Ay kötü olmuş canım..nehirnil111 benim kalorim değişti başıma çok iğrenç şey geldi ton balıklı salata yiyordum marulları tek tek yıkayıp sirkeli suda bile beklettim nasıl oldu bilmiyorum salatamın yarısını yemiştim bir baktım içinde salyangoz yürüyor ayyyy iğrenç kustum ya anlıcağın yiyemedim ve ağzıma artık bişey sürmem midem acayip bulandı sen benim kalorimi 750 kcal yap canım
Ay kötü olmuş canım..
Kalori bakımından iyi ama
Zaten pazar kahvaltısı illa sağlam oluyo en azından rahat yersin canımHala midem bulanıyor canım ya açım da çok ama yiyemiyorum bişey , yarın sağlam yerim artık vucut düşmesin napalım sağlık olsun
sabah hazir yufkayla börek yapacamZaten pazar kahvaltısı illa sağlam oluyo en azından rahat yersin canım
Can'ım o gün kalori saymadımÇok iyisin canım 3 farkla geçmişsin beni
Not ettim canım devam çok iyi1 önceki günün kaloris yok canım onuda verirsen sevinirim
Ya bıraksalar bir saat koşarım da işte bırakmıyorlar zaten çok hızlı koşmuyorum anca 5 6 hız ayarında
çocuk büyütmek sabir isi bende bir tane var zorlaniyorum. Allah kolaylik versin. ben anca 6 dakika kadar kosabiliyorum. maşallah 20 dakka kosuyorsan .
cok güzel canim ben tikaniyorum. kilonun zararlariYa bıraksalar bir saat koşarım da işte bırakmıyorlar zaten çok hızlı koşmuyorum anca 5 6 hız ayarında
alirim ama bir sartla düzenli bildirim yapacak sonuna kadar devam edeceksen :)sbeden beni de gruba alır mısın
160 boyum var, kilom 61
50 kilo olmam lazım
burada kalori mi sayıyorsunuz kızlar
Tamam olur cokkk sağol:)))))alirim ama bir sartla düzenli bildirim yapacak sonuna kadar devam edeceksen :)
çünkü gelip bilgileri yazdirip bir dahaki hafta uğramadan giden çok oldu.
kalori isteğe bagli. spor yemek menüsü herkes istedigini yaziyor günlük. her pazartesi kilo bildirimi yapiliyor. isteyen istedigine yorum yapiyor öyle iste
Sen yeme ya bir ısırık al yarın tartı günüsabah hazir yufkayla börek yapacam
eşim iki haftada bir izin yapıyor.
:) tamam. boy kilo ve hedef kilo yazar misinTamam olur cokkk sağol:)))))
15 gunde bir kiz. yedim bile sabah :) yarina en azindan arti çıkmam buna eminim sürekli tartilip hesap yapıyorumSen yeme ya bir ısırık al yarın tartı günü
boy 160 cm:) tamam. boy kilo ve hedef kilo yazar misin
Anladım Can'ımcok güzel canim ben tikaniyorum. kilonun zararlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?