- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Yok tatlım dün yeğenim ameliyat oldu bütün gün hastanedeydim kahvaltımı yapmıştım evde orda da en fazla bu kadar kcal alabildim koşuşturmaktan yemeği unuttum resmen.ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım ve dünkü çok sağlıksız oldu bugün dengelicem ama 1000 i geçmeyi düşünüyorumFistikk o kadarda dusme yahu ne yedinZarar verme kaslarina. 5 yumurta yesen tamam ama sebze meyveyle olmaaz
süper tamam. benim zaten günlüğüm var düzenli her öğünümün kalorisini yazıyorum ben. dün 1000 kalori aldım. sabah yarım su böreği, akşam da kıymalı patlıcan iki kaşık da nohut ve yoğurt :)Tabi ki katılabilirsin canım dün ki kalorini yaz bu haftadan başla
Sana pazartesileri yaramıyor anlaşıldıBende Cuma günü güzel vermiş oluyorum
Niye hatırlatıyorsun seni görmemezlikten geliyordum
Yok tatlım dün yeğenim ameliyat oldu bütün gün hastanedeydim kahvaltımı yapmıştım evde orda da en fazla bu kadar kcal alabildim koşuşturmaktan yemeği unuttum resmen.ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım ve dünkü çok sağlıksız oldu bugün dengelicem ama 1000 i geçmeyi düşünüyorum
Yok tatlım dün yeğenim ameliyat oldu bütün gün hastanedeydim kahvaltımı yapmıştım evde orda da en fazla bu kadar kcal alabildim koşuşturmaktan yemeği unuttum resmen.ben sağlıklı kilo verme taraftarıyım ve dünkü çok sağlıksız oldu bugün dengelicem ama 1000 i geçmeyi düşünüyorum
Iyi tatlım teşekkür ederim burnundan ufak bi operasyon geçirdi , çok ilginç hala Karnım acıksında kahvaltı yapayım diye bekliyorum bişey dikkatimi çekti yemeyince insan daha da yemek istemiyor dün 28 gr karbonhidrat almışım şaka gibiAaa cok cok gecmis olsun canim yaa iyidir insallah simdi ?
Yok canım yaaa tam tersi rezil oldum yeni işyerinde işlerim var onları yapıcam derken eski işyerimde benim işimi yapacak olan geri zekalı yeni yıla deviri yapamadı her şeyi karıştırmış dün ordan aradılar oraya gittim çok yoğundu.deniz cim çok geçmiş olsun, herkeste bi hastalık durumu aman dikkat edin kendinize, bizde dedik yeni koltuk yüksek miş galiba yaradı bizi unuttu
Biz ikimiz çok komiğiz gerçekten 1 gün daha ye 54 ü görürsünşu oynamalar ne kakar çok oluyo dimi. perşembe 52.2 yi gördüm bugün 53.6 :)
Maşallah sana
Çok iyi canım o zaman aramıza hoşgeldinsüper tamam. benim zaten günlüğüm var düzenli her öğünümün kalorisini yazıyorum ben. dün 1000 kalori aldım. sabah yarım su böreği, akşam da kıymalı patlıcan iki kaşık da nohut ve yoğurt :)
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 @kitara_84 minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
18 OCAK 2016: 54.10
19 OCAK 2016: 54.20
1 Hafta içinde hem 52 hem 54 gördüm şaşkınım ayın 25 inde regl olmam gerekirken bugün oldum psikolojim bozuldu resmen
Vakti zamanında vichy nin setine 400 tl para vermişliğim var marka önemli değil alacaksan sabah akşam ve de düzenli kullanacaksın bitince yine alacaksınkızlar,
topikimizle çok çok alakasız ama size birşey sorcam eczaneden cildim için krem alıcam ama 4-5 marka var,
eczanenin birinde ''babe'' ve ''Physicians Formula'', diğerindede ''avene'' ''vichy'' ve ''La Roche Posay''
bunlardan kullanan varmı önerebileceğiniz yada alma dediğiniz bir ürün varmı?
Sağol canım çocuklar zor atlatıyor biz çay çorba acı ekşi derken atlatıyoruz çocuklar iştahsız olunca elinden bir şey gelmiyor bal zencefil limonlu çay yapıyorum yarım bardağı içirinceye kadar çatlıyorum resmenoff herkes hasta hele de domuz gribinden çok korkuyorum. canım benim geçmiş olsun. iyileşince toparlanır üzme kendini.
canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çocukların direnci yüksek oluyo çabuk atlatır
Allahım acil şifalar versin sonuçlarınız güzel çıkar da evinize mutlu dönersiniz inşallah.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız çabucak toparlar oğlun dualarım seninle
canım sen kalbini bozma, kansızlık kalple alakalı olabilir, onuda atlatır çocuklar çünkü büyüme çağlarındalar ve çok çabuk yeniler ler kendilerini, sen gönlünü ferah tut.benim kuzenimde kalbinde delikle yaşadı yıllarca, sonra 1 ameliyat oldu, şimdi evlendi çocuğu var öğretmen oldu,Sagol canim. Endiseli bir bekleyis icindeyim saat 2 de sonuclar cikiyor. Altinda yatan bir kan hastaligi falan var mi diye. Dua edin
İşte budur derler ya korkunun ecele faydası yok diye artık kızlar büyüdü ne kadar kötü taraflarını düşünsek de kreş mutlaka daha faydalı olur inşallah hep mutlu olurKızlar günaydın iyi hafta başları :)
kızımı kreşe bırakıp geldim. gayet mutluydu inşallah böyle de devam eder.
h.sonu çok dikkatliydim. ta ki dün akşam son dakika katıldığımız yemek davetine kadar. özellikle az yedim ama olmadı
sbeden geçen hafta 73.6
bu hafta 73.6 aynı kalmakta iyidir
nehirnil111 15 ocak cuma : 1027 kcal
16 ocak c.tesi: 1180 kcal
17 ocak pazar: 1238 kcal
Bizim 52-54 arası gibi olduteşekkürler canım. şaka maka tam 6 aydır 73-74-75 arası gidip geliyorum. ne 75 i geçiyor ne de 73 ün altına iniyor. hayır korumaya insem bu kadar beceremem.ben önce koruma sonra verme işlemini uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?