Valla baya sabirli olman lazim canim. Ben 3 haftadir 64.6 cikiyorum her gun. 200 gram oynamalar disinda hicbir fark goremedim. Ama kilo aldigim sureler 64te cok uzun kalmistim. Bunu bekliyodum yani hazirlikliydim ona ragmen sinirlerim bozuldu baya. Booool bol sabir diliyorum olmuyo diye sakin birakma. Pes etme eninde sonunda gidecek
Aynen canim ben de coktaaaan tekrar 65 66 lari gormustum yani burasi ve benim cuma yarislarindaki takimim olmasaydi. Seviyorum hepinizi iyi ki varsinizdimi canım yaaa. valla zaten bu topik olmasa var ya çoktan yemenin dibine vurmuştum. cumartesi günü yediğim şekli hergün yerdim. ama cumartesi yedikten sonraki günler topladım. az yiyorum.sizler sayesinde
evet evet evet evetAynen canim ben de coktaaaan tekrar 65 66 lari gormustum yani burasi ve benim cuma yarislarindaki takimim olmasaydi. Seviyorum hepinizi iyi ki varsiniz
Ne demek tatlim ya insanin cok destege ihtiyaci oluyo boyle zamanlarda. Hepimiz yasadik yasicaz illa ki. Ama arti cikiyorsan daha direnc donemine gelmemissin sanki. Ben sahurda tika basa yiyip sabah tartildigimda sabit ciktigimi biliyorum yani bu donem. Biraz disini sık. Spora cok yuklenme. Ama bosverme de ayni zamanda. Eksileri gorursunevet ben de bu 53-54 aralığında uzun süre kalmıştım,kilo alırken. o yüzden sanırım benim de zorluyor. ay evet ya .çok sinir bozucu bir şey dikkat edip edip azalma görememek ,hatta gram gram aldığını görmek. pes etmicem vermek istiyorum çünkü kiloları. sağol canım benim yaaa
Olmaz çünkü çok kilosu olanlar daha çabuk verebiliyo bir de genç olanlarr :)
evet canım geçen sene 7 aylık hamileyken içimde öldü nedensiz. zor günlerdi inan. şimdi yeniden deniyoruz canım.[/QUOTE
Çok geçmiş olsun inşallah allahım tekrar nasip eder.
İyi iyi kilolar gitsin de bir şekilde sorun değill.Canim 1. 100 gram gerçekten iyi mi kararsiz kaldim
Evet bence de çok pozitifsin baksana ne güzel gidiyor kilolar kıyafetlerini de güle güle giy.Kizlar yazmak istedim belki faydası olur.
Ben 105 le dogum yaptiktan sonra hep idare edecek kadar giyim aldim oda en ucuzundan lc den gömlek tarzi 20 liralik şeylerdi değmez diyordum bu kiloda kaliteli giyim almaya zaten zayifliyorum sabir dedim.sadece gecen bayram icin pahali bir tunik almıştım bu zamana kadarda sabredip yer yere giderken onu giydim. Ama ev ici Kiyafetlerimde sıkıntı yok hatta zayiflayinca giyerim deyip alip kenara koudugum oluyor .cevremin olmadığı bir sehirdeyim disarida az çıkıyorum. Neyse bu kiloya indim biliryorsunuz gecen bir tunik aldım içim açıldı dün defaktodan bir likrali pahali bir pantolon ve 45 tl ye hoş spor bir gömlek aldım hemde bir beden küçük aldim yani 40 beden. Yeni üst Çamaşır ve atlet korse aldım geldim dün aksam çocuk gibi sevincliydim atlet korse ve toparlayici sutyenle o 40 beden gömlek bana tam oldu. dün zaman kalsaydi ayakkabida alacaktım. demem o Ki..iyice zayiflayip guzel kaliteli şık spor kıyafetler alicam hemde özenle secicem. bunlari yapmayali 4 sene oldu. Evliligin ilk ayından hareketsizlik stres abur cubur 4 kilo kadar almistim . Giyimi çok önemsemezdim eskidende 4 pantolon 3 esofman olsa Bi 10 tane kadar üst olsa yeterdi ihtiyac duymazdim mutluydum vs. ama artik yasam şartları gecen yillar ben anladim ki giyimle kendimi iyi hissedip kendimle barışık olacagm. Genc olduğumu unutmayacagim giyinmeye giyinmeye inanin ruhum yaslanmis cok Yasli hissediyordum bundan kurtuluyorum artik. yirmi güne kadar memlekete gideriz.şu ara ödemeler var Ama sagolsun esimnsana 750 tl giyim alisverisi yapabilmen icin para ayarlayacam dedi cok.sevindim memlekette daha cok giyim magalazari acilmis annemle bolca gezicez insallah kizlar kasmadan olduğu gibi yazdim.en güzel yillari Karabulutlardan arindirmak once kilo vermeye pozitif olmaya bakar.
HER YAŞ GÜZELDIR KIYMET BILENE ..
HER YAŞ GUZELDIR SAGLIKLA
Ramazanda herkesin yaptığı en zararlı şey fazlaca tatlı yemek onu yapmazsanız sorun yok zatensonucta dini bir ay iftarda o acliktan sonra fazla kacirmayi Allah belki affeder çünkü gün boyu Allah rizasi icin perisan olmusuzdur fakat isin bide bünyeye olan zarari var oruc ttmak sagliktir ama iftarda Bedene eziyet ediliyor bilincli olmak lazım bilakis bizler ekmek yemeyebilirz Su karpuz sebze yemekleri Cacık zaten aciz herseyi. ceker can. Iyice secmeli pilanlamali. Miladcim boğazıma sahsen sahip olacam kararliyim.bakalim neler Olacak kimler ne hallerde olacak Birbirimizi gorecez:)
Havalar çok sıcak çok da su içiyoruz normal 2 saat de yani kıskanıyorum aralıksız yürüyenleri.Veee menülerimi sporlarımı yazayım
Sabah 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim, 2 zeytin
Öğle 1 dilim elmalı turta
Akşam ton balıklı salata
Spor daaa...
100 sguat
2 saat yürüyüş acaip ter attım bugün ki çok zor terleyen biriyimdir.
Maaşallah sana çocukluğum benim de kiloluydu lise 1 de 60 kilo olduğumu hatırlıyorum ama 2. sınıfta kilolarımı verdim ama hep 55-65 arası gidip geldim doğuma kadar tabiii doğum sonrası 77 ye çıkmıştım çok şükür 17 si gitti. Hedefim doğum öncesi kiloma 54 e dönmekti ama 50 yi düşünüyorum artık gerçekten S Beden giyebilirim o zaman.Kızlar ben de biraz mazinden bahsetmek istiyorum;
Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, ailem Başlarda zorlarda büyük porsiyon tabaklarımızı bitirmeye ama sonra baktılar ki ben genç bir kız Olduğum halde kilo almış başını gitmiş, bu kez de kısıtlama yoluna gittiler.. Ama artık çok geçti ben yasaklandıkça daha çok yedim
Sonra üniversiteyi de kilolu bitirip, kilolu Evlenip (88-89 kilo), kilolu hamile kalıp (90), kilolu doğum yapıp (107) kilolu bir emzirme dönemi geçirdim(95) emzirme dönemi bittiğinde ben (105 ) gene kilolu idim. Çok fazla kilolu lafı geçiyor di mi, aslında tam olarak Hayatım böyle geçti ben hep arkadaşlarımdan, ailemden daha kiloluydum bu benim psikolojimi hep bozdu ve ben o moral bozukluğu ile hep yedim. Bi de doktorum ve hastalarıma kilo vermen gerek diyemiyordum, beraber zayıflayalım diye güya espri yapıyordum ve bu beni çok üzüyordu. Ve eşim evlendiğimizde de benden zayıftı şimdi de ama ben farkı çok azalttım ve onun kilosunun altına muhakkak düşeceğim. Şimdi ilk hedefim 78 e ulaşıp hamile kalmak ve 90 olmadan doğum yapmak. Doğumdan sonra da 63 e ulaşmak istiyorum, belki hedefine yani 63e Ulaş da öyle gebe kal diyeceksiniz ama ben zaten 7 aydır bunun için uğraşıyorum ve kendimi Fazlasıyla hazır hissediyorum 2. Kuzuma Rabbimin izniyle... Biraz gevşemiştim 89-88 Lerde... Bu ara hedef ve bu topic beni tekrar hızlandırdı... Gerçekten 20 kilo vermiş olmak çok güzel insana müthiş bir Özgüven veriyor, hastalarımın hayranlığı ve onlara örnek olmak da çok güzel... Ben artık 105 kiloydum o dönem demekten hiç utanmıyorum, çünkü artık o kilo benim değil ve ben de o rakamlara esir Değilim. Bir gün bu lafları 80 ler için Söylemek istiyorum ve başaracağımı da biliyorum...
canım ben ikizlerim...çok sağol canım benim. Sen cok buyuk bir örneksin bana.. umarım basariya ulasana kadar birakmaz sin bizi
Senjn burcun ne canım benimki aslan. :)
Cokk mutlu oldum bu sözlere. Sagol canım benim. .umarim hepimiz hayal ettigimiz bedene kavusuruz..
tesekkur ederim canım. Sende cok güzel verdin böyle devam :)
İnşallah canim iki gunde bile 83 varirsin tanıyorum artık seni. Yeter ki sen iste..
Evet artik 80 ler daha aktif olacak:))
dimi canım yaaa. valla zaten bu topik olmasa var ya çoktan yemenin dibine vurmuştum. cumartesi günü yediğim şekli hergün yerdim. ama cumartesi yedikten sonraki günler topladım. az yiyorum.sizler sayesinde
:) Benim kızım da etçi patlıcanını yemiyo bana kalıyo. ben de atıyorum ağzıma ama eskiden olsa tabakla yiyodum en azından onu bırakmış olduk o da güzell.iyi pazarlar,
SABAH
1 dilim kek, domates salatalık, 1 kb kutusu peynir, şekersiz çay
ÖĞLE
yarım karnıyarığın sadece patlıcanı (içini kızlar yedi), 1 dilim çavdar ekmeği
ARA
yeşil elma
AKŞAM
1 kepçe yeşil mercimek yemeği, 2 kaşık yoğurt
iki gündür hem misafir ağırladım, hem misafirliğe gittim, abartmadım ama biraz kek, börek falan attım ağzıma o yüzden bugün onları dengelemek istiyorum.eşim de inadına tatlı almış dolabı açtıkça gözüme çarpıyor.
bakalım sabah kaç çıkacağım....
Tek öğün demeeek denemek lazıııım.Bugün pazar pazar neler yedim diyeyim size:
Sabah filtre kahve ve iki parmak kadar çikolata
Öğlen eşimle mükellef bir kahvaltı sofrası kurduk peynir zeytin kaymak bal reçel ve ekmek yedim hehe
Akşam bir fincan tam sütlü kahve
Bakalım yarın nolcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?