- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
spor yaparsan gider canım yoksa çok zor ,gerçekten ne kadar az yersen ye olmuyor kendimden biliyorum spor spor spor o kadar..ben ağustosun 15 inde tartılmıştım ha babam yiyordum 96 küsür çıktım aman dedim ne yaptım ben felakete gidiyordum 100 olmaya çok az kalmıştı ama şimdi 7 li rakamları görmenin mutluluğunu yaşıyorum bi 75 i görsem sağlıklı şekilde tabi bişey istemem,dilerim sen de hedefine ulaşırsınUmarim gecerimnasilsa senin hedef yakin benim ki taa 55 lerde ah ahhh yuruyuslere de basladim bakalım. Havalar güzel gider inşallah
selamlar kızlar. ya doymuyorum ben bi türlü( sonumuz hayrola diyorum
Hayrolsun inşallah insanin bazen öyle zamanları oluyor ye gitsin ama ertesi gün kendini tut ve toparla o zaman kilo almazsın inşallah.. birde not sana yaklasicam az kaldı ona göre :)
Şöyle kendime ait arabam olsa arada atlar giderdim kuaföre fon cektirirdum ustune ortu atar gelirdim eve. Iyi geliyor insana pozitif etki ediyor. Moral oluyor .kilomdan dolayi icimden gelmiyor ama zamanla kiyafet sac bas takilirimBende kapalıyım ama evde yapiyom işte bende yapmazdım kırmızı ama öss den çıkınca belime gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirip atsan kırmızı na boyamıştım ne cesaret yaama keske yapmasaydim valla sanki o günden sonra saçlarım çok sağlıklı olmadı
Ben ona yorum da yapmıştım. Hatırladım canim. Kizina yapmıştım sana belli olmadığı icin pek bisey yazmamistm :)
Tesekkur ederim canım Düzenli spor sart verdigimde hep yürüyüş sayesinde vermistim. Geçen sene 81 den 73 e düşmüştümspor yaparsan gider canım yoksa çok zor ,gerçekten ne kadar az yersen ye olmuyor kendimden biliyorum spor spor spor o kadar..ben ağustosun 15 inde tartılmıştım ha babam yiyordum 96 küsür çıktım aman dedim ne yaptım ben felakete gidiyordum 100 olmaya çok az kalmıştı ama şimdi 7 li rakamları görmenin mutluluğunu yaşıyorum bi 75 i görsem sağlıklı şekilde tabi bişey istemem,dilerim sen de hedefine ulaşırsın
Aynen canım bu arada eczanede boyumu ölçttürdüm 1.73 müşüm ben ya:) 1 cm fazla yani:)Tesekkur ederim canım Düzenli spor sart verdigimde hep yürüyüş sayesinde vermistim. Geçen sene 81 den 73 e düşmüştümaz yemekle olmuyor olmayinca yedin gozuyle bakanlar varya iyyy
Kızlar sebebini soyledim unuttunuz mu hemen sebebi BÜYÜYEN AY
Ooo masallah. Ben 1.64 um. Suan düşündüm de benden baya zayif duruyorsundur.Aynen canım bu arada eczanede boyumu ölçttürdüm 1.73 müşüm ben ya:) 1 cm fazla yani:)
Ah ahh hepimizi buyutuyo o ay yoksa ben buyumem yani, 22 si gelsede kuculseko büyüyen ay yarin beni baya bir büyütecek gibi
Brezilya, Arjantin ve Paraguay başta olmak üzere tüm Güney Amerika kıtasında tüketilen mate yaprakları uyarıcı etkisi dışında içerdiği 24 vitamin, 15 amino asit ve antioksidanlarla vucudu ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılmaktadır.
- Kilo vermeye yardımcı olur
- Orta ve hafif dereceli depresyon tedavisinde kullanılır
- Kaygıyı azaltır
- Sinüsleri açar
- Alerjilere karşı kullanılır
- Vitamin bakımından zengindir
- Antioksidandır Canlılık verir
- Kalbi güçlendirir
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- İltihap önleyici özelliği vardır
- Sindirime yardımcı olur
- İdrar söktürücüdür
- Zihni açar
- Konsantrasyonu arttırır
- Metabolizmayı hızlandırır
4121 gorunce kalori sandim aklim almadi bir an , aciktim mi ney
Senin canin sıkılıyor heralde sakin kendin kesme gidersin bi kuafore sonra o model senin sacinda kullanisli olur mu o daha iyi bilir,sakin kesmesbeden goji berry almıştın degilmi bende biraz aldım denemek için nasıl tuketiyorsun ben öğlen yemeğini dışarı çıkıcam diye geçiştirmistim karnim açtı 15 goji berry yedim sanki tok hissediyorum şimdi bi su içeyim bol bol .. birde etkileri oldumu sana
Kız aklın alsın bence yarin menümü yapabilir sem şayet ben kaç kalori alacağımi hayal bile edemiyorum ama kasmiyacagim kendimi yiyeceğim valla immhh inşallah güzel olur bu 4 gün boyunca neden az kalori aldım neden 2 Gün birinci oldum sanıyorsunuz hepsi yarin içindi
Yarin pek gelemezsin buralara simdiden gozun aydinKız aklın alsın bence yarin menümü yapabilir sem şayet ben kaç kalori alacağımi hayal bile edemiyorum ama kasmiyacagim kendimi yiyeceğim valla immhh inşallah güzel olur bu 4 gün boyunca neden az kalori aldım neden 2 Gün birinci oldum sanıyorsunuz hepsi yarin içindi
Senin canin sıkılıyor heralde sakin kendin kesme gidersin bi kuafore sonra o model senin sacinda kullanisli olur mu o daha iyi bilir,sakin kesme
Evet canım 9 cm var o zaman,boyuma göre şu an bile gayet iyiyim ama 75 süper olcak öyle gözüküyorOoo masallah. Ben 1.64 um. Suan düşündüm de benden baya zayif duruyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?