♥haftalık kilo verme yarışması♥

Begüm değil canim esranin olayi.

Ya benim sonum ne olacak ya ağzım durmuyor hiç hadis okudum bunlarla ilgili azıcık utanayimda az yiyim diye yeni bir yöntem deneyeceğim yapabilirsem inşallah bakalım acıkınca ye doymadan kalkmak gibi mesela hedefime ulaşamayacağım galiba bu gidişler

1500 kal nehirnil111

Canım üzülme inanki ilerde iyiki ayrılmışız bile dersin...
Böyle ilk günden hemen yılıp giden adamdan ne Hayır gelir...
Şansın varmış bari evlendikten sonra da giderdi böyle insan, zaman herşeyin ilacı kuzum, hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

KIZLAR
sbeden ARKADAŞIMIZIN YENİ UYGULAMASIYLA ARTIK HEM HAFTANIN HEMDE AYIN GRUP BİRİNCİLERİ SEÇİLECEK,BU NEDENLE 7 MART GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNİZİ YAPARKEN

1-)HEM GÜNCEL KİLONUZU
2-)HEMDE 4 NİSANA KADAR ULAŞMAK İSTEDİĞİNNİZ KÜÇÜK KİLO HEDEFİNİZİ

BELİRTMENİZ GEREKMEKTEDİR.
DUYARLI KATILIMINIZI BEKLİYORUZ

D damlasr
N naz5403
inciiitanesi
fiyonkbayan
sbeden
elma_sekerim01
@kitara_84
mavimli
K Kafkanistan
durulavinya
E eeeeliiif
M Misafir1427
@yesilelmamm
Mrs Robot
Leslarmesdusoleil
@deniz3344
halacocuksun
H hayriye111
@DisiAnka
crpdm1234
minerva1988
nehirnil111

nehirnil111 bugün 1200 kalori canım.
Not ettim canım sağol
Doymadan kalkmak en güzeli bu aslında inanışımıza göre de olması gereken ama nefis işte hiç bir şey de engel olmuyor ki
Olsun canım belki güzel haberlerin durumudur bu şuanlık ye beklediğin dönemden sonra frenlersin kendini ya da iyice bırakırsın belli mi olur

Hay hay efendim sizde bana pazartesi- salı kalorilerini bildiriniz

hay hay şekerim ne demek
pazartesi; 1257 kalori 175,33 k.hidrat
salı ;1886 kalori 141,71 k.hidrat

Ben de katılabilir miyim?
Kilom 71 hedef kilom 56
merhaba, belirttiğiniz bilgilere boyunuzu da ekleyip sbeden arkadaşımızı etiketlerseniz o size gruba katılım konusunda yardımcı olacaktır. yanlız her hafta pazartesi kilo bildirimi yapmanız kesinlikle en önemli şart çünkü yapmayan siliniyor.birde biz asıl hedefe ulaşmak için her ay küçük hedefler koyuyoruz kendimize birdahaki hedef tarihimiz 4 nisan,bunun içinde bir hedef belirleyip yazmanız gerekiyor.

Sabah; 07:45 - 100 ml ılık süt + 10 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı bal + 1 tatlı kaşığı pekmez - 161 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:35 - Yarım kaseden az yoğurt çorbası + 1 porsiyon yeşil fasulye + 1 ad.çiğ köfte + 1 orta boy elma - 239 kalori
Ara; 13:05 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 ad. grisini - 105 kalori
Akşam; 19:30 - 1 kase lahana çorbası + 1 porsiyon sebzeli bulgur pilavı + yarım kase anca cacık(yağsız) + yeşil acı biber turşuları + 1 gofret - 383 kalori

Toplam kalori: 888

Sporlarım; 40 dakika yürüyüş + 45 dakikaa leslie + 30 dakika ev işi

mavimli elma_sekerim01 halacocuksun begum75

Dün fazla kaçsa da sen gayet iyi gidiyorsun
ya k.hidrat fazla kaçtı, karnımda azcık şişliğini hissettim resmen korkudan tartıya bile çıkamadım, kesin 200-300 aldım ama bu sabah sadece şunları yedim k.hidrattan kaçacam bugün,akşamda güzel bir spor yaparsam yarın sabah tartılcam bakalım ne durumdayım

Muratbey Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 15 g=48 kalori, 0,23 k.hidrat

Kiraz Domates 2 kiraz=6 kalori, 1,33 k.hidrat

Pınar Krem Peynir 10 g=19 kalori, 0,26 k.hidrat

Zeytin 2 orta boy=9kalori, 0,43 k.hidrat

Ceviz(5gram)= 33 kalori, 0,69 k.hidrat

sen nasıl oldun, daha iyisin inşallah??

Bu arada evde eliptik bisikletim twist aletim var
Daha önce leslie yapıyordum evde
Bu üçüyle nasıl bir program yspsbilirim sizce
Tecrübeli olup fikir veren olursa çok sevinirim :)

Bu arada evde eliptik bisikletim twist aletim var
Daha önce leslie yapıyordum evde
Bu üçüyle nasıl bir program yspsbilirim sizce
Tecrübeli olup fikir veren olursa çok sevinirim :)
eliptik varsa lessliye gerek yok bence çünkü eliptik daha fazla kalori harcatır sana,eliptik yenimi daha önce den beri kullanıyomusun?eğer yeniyse alışana kadar lessli ile birlikte yapabilirsin, çünkü yeni başlayanlar 5dk , 10 dk falan yapabiliyoruz diyolar ama süreyi artırdıkça mesela 30 dk,45 dk eliptik yapıp peşinede 10-15 dk bölgesel egzersiz hareketleri ve twistir kullanabilirsin,birde kendine mutlaka dinlenme günü ver hergün yapma

Selamun aleykum gunaydin guzeller guzelleri
Haliniz keyfiniz iyidir inşallah
Dün menumu yazamamistim simdi yazayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta
Arada 5,6 cubuk kraker
Aksam bir kase tarhana yarim otlu pide 4 tane de cin biber
Aksam cay yaninda 1 dilim cikolatali kek
Sporum da
1 saat yürüyüş

Canim arkadaslarin da dedigi gibi rabbimin sevgili kuluymussun ki kurtarmis seni.
Hadi nisanlini da gectim de ailesine artik diyecek laf bulamiyorum allah bildigi gibi yapsin ya

sbeden canimcim valla yazdiklarinin her kelimesine katiliyorum sen ki 1 yili geckindir emek veriyorsun bizimle sevinip bizimle üzüldün.
Sen iyi sabirlisin hakkaten gercekten bu işi isteyen emek veren zaten zamaninda bildirimini yapar menusunu paylasir tabi gercekten önemli mazeretleri olanlar hariç onlarin da sana haber verdigini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…