♥haftalık kilo verme yarışması♥

Çok güzel gidiyor diyetin maşallah da sabah ki yulaf çok az değil mi 15 gram ne kadar yapıyo ki yemek kaşığıyla mesela

Dimi aynıyız diyoruz ya aynıyız yapacak bir şey yok kızım akşam anne çikolata yiycem dedi keşke petito verseydim yer bitirirdi şu eti pop kek goa diye bir çikolata almış babası yemedi ben yedim hep kızların yüzünden hep

Gerçekten de ekmek yemediğim zamanlar buna unlu gıdalar diyim çok rahatım ve de kilo vermesem de sabit kalıyorum ama dayanamıyor yiyorum hem rahatsız ediyor hem de bana artı olarak dönüyor

aaaa psikolocik olmuşun sen o zaman, ama normal yani bebeğini kaybetmişsin, şimdi ne güzel kızın var o yüzden hiç makası eline alma doğru kuaföre hatta bugün işini erken bitirsende eşin eve gelmeden şöyle misler gibi duşunu alıp kuaföre gidip saçını kestirsen fönletsen ohhhh miisss

günaydın denizcim :) akşam bizde de kuru fasulye pilav vardı
seni çok seviyorum ben , hep aynıyız seninle. ben kuru fasulye ve salata yedim sadece. ama akşam bir tane eti puf az da mısır yedim. ama kilo aynı değişiklik yok

Gerçekten de ekmek yemediğim zamanlar buna unlu gıdalar diyim çok rahatım ve de kilo vermesem de sabit kalıyorum ama dayanamıyor yiyorum hem rahatsız ediyor hem de bana artı olarak dönüyor

aynen aynen. c.tesi misafirlikte yediklerim kabız etti resmen. üstelik azar azar tadımlık almama rağmen. simit ekmek poğaça beni çok rahatsız ediyor. ve kendim bunun farkına vardım. bir de tuzlu gıdalar şişiriyor.

nehirnil111 günaydın fıstık

16 şubat kalorim karşınızda saygılar

• 0.25 x 100gr Patlamış Mısır (Yağda)
    145 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sade)
    0 kcal
  • 1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı)
    65 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Ceviz
    54 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
    21 kcal
  • 0.25 x 100gr Keçi Peyniri
    50 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    80 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    12 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Domates
    14 kcal
  • 1.00 x 100gr Ton Balığı
    190 kcal
  • 2.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata
    48 kcal
  • 1.00 x 1 Adet (18gr) Eti Puf Hindistan Cevizli
    75 kcal
  • 10.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu
    10 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
    139 kcal
  • 10.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsiz)
    240 kcal
Toplam
1155
kcal

Kızlar şok sok sok bugün tartıda 56.7 yi gördüm inanabiliyormusunuz kaç gündür bacağım yüzünden sporda yapmıyorum bugün de fazla yeme günüm fazla yemesem mi acaba diye düşünüyorum ama yicem ya neyse öpüyorum sizi bu ar ad a daha net çıkan bi foto çektim atıp gidecem

Eklentiler

• P_20160217_082430_1_BF_p_1.webp
    12 KB · Görüntüleme: 52
Aylardır bunu araştırmak istiyordum bir türlü fırsat bulamadım ya da unuttum gerçekten küçülen dönem de yesem de dikkat ederek tabi kilo bile kaybettiğim oldu hele küçülen dönem regl sonrasına denk gelirse daha da küçülüyoruz

Hangimiz özlemedik ki

ooo incecik çok iyisin canım basen falan kalmamış gibi duruyor

Ne güzeeeel ben de 2 aylıkken 70 ten 77 ye çıkmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…