♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy canim benim bilmiyordum iki kizin olduğunu arti bu kadar is Güç sorumluluk Allah kolaylik versin. Ben seni yeni evlisin filan saniyordum. Yavas yavas tanisiyoruz iste bi yandan Unutmazsam Iyi :). Kaynina Allah şifa versin.
Allah razı olsun.bahsettiğim kaynım yatalak. 27 yaşında. bir tane de görme engelli var o da 25 yaşında.kayınvalide 5 haftadır hastanedeydi.onunla biz ilgilendik (kayınpeder yok.geçen yıl vefat etmişti).günlerim böyle işte.hep yoğun, hep atraksiyonlu.
yok canım yeni evli değilim. 15 haziranda 7. yılımız bitecek.
erken evlendim ben.17 temmuzda 28. bitireceğim daha.
ya sorma o kadar kalabalığız ben daha birkaç kişi dışında tanımıyorum kimseyi.daha aktif olabilsem tanıyacağım da olmuyor işte. hatta bugün düşündüm kilo bildirimi yapacağım ama millet diyecek doğru düzgün menü yazmıyor nasıl verdi kilo diye. bu hafta atlamadan yazayım bari

Zor Kayinvalide icinde destek olmak lazim insan ettigini buluyor. Yardim güzel şey. çokta erken evlenmemissin bence normal. Adina aşina Gözlerim sen yaziyrsun Yine hic yazmayanlar var rahat ol düşünme burayı ben arada yaziyorum yazan yok diye amacim isi olmayipta yazmayanlara dokunmak :)) ben yemek yaparkende rahatim yaziyorum fazla yogun degilim .

Gunaydin kizlar :))
sbeden cim kusurabakma dhn bildirim yapamadim cok stresli bi gun du tayinimiz cikti hareketli gunler beni bekler
Bu hafta benim icin hic iyi gecmedi diyetimi sabah uygulayip aksam bozdum ve butun emeklerim bosa gitti sanirim ben 70 e demir attim ( bu gidisata bi dur demem lazim ama nasil
cok utaniyorum yazmaya ama kilom 71.1

kızlar dünkü mönümü yazmıyorum kimsenin canı çekmesin ama insan üstü performans sergiledim gece 11 de hala yiyordum sonuç

08.06.2015 51.5
09.06.2015 52.2

700 gram aladım bir günde gözüm döndü bi kere ayarı kaçırınca bıraktım bende. babam bir haftadan fazla kalırsa 60 lar grubuna çıkarım . kendimi durduramıyorum resmen (

Canim bir gun yersen ertesi gun dengelemeye calis. Her gun tartilip bildirmenin bu faydasi var iste ipin ucu kacinca hepten birakmiyor insan dengelemeye calisiyor vicdanen rahat olamiyor. Bugun dengelemeye calis bakalim hala artida olmazsan yarin yine yersin baban da sen yemeyince yemiyormus ya onun icin ye diyorum yanlis anlama lutfen
canım tebrik koydum kocaman sna. senin verdiklerini ben aldım resmen
Tesekkur ederimm
Sen de verirsin geri 1 2 gun dikkat etmeyle canim. Gece 11de yedigin icin fazla cikmissindir bence erken vakitte yemeyj bitirseydin bu kadar fark olmazdi sanki cok abartmis olsan da.

kızlar bu sabah çok doyurucu bi kahvaltı yaptım; (tavsiyemdir)

*2 tk köy peyniri+100 ml süt+1 yumurta+1 yk yulaf ezmesi+tuz+pul biber= krepimsi bişey yaptım. çok çevrilmedi,
yapıştı biraz yağsız olunca ama, yine de tadı çok güzeldi. ekmeksiz doydum.
*domates salatalık yeşillik
*1 tk fındık ezmesi

haklısın canım birde yarım kilo baklavayı bitirme çabam olmasaydı ahaha :)
okulda bşi yemiyorum . öğretmenler odasında dizmişler çayımı alıp odama kaçtım :)

bi şekilde hedefime ulaşacağım. iyi geliyoruz birbirimize. günlük bildirim çok iyi oluyor. insan daha çok vicdan yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…