Kızlar bebeğimi emzirirken yazıyorum evi hep toz kaplamış haldir haldir koşturuyorum valla tertemiz olmak zorunda ... begüm basen baya bir eridi çok şükür dizimin arkasindaki dombalakta gitmiş hic gitmeyecek sanmistim esim sok geçirecek. Deniz ben kuculdum valla bende çok şaşırdım.. nehircim o gün az yedim ki bugüne çok yeyim diye inşallah yetiştiririm ya
İyi yapmışsın canım hepimizde oluyor öyle bugün açığı kapatbende stok çok şekerim bişey olmaz bugün zaten arkadaşa davetliyiz açığı kapatırım
bide bu durum yememekten değil, benim midem rahatsız ara ara oluyor bu bana, öğlen yemek yedikten sonra istifrar ettim (söylemesi ayıp) hepsimi çıktı yoksa ne kadar kaldı içimde onuda bilmiyorumakşamda aşırı gergin ve şişti midem, bide balık kızarttım yağlı yağlı yersem dokanır diye yemedim, sonra baktım elim ayağım koyverdi titreme gelecek hemen 1 tane muz yedim bide kabak tatlısı vardı birazda ondan yedim
sen de bakim 1.olabilcem mi durum nedir?
En çok da sporlarını sevdim
Akşam ekmek yemedim tabii ki de yayla çorbası biraz da kuru fasulye
İyi yapmışsın canım hepimizde oluyor öyle bugün açığı kapatBu hafta kendime güveniyorum bakalım
Sağol canım bende leslie ile ter atınca bir sevindirik oldum kiÇok iyi yapmışsın canım afiyet olsun
21 temmuz :) söylemedim canım galiba burdan :)Ben ya kaçırdım ya da unuttum :)
Evlilik tarihi ne zaman tatlım
kuzu sen spor olarak ne yapıyorsuniyi akşamlar kızlar bugün 1 saat spor yaptım tempolu şekilde ve 1030 kalori aldımnehirnil111 ama garanti bugün hep koşuşturma spor temizlik derken 300 kaloriyi yakmışımdır
Yandın vallahi marifetliysebakcaz artık açık kapanırmı daha da mı aralanır ama arkadaşım marifetlidir yandım
leslide nasıl ter atıyosun brova sana, jillan bile doğru terletmiyo beniterleme özürlüyüm ben
nutlaka etkisi okur ama sallama çaysa onerilmiyor canimBen 5 i bir yerde aldım yeni doğadan içinde mate varmış ayni etki yaparmı acaba
resimden kaynakli oyle oldu 9 cm ne demek acayip farkettiriyor kilonun durusunda. seni daha iyi anladim simdi yerindeymis kararın :)Evet canım 9 cm var o zaman,boyuma göre şu an bile gayet iyiyim ama 75 süper olcak öyle gözüküyor
yaz geldi yaz. .dun 3 saat yürüdüm 1 saate yine cikacam 10 bin adim atmadan gelmicem. kendine gel artik bu yazda Üzgün olacaksin yoksa bu seferde olmazsa kes kendinden umudusbeden canım benim net gitti yine giremedim ama bugün sabah yine tartıldım ama veremedim 87yim of olmuyo ya gerçekten iştahım çok açık duramıyorum resmen yaa
Ama ümidimi kesmiyorum olacak olacak öyle de böylede olacak
Evet yaa ben de yokmuş gibi oldum bu aralar yoğunum biraz
Leslie, pilates ,kondisyon, yürüyüş ve bel bacak hareketleri canımkuzu sen spor olarak ne yapıyorsun
Evet canım sağolresi
resimden kaynakli oyle oldu 9 cm ne demek acayip farkettiriyor kilonun durusunda. seni daha iyi anladim simdi yerindeymis kararın :)
anladım canım sağol teşekkür ederim .Leslie, pilates ,kondisyon, yürüyüş ve bel bacak hareketleri canım
Bugün ip alcam kendime sporlarıma ip atlamayı da eklemek istiyorum ne dersiniZ Kızlar..
Altımız boş:) atlayım bari dediğin gibi bütün vucut hareket halinde olur canımÇok iyi yaparsın canım bütün vücudu harekete geçiriyor atlayabiliyorsan çok şanslısın ben beceremiyorum pek bazen ipsiz ip atlıyor gibi yapıyorum sadece eve ip aldım boşuna
Çok güzel vücudu harekete geçiriyor canım iyi düşünmüşsün bizimde altımız boş ama ben beceriksizimAltımız boş:) atlayım bari dediğin gibi bütün vucut hareket halinde olur canım
Estağfurullah canım olur mu çalışıyorsan zor olabilir ben evdeyim ve zamanımın yarısını ev işlerine yarısını da spora ayırabiliyorum rahatlıkla ama ben de çalıştığım zaman çok yoğundum ev işlerime bile zor vakit ayırabiliyordum bırak sporu.Çok güzel vücudu harekete geçiriyor canım iyi düşünmüşsün bizimde altımız boş ama ben beceriksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?