♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben dün gece çok hastaydım kızlar oğlum da öyleydi
Sabaha kadar istifra ishal afedersiniz çok kötüydük sabaha kadar uyuyamadık

tüm hafta güzel gitti cuma 53.1 i bile gördüm ama cuma, cmt ve pazar misaifrlerim olunca del gibi yedik içtik
haftasonları olmamlı bence

selam kızlar bugünü 900 kcal ile kapattım
80 gr karbonhidrat
33 gr protein nehirnil111
30 dk yürüyüş+30 dk bel bacak hareketleri çalıştım

Not aldım canım sporlarını çok sevdimBugün eşime ton balığı al diyecektim ama şimdi bilemedim ya
Can'ım o gün kalori saymadım
Bugüne de 1100 kalori yaz Can'ım :)
Canım perşembe gününün kalorisi yok bende o günü pas mı geçtin
günaydın herkese. birkaç gündür çok yoğunum. ne tartıldım ne kalori hesapladım nehirnil111 kalori hesaplamaya yarından itibaren devam.
Tamam canım hafta başından itibaren alırız artık
Selam kızlar ben birazdan akşam yemeğimi yicem kepekli Kıymalı makarna çekti canım , pişiyor , yiyip spora başlıcam
nehirnil111 820 kcal
77 karbonhidrat
33 protein
30 dk spor

Çok iyisin daha ne olsun bugün güzel sonuçlarla geleceğine eminim canım

Günaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu misafir ağırladım ama buna rağmen aç kaldım çok güzel bir hafta sonu geçirdim kalorilerim biraz yüksek gibi ama sadece ıslak kek ve az cipsle oldu onlar yoksa doğru düzgün bir şey yemedim ve üstüne üstlük hep ayakta ev işi yemek yaptım dışarıda gezdim alışveriş yaptım diyebilirim

Cumartesi; 929 kalori
Pazar; 1060 kalori

begum75 elma_sekerim01 H Heart of Gold K Kafkanistan halacocuksun mavimli kızlar geçen haftadan begüş, kitara, beyaz lotus çok eksiğiniz var sizleri bugün kalori vermeye bekliyorum

sbeden güncel kilom 51.9 Aradaki fark -700

Tamam canım bekliyorum

tebrikler şekerim birazdan kalorileri bildircem giriyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…