♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne düüğünmüş o öyle bilseydim gitme derdim sana :) gözünle yesen kilo alırmışın zateeen :)

Az yemeye alışınca insan farklı birşeyler ya da biraz fazla yese rahatsız oluyo.

Ramazanda herkesin yaptığı en zararlı şey fazlaca tatlı yemek onu yapmazsanız sorun yok zaten
katılıyorum ekmek ve tatlıyı asgaride tutarsak çok güzel kilo veririz. neredeyse 17 saat aç kalıyoruz, vermemek mümkün değil. ama iftar sahur arası suya, sıvılara yüklenelim. bitki çayı diyemiyorum çünkü onlar da vücuttan su atıyorlar...

başaracağız canım inşallah, hepimiz en mutlu olacağımız kilolara ulaşacağız.
yeter ki bırakmayalım burayı...

Tek öğün demeeek denemek lazıııım.
yani iyi veriliyor tabi ama diğer öğünlerde de birşeyler yiyorum ya biraz meyve, ya sütlü kahve ve az badem, ceviz. ne bileyim ben zayıfken de böyle yapardım. ne zaman yeme şeklim değişti kilo aldım. o yüzden zayıfken ne yapıyordum düşündüm taşındım aynısını yapıyorum. yani rejim değil benimkisi eski yeme tarzım aslında.

Gerçekten her yaşın ayrı sorunu var ama en zoru ergenlik sanırım allahım hepimize kolaylık versin çocuk yetiştirmek ağır bir sorumluluk gerçekten bilene.

bugün mesela ne yedim:
sabah yok
öğlen kahvaltı yaptım, bir parça beyaz peynir, 10 yeşil zeytin, az fıstık ezmesi ve bal, bir dilim ekmek.
ara bir kahve ve az çikolata ( napim regl zamanı az esneklik yapıyorum kendime)
akşam bir porsiyon zeytinyağlı bezelyeli enginar yemeyi düşünüyorum.

Tamam canim yoğunluğu olana sözümüz yok hele çalışan bayanlara hic yok
. Kim ne kadar motive olmak Istiyorsa o kadar katilsin. Bi kac kiside yazmazsa okuyacak biseyde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…