♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet ben de bu 53-54 aralığında uzun süre kalmıştım,kilo alırken. o yüzden sanırım benim de zorluyor. ay evet ya .çok sinir bozucu bir şey dikkat edip edip azalma görememek ,hatta gram gram aldığını görmek. pes etmicem vermek istiyorum çünkü kiloları. sağol canım benim yaaa

dimi canım yaaa. valla zaten bu topik olmasa var ya çoktan yemenin dibine vurmuştum. cumartesi günü yediğim şekli hergün yerdim. ama cumartesi yedikten sonraki günler topladım. az yiyorum.sizler sayesinde
Aynen canim ben de coktaaaan tekrar 65 66 lari gormustum yani burasi ve benim cuma yarislarindaki takimim olmasaydi. Seviyorum hepinizi iyi ki varsiniz

Ne demek tatlim ya insanin cok destege ihtiyaci oluyo boyle zamanlarda. Hepimiz yasadik yasicaz illa ki. Ama arti cikiyorsan daha direnc donemine gelmemissin sanki. Ben sahurda tika basa yiyip sabah tartildigimda sabit ciktigimi biliyorum yani bu donem. Biraz disini sık. Spora cok yuklenme. Ama bosverme de ayni zamanda. Eksileri gorursun
Su ve yesilcayi da ihmal etme

Olmaz çünkü çok kilosu olanlar daha çabuk verebiliyo bir de genç olanlarr :)

İşte bende onu diyorum. kiloları yakın olanlar bir grupta olacak. mesela ben 20 küsur kilo verecem, benim grubumda 6- 7 - 10 kilo vereceklerde var bi 20 fazlası olan benim. ama 20 kilo fazlası olanlarla bi grupta olsam sonuna kadar daha senkronize olur gruptan ayrılma gibi bişeyde pek olmaz. bu grupta iyi bir egzersizle hep birinci ben olurum. :) Ama olurmuyum bilemem bu hafta görecez.

Bu arada 40 dakika spor (ip atlama, dans, squat, mekik, leslie böyle karıştırarak) yaptım. Yediklerime 2-3 gün çook dikkat edicem. şu +500 ü biran önce atmalıyım. Tartım elektronik değil. 2 haftaya kadar elektronik bir tartı alıcam. yoksa kilolarımı sadece buçuklu ve tam söyleyebiliyorum.

Evet bence de çok pozitifsin baksana ne güzel gidiyor kilolar kıyafetlerini de güle güle giy.

Ramazanda herkesin yaptığı en zararlı şey fazlaca tatlı yemek onu yapmazsanız sorun yok zaten

Havalar çok sıcak çok da su içiyoruz normal 2 saat de yani kıskanıyorum aralıksız yürüyenleri.

Maaşallah sana çocukluğum benim de kiloluydu lise 1 de 60 kilo olduğumu hatırlıyorum ama 2. sınıfta kilolarımı verdim ama hep 55-65 arası gidip geldim doğuma kadar tabiii doğum sonrası 77 ye çıkmıştım çok şükür 17 si gitti. Hedefim doğum öncesi kiloma 54 e dönmekti ama 50 yi düşünüyorum artık gerçekten S Beden giyebilirim o zaman.

canım ben ikizlerim...
evet haydi 80ler çok aktif olalım, kiloları atalım, 70ler grubuna girip orayı coşturalım...

dimi canım yaaa. valla zaten bu topik olmasa var ya çoktan yemenin dibine vurmuştum. cumartesi günü yediğim şekli hergün yerdim. ama cumartesi yedikten sonraki günler topladım. az yiyorum.sizler sayesinde

cezacı başım aman dikkat!!! burada biraz patinaj yaptın ama aşarsın sen...

imam bozarsa biz cemaat neyleriz düşün

:) Benim kızım da etçi patlıcanını yemiyo bana kalıyo. ben de atıyorum ağzıma ama eskiden olsa tabakla yiyodum en azından onu bırakmış olduk o da güzell.

Öğlen
1 etimek, 1 büyük bardak ayran ve 2 ceviz yedim. ve hala açım.
ardından tarçınlı kahvemi içicem.

akşamda zeytinyağlı 1 biber 1 patlıcan dolması yiyecem. yanında da ayran içicem başkada bişey yemiycem.

Tek öğün demeeek denemek lazıııım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…