evet zararlı bişey yok ama k.hidrattan kaçamıyorum bi türlüZararlı bir şey yok kuzum canını sıkma az az yemişsin vücuduna zarar verdiğini düşünmüyorum kuru fasulye de falan da var karbonhidrat o yüzden fazlalaşmış öyle
evet zararlı bişey yok ama k.hidrattan kaçamıyorum bi türlütarhana çorbası ve kuru fasulyede de var onları mor renkle yapmayı unutmuşum
Gerçekten öyle olur sen yine de bi dene sansinihe yaaa bu dönem iyi değerlendirilebilirdi, 1. olabilirdim bendeşimdi haftaya 1-1,5 kilo veririm biri gelir 2,300 kilo verdim der vıınnn sollar beni yine hep böyle oluyo zaten
ben menümü vereyim
SABAH
2 dilim kaşar
2 dilim kepekli ekmek
ARA
8 tane badem
ÖĞLE
1 mercimek kase çorba
1 kase cacık
yarım simit
ARA
yarım simit
AKŞAM
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa
4 litre su
Simit olmamış bu menüye canım ama olsun akşam ki menün güzel öyle dengelersinSuyu her gün çok tüketme bir süre sonra böbrekleri zorluyor tecrübeyle sabit
Kuru fasulye niye yemedin canım sevmiyor musunanladım canım öğlen kuru fasulye olunca simit yedim tek çorbayla doymadım da :)
Kuru fasulye niye yemedin canım sevmiyor musun
Anladım canım pilavla yemek tabi ki oldukça riskli öteki türlü güzel bir lif kaynağı burada da güzel yapmıyorlar ama bugün barbunya vardı mesela sırf tok tutsun diye yedimiş yerinde pek güzel gelmiyor sanayi yemeği o yüzden yersemde pilav üstü yemek zorunda kalcam o daha riskli göründü gözüme
kiz aynı beni tarif ettin. açık kahve yeşil göz beyaz ten :) ne gider bize. ben eskiden sari denedim..tenin guzelse sana da yakisir ama koyu kahvede cok yakisiyordu fönlü ikenBeyaz tenim ama aşırı beyaz rus kızları gibi yüzüm zayıfladıkça uzadı sanki yuvarlakti ama resimlere bakiyorum uzun surat görüyorum ... gözlerim yeşil ..saçım sarının 5 ton koyusumu desem yoksa çok açık kestane rengimi desem bilemiyorum... ama saçlarım doğumdan sonra mahvoldu gür kabarık ama saglikliydi saçlarım simdi berbat halde önleri kenardan açılmaya başladı çok dökülüyor ama vitamin alınca tekrar çıkar dedi doktor vitamin almıyorum ben ama sanki bebeğe zarar verecek gibime geliyor... bu yüzden kakül lu bir şeyler istiyorum birde kısa kestirecegim ki daha fazla dökülmesinaslında resim atardım ama bazı sebeplerden ötürü atamıyorum ahh ahh akilsiz kafam
tamam tatlim kusur yok. ne zaman nisanlandin da evlilik belgelerini toparliyorsun :)ya dün neydi öle nasıl sinir oldum anlatamamsbeden buraya yazamıyorum evlilik için belge toparlamaya çalışıyorum bir yandan aklıma msj geldi baktım ordan yazabiliyorum :) kusura bakma olur mu
Bakın her gün yürüyüş yapmanın yararları nelermiş?
- Kalp ve akciğerlerin çalışmasını kolaylaştırıp verimini arttırır.
- Fazla yağların yakılmasına yardımcı olur.
- Metabolizma hızınızı yürüyüşle arttıracağınız için dinlenme esnasında bile kilo vermeye devam edersiniz.
- Aşırı yeme isteğiniz azalır, tatlı krizi yaşamazsınız.
- Enerji düzeyiniz artar.
- Stresin ne olduğunu unutursunuz.
- Kolesterol ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından hem korur hem de varsa eğer normale dönmesine yardımcı olur.
- Bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlar.
- Uyku düzeniniz tamamen normale döner.
- Yürürken kaslarınız kuvvetleneceği için bel, boyun ve eklem ağrılarınız kaybolur.
- Hafızanız bol oksijen aldığınız için kuvvetlenir.
- Cinsel yaşantınız, hem kilo verdiğiniz hem de sağlığınız düzeldiği için, ayrıca geri kazandığınız özgüveniniz sayesinde istediğiniz seviyeye gelir.
ooo kuzu baya oldu eylülde nişanladımm temmuzda düğün var :)kiz aynı beni tarif ettin. açık kahve yeşil göz beyaz ten :) ne gider bize. ben eskiden sari denedim..tenin guzelse sana da yakisir ama koyu kahvede cok yakisiyordu fönlü iken
tamam tatlim kusur yok. ne zaman nisanlandin da evlilik belgelerini toparliyorsun :)
saçların düzse yada dalgalıysa ve düzleştiririm dersen, yakışır modeli sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?