♥haftalık kilo verme yarışması♥

ikizlere bayılırımmmm eşim dostum ikizlerdir hep. grubumuzdaki bütün ikizlerin doğumgünü kutlu olsun
Teşekkür ederiiiz :) Ben burçlardan bahsedince arkadaşlarım dalga geçerdi.
Geçen biri merak etmiş açtı okumaya başladı. "İkizler neşelidir meraklıdır herkesle tanışmak ister falan diyo"
Okuyan arkadaş diğerine "aynı sen ne kadar da doğru çıktı" falan diyo ben gülüyorum :)

Merhaba bayanlarrr Bugün saat 14:00 uyandığım için kahvaltı yapmadım. Onun yerine biraz dondruma yedim. Akşam kapanışı saat kaçta yapıyorsunuz? 7 de mi 5 de mi yapayım bilemiyorum. Ramazandan sonra bayram için memlekete gideceğiz ve onun öncesi bir alışveriş yapacağız.Yani olabildiğince hızlı kilo vermem gerek. Aslında nasıl yaptm bunu kendime onu da bilmiyorum. Liseye gidiyorum. Okula başladığımda 54 kiloydum ve tam 63 e kadar çıktım. Annem bir yandan, akrabalar bir yandan yok kilo almışsın yok genişlemişsin demeleri üzdü. Gerçi kötü niyetleri yok biliyorum ama bende 16 yaşında bir ergenim, neredeyse kompleks yapacak hale geldim Dediğim gibi 63dm 61e düştüm dün yengem genişlemişsin dedi. Kilo vermiştim halbuki...Neyse Allah'ın izniyle vereceğim bu kilolarııı sizlerle birlikte

ben genç değilim malesef bir de çok kilo kaç kilo oluyor? mesela ben sekiz kilo daha vermek istiyorum. çok kilo dimi bu çabucak versem bari o zaman
Kardeşim 100 kilonun üstündeyken ben 55 kiloydum aynı şeyleri yedik aynı sporu yaptık o haftada 3 kilo verdi ben ancak 1 kilo verebildim. Denendi yaniii.

Mantıklı zaten sürekli ağzımıza birşeyler attığımızdan oturup bir de öğün olarak yemek yiyince fazla oluyo galiba Akşamları hafif geçiştirmek lazııım.

Kizlar bu hafta 51,5 kiloyum. bazi srbeplerden giremiyorum, kusuruma bakmayin :/
tamam canim
Evet bence de çok pozitifsin baksana ne güzel gidiyor kilolar kıyafetlerini de güle güle giy.
Tesekkur ederm canım
Ramazanda herkesin yaptığı en zararlı şey fazlaca tatlı yemek onu yapmazsanız sorun yok zaten
Insallah :)
merhaba kızlar ,
kılo : 57,00
ben rejımı 1 haftadır bıraktı , hastaydım ses tellerımde kanama olmuş 1 hafta konnsamadım raporluydum
bu hafta tekrar başlayacağım
çok geçmiş olsun canim şimdi nasilsin peki

esimde ikizler burcu zor burc eleştirir. Ben akrebim

tamam canim

Tesekkur ederm canım

Insallah :)
çok geçmiş olsun canim şimdi nasilsin peki

esimde ikizler burcu zor burc eleştirir. Ben akrebim
Biz çok rahatız ama herkesin öyle olmasını bekliyoruz eşine birşey söylediğinde gülüp geçiyomuş ya sana söylediğinde kırılacağını beklemiyodur bile :)

Evet oglum uyudu ben de uyumaya kacar kizlar. Bu hafta bol hareke
merhaba kızlar ,
kılo : 57,00
ben rejımı 1 haftadır bıraktı , hastaydım ses tellerımde kanama olmuş 1 hafta konnsamadım raporluydum
bu hafta tekrar başlayacağım

Canim cok gecmis olsun.

tatlım öyle kural bir saatimiz yok. ama kendi düzenimizde ne kadar erken yemeği kesersek o kadar iyi. hergün farklı olabiliyor. ama akşam saatlerinde sadece sıvı almaya gayret ediyoruz hepimiz. kaçamak yapana da ceza

SABAH
1 kase ezogelin çorba
yarım dilim ekmek

ARA
yeşil çay
çay

AKŞAM
et döner (atom ekmeğe)
ayran

et döneri saat 3 gibi yedim. ve onu akşam yemeği kabul ettim ekmek yediğim için. bugün daha bir şey yemeyi düşünmüyorum. sıvı tüketimim devam eder .

anne sutundeki doğal şeker bişey olmaz dedi biri dogrudur umarim. Bende cok emzirdim boy kilosu iyi 1 buçuk yas deyince sasiriyorlar :) ne güzel kizinin kendo istemesi hep icer insallah.

Amin canim amin kimseye güven olmuyor

Pazartesi 92.4 tu sanırım
Bugün 89.9

Sbeden Allah tan başka bir şey istesem oda olacakmış sanki :))
Artik seksenlerdeyim kizlar korkun bendennnn
supersin canim en çok bu duruma sevindim sakin duraklama lütfen bu hizla devam et.zayifladikca rahatlayaz pozitifligimiz artacak bu haftada göster kendini

Erkenden bitirdim bugun yememi

Sabah
Minicik ufacik kucucuk 1 kase sakizli muhallebi (regl haftam ve haftabasinda hakkimi kullandim baska yok)

Aksam
2 yemek kasigi salcali makarna
2 orta boy domates
Yogurt
1 bardak ayran

Su: 2.5 litre olacak

Sporuma daha karar vermedim.

Acikinca kocaman bir bardak tarcinli sut veya ayran icerim.

supersin canim en çok bu duruma sevindim sakin duraklama lütfen bu hizla devam et.zayifladikca rahatlayaz pozitifligimiz artacak bu haftada göster kendini

Insallah canim devam edicem. 90 larda yalnız kalmak cok kotuydu.100 gr lada olsa ordan inmek.bana cok iyi gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…