♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne güzel yazmışsın öyle Fena sariyorum biseyi hedefleyince bide kilo verebilsem hizli icim acimicak kendi kendime heves olsun diye karaliyrm . Hedefin uygun 1 kilo en azindan verilmeli zaten. bende bu sefer havadan ucmadim 1.4 yapabilirim

ıslık çalan smiley bu ne hız hatun koptu gidiyor maşallah kıs insana heves getiriyon yaaaaa
bakalım yarın sabah bende durum nolcek ben de günlük bildirime geçiyom
bende görsel show sende herkese ilgi alaka aslinda seninle Iki elmanin yarisi gibiyiz Hevese getirme acisindan günlük bildirim keyifli insan + cikmaya utanir

Selam herkese 53 kg.
bugün yediklerim sabah bir şeftali bir bardak süt
öğlen : şehriye çorbası, salata üzerine biraz kısır, yoğurt.
akşam: minik kase mantı:)) yoğurdunu bol mantıyı az tuttum bilginize.
şimdi: 4 erik (büyük boy)
yatarken 1 bardak süt içicem ve günü kapatıcam.
Spor bugünün: totalde 450 kalori yakmışım, 23 dk. koşu, 1 saat tempolu yürüyüş. bu sporuma ve bu şekilde yememe devam edersem sonunda gülecek yüzüm biliyorum bunu.

Herkese iyi akşamlar...

Yaparız canım bence de... Makul hedefler bizimkiler
bende görsel show sende herkese ilgi alaka aslinda seninle Iki elmanin yarisi gibiyiz Hevese getirme acisindan günlük bildirim keyifli insan + cikmaya utanir
Evet ikiniz de demirbaşısınız grubun..

Sorumluluk duyuyor insan buraya karşı

As canim menunde fazla kalori yok sporunu yapmışsın ne güzel tabiki yüzün gülecek istikrarli olan güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…