♥haftalık kilo verme yarışması♥

Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüket

Ye canım ye afiyet olsun eşimde bulgur pilavını pek sevmiyor ama zorla yedirmeye çalışıyorum daha vitaminli pirince göre işi gücü pirinç pilavı
Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhalde

Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüket

Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhalde

Öyle yapacağım tabisi canım yoğurtlu bayılırım sarımsaklıKarnabahar yemeği de yapayım 1 tanesiyle eşimde faydalansın diyorum ama bakalım

Pirinç yemem kalsa da döküyorum kendime onu yapamam çünkü ama bulguru yiyorum vitamin içinSeviyorsun demek ki saklama kız

Olsun canım sağlıklı beslendikten sonra bu kaloriler gayette güzel canım yapma tabi ki hem ara verip sonradan yapınca daha da etki ediyor diye düşünüyorum sen regl dönemini bekle inşallah bebiş gelmiştir de hiç gerek kalmaz

Karnabaharları ne yapacağımı buldum dukan diyetine uygun kısır yapacağım bulgur yerine karnabahar kullanacağım eşim içinde karnabahar köftesi yapacağım anlamadan yiyecek karnabaharı normalde sevmiyor bu şekilde sevecektir eminim ya da beşamelli yapacağım onda da çakmaz

kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilim sbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf

Canım neden böyle oldu,üzüldüm herşeyin hayırlısı tabide ama sebep ne,neden boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…