- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ne düüğünmüş o öyle bilseydim gitme derdim sana :) gözünle yesen kilo alırmışın zateeen :)selam kızlar
dün bütün gün dışardaydım. ve akşam da düğündeydim. dün dünyayı yedim desem bile az demiş olurum :)
yazayım da kurtulayım en iyisi
SABAHevet gördüğünüz gibi 3 tane dünya yedim desem daha doğru
1 dilim su böreği
çay
ÖĞLEN
1 lahmacun
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
salata
ayran
ARA
çay
dondurma
AKŞAM(Düğünde)
başlangıç tabağı
1 küçük biber dolması
1 dilim kaşar peynir
1 dilim beyaz peynir
1 dilim salam
1 kaşık rus salatası
1 çatal acılı ezme
2çatal yoğurtlu karışım
salatalık
sıcak yemekler
et
patates püresi
pilav
ayran
salata
tatlı
2 çatal kadayıf
3 çatal düğün pastası
2 yudum gazoztabi bunda cuma günü tartıda +700 çıkmış olmamın katkısı çok oldu. acayip moral bozukluğu yaşadım.yanlış yaptım ama olan oldu.
bugünkü menüm
SABAH
2,5 dilim yumurtalı ekmek
domates
salatalık
peynir
çay
Kahvaltıdan sonra daha bir şey yemedim. akşam da yemek yer miyim bilmiyorum. yersem mercimek yemeği yerim sanırım.yarın tartıda + kaç çıkıcam bilmiyorum ve acayip korkuyorum :)
bir de kızlar ben perşembe günü itibariyle onu takip eden 4-5 gün siteye giremeyebilirim. ev boya yapılacak. işim olacak yoğun olarak. bilgisayar açabileceğimi sanmıyorum. ama en azından yemek yiyemem o dönemde. spor zaten yapamam ama hareket halim zaten fazla olacağından spor yapmış gibi olurum. perşembeye kadar günlük kilo paylaşımı yapıcam ben de bu hafta.
evt hepfit özledik seni, inşallah bi sıkıktı yoktur...Kizlar bu hafta 51,5 kiloyum. bazi srbeplerden giremiyorum, kusuruma bakmayin :/
biz de seniAynen canim ben de coktaaaan tekrar 65 66 lari gormustum yani burasi ve benim cuma yarislarindaki takimim olmasaydi. Seviyorum hepinizi iyi ki varsiniz
Az yemeye alışınca insan farklı birşeyler ya da biraz fazla yese rahatsız oluyo.sabah 10 gibi
1 tabak patates yumurta sosis kızartma tarzı bişi
peynir
reçel
domates
salatalık
yarım dilim ekmek
saat 15:00
1 kase çorba
1 tabak yoğurt
saat 17:00
2 lokma ekmek
5-6 çatal ciğer
2 kızarmış patates
saat 20 :00
yoğurt
salata
1 köfte
barbunya pilaki
börek içinden tadına bakmak için şu saatte yedim
çok şiş hisseidyorum kendimi
katılıyorum ekmek ve tatlıyı asgaride tutarsak çok güzel kilo veririz. neredeyse 17 saat aç kalıyoruz, vermemek mümkün değil. ama iftar sahur arası suya, sıvılara yüklenelim. bitki çayı diyemiyorum çünkü onlar da vücuttan su atıyorlar...Ramazanda herkesin yaptığı en zararlı şey fazlaca tatlı yemek onu yapmazsanız sorun yok zaten
Maaşallah sana çocukluğum benim de kiloluydu lise 1 de 60 kilo olduğumu hatırlıyorum ama 2. sınıfta kilolarımı verdim ama hep 55-65 arası gidip geldim doğuma kadar tabiii doğum sonrası 77 ye çıkmıştım çok şükür 17 si gitti. Hedefim doğum öncesi kiloma 54 e dönmekti ama 50 yi düşünüyorum artık gerçekten S Beden giyebilirim o zaman.
yani iyi veriliyor tabi ama diğer öğünlerde de birşeyler yiyorum ya biraz meyve, ya sütlü kahve ve az badem, ceviz. ne bileyim ben zayıfken de böyle yapardım. ne zaman yeme şeklim değişti kilo aldım. o yüzden zayıfken ne yapıyordum düşündüm taşındım aynısını yapıyorum. yani rejim değil benimkisi eski yeme tarzım aslında.Tek öğün demeeek denemek lazıııım.
çok geçmiş olsun...merhaba kızlar ,
kılo : 57,00
ben rejımı 1 haftadır bıraktı , hastaydım ses tellerımde kanama olmuş 1 hafta konnsamadım raporluydum
bu hafta tekrar başlayacağım
merhaba kızlar ,
kılo : 57,00
ben rejımı 1 haftadır bıraktı , hastaydım ses tellerımde kanama olmuş 1 hafta konnsamadım raporluydum
bu hafta tekrar başlayacağım
Gerçekten her yaşın ayrı sorunu var ama en zoru ergenlik sanırım allahım hepimize kolaylık versin çocuk yetiştirmek ağır bir sorumluluk gerçekten bilene.günaydın kızlar sbeden haklısın bende fazla yazmıyorum ama yazılanları okuyorum sizlerle aynı yaş dönemlerinde değiliz sizin sorunlarınız bende yok benimkilerde sizde yok anlıyormusun gülüm siz tuvalet eğitimiyle uğraşıyorsunuz ben ergenlik çağındaki kızım ve oğlumla boğuşuyorum yinede uygun konular oldukça katılmaya çalışıyorum beni hoşgörün ama takipteyim
Evet zaten farklı bir çekim oluyo benim kuzenim 10 haziran o benden 5 gün küçük hemşiredir kendisi sağlık merakı da bana ondan geçti galiba :)denizcim mutlu yıllar, demek sen de ikizlersin... ben de 10 haziranlıyım..
hedefiAramiza hosgeldin canim hedef kilo kac canim
kirilacaaak
Mecbur
waw
50 kilo canımmAramiza hosgeldin canim hedef kilo kac canim
kirilacaaak
Mecbur
waw
kardeşim terazi benim de diğer kardeşim aslan gerçekten anlaşıyoruzondan sevmişim ki ben ikinizi... teraziler ve ikizlerle iyi anlaşırım ben..
Tamam canim yoğunluğu olana sözümüz yok hele çalışan bayanlara hic yokgünaydın kızlar sbeden haklısın bende fazla yazmıyorum ama yazılanları okuyorum sizlerle aynı yaş dönemlerinde değiliz sizin sorunlarınız bende yok benimkilerde sizde yok anlıyormusun gülüm siz tuvalet eğitimiyle uğraşıyorsunuz ben ergenlik çağındaki kızım ve oğlumla boğuşuyorum yinede uygun konular oldukça katılmaya çalışıyorum beni hoşgörün ama takipteyim
Aynen samimiyiz hepimiz sadece bildirim yapsak böyle olmazdı herşeyi paylaşabiliyoruz.gerçi ben herkesi sevdim ki bu gruptakiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?