- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Dönmeyeceğim :)Pes etmek gitmek yok
Ölmek var dönmek yok bu yoldan
Canım vücudumuz bazen böyle olabiliyor hemen pes etmek yok sana yakışan devam etmek inat etmek hırs etmekEvet bende lavaboya çıkamıyordum bir haftadır
nehirnil111 bugün çıkabildim biraz çok şükür :)
Üç buçuk tane etik yedim şimdi inşallah işr yarar
Cesaret edebilsem şifa orucu tutup bağırdaklarımı temizlerdim qma cesaret edemiyorum
Senden de Allah Razı olsun vesile olduysam çok mutlu oldum , Allah dualarını kabul etsin inşallahBilmeden çok büyük sevap işledin canım Allah razı olsun senden namazı kılınca ya ben niye boş oturayım dedim ve ayetel kürsi okudum bundan sonrada hep okuyacam artık
Hayirli akşamlar kizlarrr...
Nasilsiniz neler yapiyorsunuz
Sevgilim bizde yemege geldi o diger odada namaz kılıyor firsatta istifade hemen size yazim dedim:))
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 zeytin
Arada 3 biskrem
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 kanat ve salata
Cay yaninda da kayisi ve pestil yicem nisanlimin arkadasi malatya dan gondermis sagolsun.
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
İnşallah canım senindeSenden de Allah Razı olsun vesile olduysam çok mutlu oldum , Allah dualarını kabul etsin inşallah
Yok canım olurmu öle şey gerçekten sağol senin bana faydalı sözlerinden dolayı ara ara silkinerek bak beş altı kilo verdm çok haklısın gercekten onların tuzu kuru olan bana oluyo hemen bu haftadan itibaren tekrar kendime geliyorumreddet açıkça konuş onlarla. her zaman ayak uyduramayacgndan yemene dikkat etmen gerektiginden bahset. sen yuvarlama 100 kilosun ama onlar oyle degildir. senin yasam kaliten kilon yüzünden onlara göre düşük. onlar iclerinden sana acirlar bile çok kilolu diye. bunlari kiloluyken bende yasadim. hic hosuma gitmedi onlara ayak uydurman kendine lütfen merhamet et. cocukta emmiyor artik dedin. artik zayiflaman lazim hafta da en az 1 kilo olacak sekilde oyalancak halde degilsin gercekten. biraz fazla yazdım ama kendien gelmen gerekli
Evet canım kendine hırs yap vercem bu kiloyu de inan kafana koyduktan sonra kilo vermemen hikaye, bu arada soğan kürü yapıyorum 1 haftadır inşallah işe yarar bende de:)Yok canım olurmu öle şey gerçekten sağol senin bana faydalı sözlerinden dolayı ara ara silkinerek bak beş altı kilo verdm çok haklısın gercekten onların tuzu kuru olan bana oluyo hemen bu haftadan itibaren tekrar kendime geliyorum
Yaa deli guldurdun beni:))aman diyim kosmazayiflarsin
Dün yurudun mu naptin canim ve kac dakika yurudun:))Aslm canım çok iyi yapmışsın valla yürüyüş moral oluyo resmen temiz hava bol gıda deyip yürümek gerek...
Kahvaltı yaptım çay içiyorum bugün bende yürüyüşe çıkacam bugün 20dkk veya yarım saat yürüyeceğim Zaman'la artırırım
Allah kabul etsin canim dedecigine de rabbim gani gani rahmet eylesin.Evet bitanem perşembe yasin , inşirah ve Vakıa süresi okurum cuma 170 ayetel kursi Meryem süresini okumaya çalışırım Allah Kabul ederse öyle alıştırdım kendimi , dedem vefat ettikten sonra sürekli yasin okumaya özen gösteriyorum sanki okumazsam bekliyor beni dedecim öyle hissediyorum
Amin Allah razı olsun canımAllah kabul etsin canim dedecigine de rabbim gani gani rahmet eylesin.
Onlarin öyle cok ihtiyaci var ki hatırlanmaya
Çok iyisin canım 3 farkla geçmişsin beni
nehirnil111 847 kalori Can'ım :)
Dün annemle babam benim basimda atisti biraz:))
Ben tartildim dedim 200 gram almisim diye babam dedi kilo alma kizim diye ki babam baya baya zayif sever hani baliketli falan degil, kendi de yiyeceklerine dikkat eder hareketlidir.
Annem de cocuk sanki kilolu gibi konusuyon 5 kilo almali o diye bi tutustular ben sessizce izledim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?