- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım benim hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz işte işe yarıyorsa ne güzelcanım ya ne güzel tavsiyeler veriyosun sen, bıcırık seni
Yemeden vücut tutuyor gerçekten kv de de zayıflamaya karar vermiş sabah simit yedim onunla duruyorum dedi akşam saat 8 falan dedim ne yapıyorsun böyle vücudun tutar başka bir işe yaramaz gerçi demeseydim iyiydi oturdu bir tabağa taze fasulye pilav doldurdu yedikaynar su içiyor eritiyormuş yağları o limonla oluyor ve ılık dedim o mideme dokunuyor dedi yok yok bazı insanlar laftan anlamıyor sustum
malesef gerçekten öle benimde bi arkadşaım var zayıflamak istiyorum derken bile yiyo :)) ben böle bişey görmedmm yani tamam bizde öle oluyoruz bazen ama insan bi yerden sonra iradeli olmak zorunda :))
aynen öle ama ben sürekli söleniyolar en sonunda geöen gün :) biraz kalp kırdım galiba çok yakn arkadaşım zayıflıytıcam zayıflamam lazım diyo sürekli sonra insülin direnci çkmş ama hamileliğinde aldı kiloları geriye kaldı tamam mı 1,5 yıldır sürekli söleniyo :) geçen gn başm döndü dedi insln direnci yaptırmş ilaca başlamış ben bu ilaçla çok zayıflayanı gördüm ded iştahını kesiyo tatı isteğini kesiyo dedii bende açtım azımı yumdum gözümü :) ya dedim tamam sağlığına dikkat et çkmş olabilir ama sevinme bu ilaç seni zayıflatmaz senn dikkat etmenn lazımm aynı saydıklarını yapıyo sonra olmuyoo offf Allahım daha neer duyucaz görücez :))esra benimde çevremde var öyleleri, fazla yediklerinin farkında değiller, hep diyolarki
*ben ne yiyiyorum ki az yiyiyorum, (koca bir tabak pilav mesela)
*bi sabah bi akşam yiyiyorum (sabah yarım akşam yarım ekmek)
*meyvedemi yemiyelim (akşam 8 de 9 da elma,portakal,muz yani Allah ne verdiyse)
*arada tatlı yiycekmişin diyolar (o ara neden se hergün tatlı olsa hergün yencek şekilde oluyo)
daha birsürü, yani onlardan irade beklemek zor çünkü bazı şeylerin farkında değiller
aynen öle ama ben sürekli söleniyolar en sonunda geöen gün :) biraz kalp kırdım galiba çok yakn arkadaşım zayıflıytıcam zayıflamam lazım diyo sürekli sonra insülin direnci çkmş ama hamileliğinde aldı kiloları geriye kaldı tamam mı 1,5 yıldır sürekli söleniyo :) geçen gn başm döndü dedi insln direnci yaptırmş ilaca başlamış ben bu ilaçla çok zayıflayanı gördüm ded iştahını kesiyo tatı isteğini kesiyo dedii bende açtım azımı yumdum gözümü :) ya dedim tamam sağlığına dikkat et çkmş olabilir ama sevinme bu ilaç seni zayıflatmaz senn dikkat etmenn lazımm aynı saydıklarını yapıyo sonra olmuyoo offf Allahım daha neer duyucaz görücez :))
İşte tam olarak nasıl zayıflanması gerektiğini bilmiyorlar bilinçli değiller canım aslında ama sağlıklı beslenmek
malesef gerçekten öle benimde bi arkadşaım var zayıflamak istiyorum derken bile yiyo :)) ben böle bişey görmedmm yani tamam bizde öle oluyoruz bazen ama insan bi yerden sonra iradeli olmak zorunda :))
aynenn :) bilinçli aslında bilmemezliğe vuruluyor heralde :)İşte tam olarak nasıl zayıflanması gerektiğini bilmiyorlar bilinçli değiller canım aslında ama sağlıklı beslenmek
öle yapıyorum zaten canım :) güzel güzel uyarıyorum mesela buluşuyoruz yemek yermiyiz diyo akşam olduğu için ne yemeği kızım bu satte yemek yenmez diyorum altan altan bilinaltına sokuyorum :)))o ilaçtan bende kullandım, yeme isteğini gerçekten azaltıyo ama birazda irade meselesi tabi yemek isteyen yine oturur yer tutacan kendini, ilaç tamam ama sihirli değnek değil bu
boşver kim naparsa yapsın laf anlayana söylenir anlamayana söyleyipte kötü olma, yaşadıkça kendi görsün, hem baktıki sen veriyosun o veremiyo illaki sana danışır sende güzel güzel anlatırsın, onun haricinde hiç karışma derim
Olabilir canım ama ben bilmiyordum biliyor musun pilavı az yiyince ya da makarnayı zayıflarım diyordum arada birşeyler de yesem falan ya da öğün yemesem gider diyordum ama işin aslı öyle değilmişaynenn :) bilinçli aslında bilmemezliğe vuruluyor heralde :)
aynen canım :) ahhahahah :) bende öle diyodum hele annemin bi lafı var ona bitiyorum mesela börewk yapıyo ye ye bişey olmaz her gn yemiyosun :)Olabilir canım ama ben bilmiyordum biliyor musun pilavı az yiyince ya da makarnayı zayıflarım diyordum arada birşeyler de yesem falan ya da öğün yemesem gider diyordum ama işin aslı öyle değilmiş
kızlar çok alakasız bişey sorucam şimde ben malum çeyiz düzme başladı aslında hiç hevesim yoktu ama :) bakıyorum o kdr güzel şeyler varki yuva kurma isteği düğün yaklaştıkça artıo :)
siz hiç dolaplı ütü masası kullandınız mı acaba size danışmak istedim :)
Ben annemden kaybettim zaten o kadar güzel şekler yaptı ki bekarken yedim de yedimaynen canım :) ahhahahah :) bende öle diyodum hele annemin bi lafı var ona bitiyorum mesela börewk yapıyo ye ye bişey olmaz her gn yemiyosun :)
dolma pilav veya yağlı yemek ye cnmm hiç bişey olmazz diyo beni öldürüyoo :))) ama artık ben yermiyim yemem :))) önceden annem doğru söylüyo derdim alırdım kiloları bak o zamanar yemeseydim dikkat etseydim şuanda uğraşmıyo olucaktımm :) biri beni geçmişe ışınlayabilir mi acaba :)
Kullanmadım canım almayı da düşünmedim bana göre kullanışsız geldi ütüyü yapıyorum kaldırıyorum soğuyunca kullanmadığım ufak banyoma sanki o dolaplı çok daha fazla yer kaplıyor bana görekızlar çok alakasız bişey sorucam şimde ben malum çeyiz düzme başladı aslında hiç hevesim yoktu ama :) bakıyorum o kdr güzel şeyler varki yuva kurma isteği düğün yaklaştıkça artıo :)
siz hiç dolaplı ütü masası kullandınız mı acaba size danışmak istedim :)
Canım kesinlikle tavsiye etmiyorum savunmuyorum da yaptığım şeyi ama ben baya az yedim iki öğün ve protein ağırlıklı hani tatlı hamurişi tadımlık dahi ısırmadım.su321 sen 100 ve 90 kilo arasında verirken kaç kalıri alıyodun yada şimdiki gibimi yiyodun yoksa daha mı az bende bi sorunmu var
Kızlar ben kendimi bu kadar olacağımı beklemezdim insan diyet yaptıkça daha Çok kontrol edebiliyor ... İnşallah...
Kızlar az önce çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum aklıma bi sürü şeyler geliyor sonra sakin oldum sonra bi yeşilçay içeyim o sıra düşünürüm dedim düşündüm ve canım çok fazla tatlı çekti ve elma yedim .. coco stara dayamam ablam verdi zorla ye dedi bende münakaşa etmemek için aldım bu seferde beni izliyo yesene diye bende 2 yaşındaki yeğenime masa altından verdim zaten tombik hemen hupletti
Aksama bisküvi tatlısı yapıyolar bayilirim ama bilemiyorum ne yapsam karar veremedim ne yapsam ki
bende yer kaplamasın istiyorum kaldırıp ttekrar kurtmak işgence :)Kullanmadım canım almayı da düşünmedim bana göre kullanışsız geldi ütüyü yapıyorum kaldırıyorum soğuyunca kullanmadığım ufak banyoma sanki o dolaplı çok daha fazla yer kaplıyor bana göre
anneler bu konuda tam br düşmann :))Ben annemden kaybettim zaten o kadar güzel şekler yaptı ki bekarken yedim de yedimŞimdi de diretiyor ama tadına bakıyorum ısrar etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?