♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 08:30 - Yarım parça beyaz peynir + 1 salatalığın yarısı + 1 salam + 3 yeşil zeytin - 147 kalori
Ara; 09:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)

Kilo atışmaları başlamış bugünlerimize şükürler olsunBenim eşim zayıf olduğundan 50 kiloya inmemi bekliyor sanırım sessizce izliyor beni ama çevrem yeterli diye diye bitirdiler beni

Kilo atışmaları başlamış bugünlerimize şükürler olsunBenim eşim zayıf olduğundan 50 kiloya inmemi bekliyor sanırım sessizce izliyor beni ama çevrem yeterli diye diye bitirdiler beni
Aynen canım ya annem eşim ve dedem çok zayıfladın verme artık diyorlar dün annemin arkadaşı bi 3 kilo daha ver kızım sen bakma annene dedi neyse bi tane destekçi buldum:)

Aynen canım ya annem eşim ve dedem çok zayıfladın verme artık diyorlar dün annemin arkadaşı bi 3 kilo daha ver kızım sen bakma annene dedi neyse bi tane destekçi buldum:)
Sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran canım sonuçta herhangi bir duruma karşı önlem de almış olursun

öyledir canım ama sen çok ideal gözüküyorsun yavaş yavaş verirsin 3 kiloyu da kendini çok kasma ,ben en başından beri kasmadım düşün sadece istikrarımdan dönmedim ve şu an herkes artık zayıflama laflarını duycak kadar hale geldim:) halbuki çok değil 5 ay önce etrafta herkes iyice açılmışsın artık yerleşmiş sana diyorlardı hele market olsun dükkanlarda benden büyük kadınlar bana abla diyordu kilom yüzünden düşün ne kadar kötü bişey olduğunu,ağustos ta annemle etek almaya gittim yok kütük gibi içine giremedim sonra kota düşürdüm 46beden kotun içinde sırf bacak gözüktüğüm için annem hemen çıkar çok kötü durdu demişti sonra aynı gün kumaş pantolana düştüm bi mağazaya girmiştik bayan demezmi kalıp dar sana 48 yada 50 olur üsten bakarak çok kilolusun der gibi ağlaya ağlaya eve gelmiştim bişey almadan ben neler çektim ya şimdi tabiki vermişken 75 olmak hakkım kimseye kulak vermiyorum,kendi bildiğim doğru yolundayım.

Hayatımda hep veremediğim 5 kilo olduğundan hazır 2 si gitmişken o 3 de gitsin diyorum yoksa hep böyle kalıyor bende yapım bu biliyorum zaten senelerdir hep aynı seyirde olduğumdan böyle kilom dalga geçiyor benimle

Ne kadar güzel sonuçlar aldın ama bak bazı şeyler sana hırs yapmış ve azmin ortaya çıkmış kötü durumlar ama yaşanıyor da vardır herşeyde bir hayır kuzum şuanda bile çok iyisin daha da iyi olacaksın eminim

sağol tatlım yola devammm

aman Allah korusun canım. bu arada bi sanatci daha domuz gribi olmus tedavi olmus ama tedavi yoktu onceden sanirim biseyler gelişiyor

canim yürürken parmaklarinin şişmesi normal olabilir bir nebze. ama benim yüzüm şişiyor ve gecmedi 3 gündür gozlerimin şekli semali değişiyor. yuruyus esnasinda da su bulundurup içiyordum.belki ödem yapiyrdur gecici olsunda ..

inşallah canım ya çok şükür bu kadar oldu ramazana kadar 60 olsam benim için çok büyük başarı,aaa buldum yeni hedef günü buldum ramazana kadar 4 kilo
bence olursun samlam adimlarla
ilerliyorsun
su tutmuştur vücudun canım sorun değil pazartesiye 300,500 ne varsa fazlalık gider telaş etme
hic gidecege benzemiyor

çocuk büyütmek sabir isi bende bir tane var zorlaniyorum. Allah kolaylik versin. ben anca 6 dakika kadar kosabiliyorum. maşallah 20 dakka kosuyorsan .

çok sevindim canım. bizim en büyük sorunumuz fazla kilomuza alışmak. bak dünden onceki gun 10,bin adim attim. dizlerim nanay namazi sandalyede kilıyorum simdi. neden peki benim kilomda fazla dizlerime baski yapıyor. Allah ömür verirse bunun ileri ki yillari var..neyin ne zaman patlak verecegi belli değil.

benim babamda oyle ama neyseki balik ete bisey demez

Dün yurudun mu naptin canim ve kac dakika yurudun:))
Evet canım yürüdüm hani 20dkk demiştim ya tam 45 dkk yürüdüm ben yürüyüşü çok seviyorum ya ah işte çocuklardan her havada çıkamıyorum nasıl 45 dkk oldu anlamadım bile

nehirnil111 benim kalorim değişti başıma çok iğrenç şey geldi ton balıklı salata yiyordum marulları tek tek yıkayıp sirkeli suda bile beklettim nasıl oldu bilmiyorum salatamın yarısını yemiştim bir baktım içinde salyangoz yürüyor ayyyy iğrenç kustum ya anlıcağın yiyemedim ve ağzıma artık bişey sürmem midem acayip bulandı sen benim kalorimi 750 kcal yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…