♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugünkü menüm;
SABAH
1 ince dilim kek, domates, salatalık, 1 kb kutusu peynir, yarım dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay

ÖĞLE
1 kepçe yeşil mercimek yemeği, yarım dilim çavdar ekmeği

ARA
az şekerli türk kahvesi

AKŞAM
1 küçük kepçe etli kuru fasulye, 2 kaşık yoğurt, yarım dilim tam buğday ekmeği

ARA
yeşil çay, 1 form bisküvi, 1 pirinç patlağı

vee gün içinde spor niyetine bol bol temizlik.

sbeden kilo bildirimim:
25.05.2015 63,9
01.06.2015 63,3
08.06.2015 61,5
(3 kez tartıldım.gözlerime inanamadım ama sanırım gerçek.mutluyum bu hafta.darısı diğer haftalara inşallah.)
vay be Tebrikler canım 1.8 kg eksidesin supersin..

sbeden kilo bildirimim:
25.05.2015 63,9
01.06.2015 63,3
08.06.2015 61,5
(3 kez tartıldım.gözlerime inanamadım ama sanırım gerçek.mutluyum bu hafta.darısı diğer haftalara inşallah.)
Canim Bende tam 60 grubunun 1. Sine bakiyrdum bildirim gec yapmayin birincilik olursa kacar :) 1.800 gr cok guzel Bu ara yoksun yogun musun

vay be Tebrikler canım 1.8 kg eksidesin supersin..
teşekkür ederim canım.
ben hala inanamıyorum.ama son 1-2 haftadır herkes çok zayıfladığımı söylüyor.hatta böyle iyisin verme diyorlar 1,58 boya 61,5 çok çok fazla.o yüzden milleti dinlemeye hiç niyetim yok.inşallah devamı gelir.

Canim Bende tam 60 grubunun 1. Sine bakiyrdum bildirim gec yapmayin birincilik olursa kacar :) 1.800 gr cok guzel Bu ara yoksun yogun musun
hem de nasıl yoğunum.kaynım hastaneden çıktı.şimdilik ameliyat yapmadılar (beyin ameliyatı olacaktı)
kayınvalidem alt katımda.onun evini komple temizledim.kekler börekler yaptım, misafir ağırlıyoruz.
malum iki cadı kızım da var.bilgisayarı açamıyorum gündüzleri.
onları uyuttum 12 olmadan bildireyim diye nasıl yırtındım bilemezsin : ))))

dinleme canim benim boyda 164 . 61 kg iken balik etliydim. 54 lere inersem istedigimi giyeblrm

dinleme canim benim boyda 164 . 61 kg iken balik etliydim. 54 lere inersem istedigimi giyeblrm
aynen. yola devam. spora da başlasaydım iyi olacaktı. kocaman bir simit var.nasıl erir onu bilemiyorum.
bu arada hafta birincilerini ilk sayfaya yazacak mısın (birinci oldum ya şımardım mı ne : )))

ayy canim benim bilmiyordum iki kizin olduğunu arti bu kadar is Güç sorumluluk Allah kolaylik versin. Ben seni yeni evlisin filan saniyordum. Yavas yavas tanisiyoruz iste bi yandan Unutmazsam Iyi :). Kaynina Allah şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…