum bişey dikkatimi çekti yemeyince insan daha da yemek istemiyor dün 28 gr karbonhidrat almışım şaka gibi

deniz cim çok geçmiş olsun, herkeste bi hastalık durumu aman dikkat edin kendinize, bizde dedik yeni koltuk yüksek miş galiba yaradı bizi unuttu
Yok canım yaaa tam tersi rezil oldum yeni işyerinde işlerim var onları yapıcam derken eski işyerimde benim işimi yapacak olan geri zekalı yeni yıla deviri yapamadı her şeyi karıştırmış dün ordan aradılar oraya gittim çok yoğundu.
Geçen hafta malum zaten hem kızım hem kendim hastalandık 5 gün izin almıştım.

Çok iyi canım o zaman aramıza hoşgeldin

Canım reglden dolayı sanırım moralini bozma lütfen bence önümüzdeki hafta daha da iyi olacak bugün bende 53.6 geldim dün regl oldum

Vakti zamanında vichy nin setine 400 tl para vermişliğim var marka önemli değil alacaksan sabah akşam ve de düzenli kullanacaksın bitince yine alacaksın
Şaka maka şimdi yüzüme sabun bile sürmüyorum sivilcelerden izlerden kurtuldum

off herkes hasta hele de domuz gribinden çok korkuyorum. canım benim geçmiş olsun. iyileşince toparlanır üzme kendini.
Sağol canım çocuklar zor atlatıyor biz çay çorba acı ekşi derken atlatıyoruz çocuklar iştahsız olunca elinden bir şey gelmiyor bal zencefil limonlu çay yapıyorum yarım bardağı içirinceye kadar çatlıyorum resmen

Gecmis olsun canim. Ne ameliyati oldu küçük mu yigenin

Sagol canim. Endiseli bir bekleyis icindeyim saat 2 de sonuclar cikiyor. Altinda yatan bir kan hastaligi falan var mi diye. Dua edin
canım sen kalbini bozma, kansızlık kalple alakalı olabilir, onuda atlatır çocuklar çünkü büyüme çağlarındalar ve çok çabuk yeniler ler kendilerini, sen gönlünü ferah tut.benim kuzenimde kalbinde delikle yaşadı yıllarca, sonra 1 ameliyat oldu, şimdi evlendi çocuğu var öğretmen oldu,

İşte budur derler ya korkunun ecele faydası yok diye artık kızlar büyüdü ne kadar kötü taraflarını düşünsek de kreş mutlaka daha faydalı olur inşallah hep mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…