- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Dün annemle babam benim basimda atisti biraz:))
Ben tartildim dedim 200 gram almisim diye babam dedi kilo alma kizim diye ki babam baya baya zayif sever hani baliketli falan degil, kendi de yiyeceklerine dikkat eder hareketlidir.
Annem de cocuk sanki kilolu gibi konusuyon 5 kilo almali o diye bi tutustular ben sessizce izledim:))
Sen nasıl hissediyorsun canım kilon dan memnunmusun sağlığın iyi ise sorun yok benimde dün akşam eşim diyorki lütfen kilo verme artık ben balıketli seviyorum diyorpazarlığa oturdum resmen 75 olayım bırakcam diyorum ille de bu yeterli çok zayıfladın diyor ama dinlemicem 75 olcam inşallah
Aynen canım ya annem eşim ve dedem çok zayıfladın verme artık diyorlar dün annemin arkadaşı bi 3 kilo daha ver kızım sen bakma annene dedi neyse bi tane destekçi buldum:)Kilo atışmaları başlamış bugünlerimize şükürler olsunBenim eşim zayıf olduğundan 50 kiloya inmemi bekliyor sanırım sessizce izliyor beni ama çevrem yeterli diye diye bitirdiler beni
Sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran canım sonuçta herhangi bir duruma karşı önlem de almış olursunAynen canım ya annem eşim ve dedem çok zayıfladın verme artık diyorlar dün annemin arkadaşı bi 3 kilo daha ver kızım sen bakma annene dedi neyse bi tane destekçi buldum:)
Ben 75 olmakta kararlıyım canım , yola devam edicemSen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran canım sonuçta herhangi bir duruma karşı önlem de almış olursun
O zaman ne zayıflama ya da zayıfla laflarına takılma hedefine devam kuzum bende 50 diye inat ettim ama bakalım yaza kadar inşallah görürürüm ne zor 53 kilodan aşağısı ya 1 verip 3 alıyorum geri ileri fenalık geçireceğimBen 75 olmakta kararlıyım canım , yola devam edicem
öyledir canım ama sen çok ideal gözüküyorsun yavaş yavaş verirsin 3 kiloyu da kendini çok kasma ,ben en başından beri kasmadım düşün sadece istikrarımdan dönmedim ve şu an herkes artık zayıflama laflarını duycak kadar hale geldim:) halbuki çok değil 5 ay önce etrafta herkes iyice açılmışsın artık yerleşmiş sana diyorlardı hele market olsun dükkanlarda benden büyük kadınlar bana abla diyordu kilom yüzünden düşün ne kadar kötü bişey olduğunu,ağustos ta annemle etek almaya gittim yok kütük gibi içine giremedim sonra kota düşürdüm 46beden kotun içinde sırf bacak gözüktüğüm için annem hemen çıkar çok kötü durdu demişti sonra aynı gün kumaş pantolana düştüm bi mağazaya girmiştik bayan demezmi kalıp dar sana 48 yada 50 olur üsten bakarak çok kilolusun der gibi ağlaya ağlaya eve gelmiştim bişey almadan ben neler çektim ya şimdi tabiki vermişken 75 olmak hakkım kimseye kulak vermiyorum,kendi bildiğim doğru yolundayım.O zaman ne zayıflama ya da zayıfla laflarına takılma hedefine devam kuzum bende 50 diye inat ettim ama bakalım yaza kadar inşallah görürürüm ne zor 53 kilodan aşağısı ya 1 verip 3 alıyorum geri ileri fenalık geçireceğim
öyledir canım ama sen çok ideal gözüküyorsun yavaş yavaş verirsin 3 kiloyu da kendini çok kasma ,ben en başından beri kasmadım düşün sadece istikrarımdan dönmedim ve şu an herkes artık zayıflama laflarını duycak kadar hale geldim:) halbuki çok değil 5 ay önce etrafta herkes iyice açılmışsın artık yerleşmiş sana diyorlardı hele market olsun dükkanlarda benden büyük kadınlar bana abla diyordu kilom yüzünden düşün ne kadar kötü bişey olduğunu,ağustos ta annemle etek almaya gittim yok kütük gibi içine giremedim sonra kota düşürdüm 46beden kotun içinde sırf bacak gözüktüğüm için annem hemen çıkar çok kötü durdu demişti sonra aynı gün kumaş pantolana düştüm bi mağazaya girmiştik bayan demezmi kalıp dar sana 48 yada 50 olur üsten bakarak çok kilolusun der gibi ağlaya ağlaya eve gelmiştim bişey almadan ben neler çektim ya şimdi tabiki vermişken 75 olmak hakkım kimseye kulak vermiyorum,kendi bildiğim doğru yolundayım.
sağol tatlım yola devammmHayatımda hep veremediğim 5 kilo olduğundan hazır 2 si gitmişken o 3 de gitsin diyorum yoksa hep böyle kalıyor bende yapım bu biliyorum zaten senelerdir hep aynı seyirde olduğumdan böyle kilom dalga geçiyor benimle
Ne kadar güzel sonuçlar aldın ama bak bazı şeyler sana hırs yapmış ve azmin ortaya çıkmış kötü durumlar ama yaşanıyor da vardır herşeyde bir hayır kuzum şuanda bile çok iyisin daha da iyi olacaksın eminim
aman Allah korusun canım. bu arada bi sanatci daha domuz gribi olmus tedavi olmus ama tedavi yoktu onceden sanirim biseyler gelişiyordeniz çok hastayım domuz gribimi oldum nehiç böyle vurmazdı grip bana, bide dün işyeri çok yoğundu çok yoruldum bugünde çok yoğunum dinlenemiyorum o yüzden böyle çok uyudum, bende yazın ben pek uyuyamam hava erken aydınlanınca benim gözlerde açılır
canim yürürken parmaklarinin şişmesi normal olabilir bir nebze. ama benim yüzüm şişiyor ve gecmedi 3 gündür gozlerimin şekli semali değişiyor. yuruyus esnasinda da su bulundurup içiyordum.belki ödem yapiyrdur gecici olsunda ..sen bizim odayı bir gör :) brokoli karnıbahar kokularından geçilmiyor
ben de öyleyim. hava çok sıcak ve yürüyüş yaptığım esnada parmaklarım şişiyor. sonrasında duş alma imkanım olmadığı için rahatlayamıyorum ancak 1-2 saat sonra şişlik iniyor. bu esnada 1 lt ye yakın su içiyorum. su içersen şişliğin iner canım
bence olursun samlam adimlarlainşallah canım ya çok şükür bu kadar oldu ramazana kadar 60 olsam benim için çok büyük başarı,aaa buldum yeni hedef günü buldum ramazana kadar 4 kilo
hic gidecege benzemiyorsu tutmuştur vücudun canım sorun değil pazartesiye 300,500 ne varsa fazlalık gider telaş etme
Ya anlarım seni aslında benim de hiperaktif bir oğlum var iki yaşında 1 yaşında da kızım var kucak delisi
Geçen koşu bandında yarım saat koşayım dedim sadece 350 kalori yakmaktı niyetim oğlan top sıkıştırdı makinenin altına 20 dakika anca koşabildim
Bazen tövbe bir daha çocuk yapmam diyorum sonra yumuşuyorum biraz bu sefer daha da huysuz oluyorlar
çok sevindim canım. bizim en büyük sorunumuz fazla kilomuza alışmak. bak dünden onceki gun 10,bin adim attim. dizlerim nanayYok canım olurmu öle şey gerçekten sağol senin bana faydalı sözlerinden dolayı ara ara silkinerek bak beş altı kilo verdm çok haklısın gercekten onların tuzu kuru olan bana oluyo hemen bu haftadan itibaren tekrar kendime geliyorum
Günaydın cicimGünaydın kizlaarrr
Musmutlu bir haftasonu gecirirsiniz inşallah
illa kosacan yaniYaa deli guldurdun beni:))
Burda kosamam da memlekete gidince koscam ama izmir in sicaginda buharlasip yok olurum artik:))
Dün annemle babam benim basimda atisti biraz:))
Ben tartildim dedim 200 gram almisim diye babam dedi kilo alma kizim diye ki babam baya baya zayif sever hani baliketli falan degil, kendi de yiyeceklerine dikkat eder hareketlidir.
Annem de cocuk sanki kilolu gibi konusuyon 5 kilo almali o diye bi tutustular ben sessizce izledim:))
Evet canım yürüdüm hani 20dkk demiştim ya tam 45 dkk yürüdüm ben yürüyüşü çok seviyorum ya ah işte çocuklardan her havada çıkamıyorum nasıl 45 dkk oldu anlamadım bileDün yurudun mu naptin canim ve kac dakika yurudun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?