- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bence bulgur dışında konmamalı canım gel sen beni dinleListedeki ekmekler yerine pilav konulabilir
kızlar çorbada ekmek yerine geçiyo bilginizeListedeki ekmekler yerine pilav konulabilir
Hep bir su bardağı yapardım bu sefer 2 yapmıştım kızım seviyor diyeölçüyü bardakla al istersen bidahakine en azından ayar kaçmamış olur
bulgurcu seniBence bulgur dışında konmamalı canım gel sen beni dinle
2 su bardağı bulgur pilavı yaptım yanında tavuk yemedi evdekiler yiyim yaa dökmiyimBence bulgur dışında konmamalı canım gel sen beni dinle
Pirince makarnaya göre daha masum yoksa çok sevdiğimden değil makarna aşığıyım yanibulgurcu seni
Lahana çorbası geçmez kııızkızlar çorbada ekmek yerine geçiyo bilginize
Ye canım ye afiyet olsun eşimde bulgur pilavını pek sevmiyor ama zorla yedirmeye çalışıyorum daha vitaminli pirince göre işi gücü pirinç pilavı2 su bardağı bulgur pilavı yaptım yanında tavuk yemedi evdekiler yiyim yaa dökmiyim
Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüketPirince makarnaya göre daha masum yoksa çok sevdiğimden değil makarna aşığıyım yaniHep aklımda kısır var bu hafta sonu yapsam bari o da bulgur Anannem dün 2 orta büyüklükte karnabahar verdi onları da yapacağım daha
Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhaldeYe canım ye afiyet olsun eşimde bulgur pilavını pek sevmiyor ama zorla yedirmeye çalışıyorum daha vitaminli pirince göre işi gücü pirinç pilavı
Karnabaharı yemek olarak değil de salata olarak tüket
Pirinç bitmişti evde onun için bulgur yaptım yapmıycam artık pirinç pilavı kalınca döküyorum bulgura kıyamıyorum ben seviyorum herhalde
nehirnil111 980 kcal canım,bu hafta zaten 1000 yada biraz üstü gidicem ,biraz daha özen göstericem gıdama ama spor yapamıyorum adete az kaldı ya bebiş vardır diye korkuyorum bu haftayı böyle geçircem bakalım
inşallah canım inşallahhhOlsun canım sağlıklı beslendikten sonra bu kaloriler gayette güzel canım yapma tabi ki hem ara verip sonradan yapınca daha da etki ediyor diye düşünüyorum sen regl dönemini bekle inşallah bebiş gelmiştir de hiç gerek kalmaz
kızlar canım o kadar acıyoki anlatamam düğünüme 4 ay kala nişanlım tarafından terk edildim anlatamıyorum kendimde diğilimsbeden çok özğr dilerim ya napıcağımı bilmiyorum nereye gtçeğimi bilmiyorum offf
bilmiyorum evlenmek istemiyorum dedi msj atıı ve bitti yanıma bile gelmediCanım neden böyle oldu,üzüldüm herşeyin hayırlısı tabide ama sebep ne,neden boyle oldu
Kafasını karıştıran bi aile büyüğü falan mı var acaba durup dururken neden boyle desinbilmiyorum evlenmek istemiyorum dedi msj atıı ve bitti yanıma bile gelmedi
galiba galiba var ne önemi varki böle herşeyim hazırken bir anda bıraktı ve gitti ya içim o kadar acıyo ki anlatamm o kadar acıyoKafasını karıştıran bi aile büyüğü falan mı var acaba durup dururken neden boyle desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?