Ne güzel yazmışsın öyleVayy günlük bildirim sonrası haftalık hedef diyorsun demek... Hmmm bak bu da Hoşuma gitti. Topic Başkan'ım gün Geçmiyor ki yeni bi açılım yapmayasın
O zaman ben de hedef koyuyorum kendime...
86,3-85,3= 1,0
Haftaya hedefim 84,000
As canim. Sorun değil . Hadi iyisin benden az vermissin ama hala öndesin. Ben 75.8Selam kızlar
selam sbedencim geciktim bugun kusura bakma
tarti beni mutlu etti
gecen hafta 75.6
Bu hafta 74.8
Fark -800
ıslık çalan smileybu ne hız hatun koptu gidiyor maşallah kıs insana heves getiriyon yaaaaa
bakalım yarın sabah bende durum nolcek ben de günlük bildirime geçiyom
Yaparız canım bence de... Makul hedefler bizimkilerNe güzel yazmışsın öyleFena sariyorum biseyi hedefleyince bide kilo verebilsem hizli icim acimicak kendi kendime heves olsun diye karaliyrm . Hedefin uygun 1 kilo en azindan verilmeli zaten. bende bu sefer havadan ucmadim 1.4 yapabilirim
Evet ikiniz de demirbaşısınız grubun..bende görsel show sende herkese ilgi alaka aslinda seninle Iki elmanin yarisi gibiyiz Hevese getirme acisindan günlük bildirim keyifli insan + cikmaya utanir
As canim menunde fazla kalori yok sporunu yapmışsın ne güzel tabiki yüzün gülecek istikrarli olan gülerSelam herkese 53 kg.
bugün yediklerim sabah bir şeftali bir bardak süt
öğlen : şehriye çorbası, salata üzerine biraz kısır, yoğurt.
akşam: minik kase mantı:)) yoğurdunu bol mantıyı az tuttum bilginize.
şimdi: 4 erik (büyük boy)
yatarken 1 bardak süt içicem ve günü kapatıcam.
Spor bugünün: totalde 450 kalori yakmışım, 23 dk. koşu, 1 saat tempolu yürüyüş. bu sporuma ve bu şekilde yememe devam edersem sonunda gülecek yüzüm biliyorum bunu.
Herkese iyi akşamlar...
Sbedencim sabah 75.6ciktim yorum yok yarin toplucam soz ne oldu bana ya
Yaparız canım bence de... Makul hedefler bizimkiler
Evet ikiniz de demirbaşısınız grubun..
Sorumluluk duyuyor insan buraya karşı
Evet ya birak vermeyi aldim ben dov beni sbeden kiz bana surekli yedogim herseyi yazicam soz
bu neeeeeeeeee 70 leri görmüştünn geçen aylar. Gelmiş gecmis adaylar icinde en kötü görünen sensin jet hiziyla duzelmen lazim boşa kürek cekmek yok artik
Mutlaka yaz ters bisey olursa hemen kizicamEvet ya birak vermeyi aldim ben dov beni sbeden kiz bana surekli yedogim herseyi yazicam soz
Mutlaka yaz ters bisey olursa hemen kizicam
Aaa rakibem ben de kızarım valla.... Bozmayalım, bozulmalara vesile olmayalım...sbedencim bana da kızabilirsin biraz kaçamak yaptım hemide akşam aksam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?