♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkür ederim tatlım. ben hep iyi niyetli olmaya çalıştım. kendim bir seneyi gecti her pazartesi bildirim yaptim. başkalarının iki üç dört haftalarini bekledim. bide gelip kalorisi yazip kilosunu yazmadan cikip saygisizlik edenleride gördüm. gercekten insanlara iyi davranacaksin ama kurallarin kati olacak insanlar gevsiyor hemen. buna buradaki aktif arkadaslarim alinmasin. benimki bir senelik mevzular

Benimde karbonhidratım fazlaydı kalorim az olsa bile Bu sabah yine duramamış kaşarla krem peyniri yemişsin onların yerine haşlanmış yumurta yeseydin ya

Benimde karbonhidratım fazlaydı kalorim az olsa bile Bu sabah yine duramamış kaşarla krem peyniri yemişsin onların yerine haşlanmış yumurta yeseydin ya
yumurtayı dün yemiştim bugün yapmadım ne bilim yarın yapayım bari, kaşarda yağ var ya ben yağdan ve proteinden korkmuyorum tek korkum k.hidrat ondan kaçsam yeter bana

Günaydın kızlar;

29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
02.03.2016: 56.50
Bulgur pilavım bitti sonunda 2 akşam yedim üst üste
Düşüş var bak bulgur pilavı kilo aldırmıyor bende dün 1 porsiyon yedim nasılda güzel tok tuttu bizde de bitti daha da yapmam eşime yediremiyorum ya

Bu arada Pazartesiden bu yana sabah yürüyüşümü 1 saate tamamlıyorum öyle ve akşam da yürüyünce 11 500-12 000 adım arası yürümüş oluyorum

Sabah Kahvaltım her zaman ki gibi;
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori

Toplam Alınan Kalori :357,25 calori

A
Ay inşallah canım bütün temennim o zaten ama olmazsada tam gaz yola devam bakalım ...hayırlısı

Düşüş var bak bulgur pilavı kilo aldırmıyor bende dün 1 porsiyon yedim nasılda güzel tok tuttu bizde de bitti daha da yapmam eşime yediremiyorum ya
Evet yaa dün evde pilav var tavuk var salata cacık yaptım yemediler adana kebap söyleyip onu yediler hele kızımın bir yiyişi var acılı kebabı çok acıkmışım diyerek

A

Ay inşallah canım bütün temennim o zaten ama olmazsada tam gaz yola devam bakalım ...hayırlısı
Tabi ki canım sen oldukça azimli hırslısın istediğin herşeyi elde edeceksin inanıyorum
Evet yaa dün evde pilav var tavuk var salata cacık yaptım yemediler adana kebap söyleyip onu yediler hele kızımın bir yiyişi var acılı kebabı çok acıkmışım diyerek

Afiyet şeker olsun tabi adana kebapta çok sevilir sevilmez mi ama bulgur pilavı tavukta protein güzel lif kaynağı ahh anlasalar

Sağol nehirim sizden güç alıyorum, burası bana çok iyi geldi , iyiki bulmuşum burayı

Geçmiş olsun canım üzülmedim desem yalan olmaz hep stres hep sıkıntı bir şeyler vardı zaten sizde bizim gibi
Her şeyin hayırlısı ya evlendikten sonra terk etseydi boş ver inşallah sana değer veren birini bulursun

Günaydın kızlar;

29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
02.03.2016: 56.50
Bulgur pilavım bitti sonunda 2 akşam yedim üst üste

Yağ/Karb/ Prot/ Kal
Nohut (100 g) /2,99 /29,98 /9,54 /180
Kuru Fasulye (100 g)/4,04/ 11,61 /3,41/ 93
Kırmızı Barbunya Fasulyesi (100 g) /0,50 /22,80 /8,67/127
Kırmızı Mercimek Çorbası (100 g) / 2,91/ 5,35 /2,01 /55
Bulgur Pilavı (100 g)/ 2,62 /22,39/ 3,67/ 130
Pirinç Pilavı (100 g)/3,24 /21,57 /2,07 /125
Makarna (100gr) /0,98/ 25,12 /4,37/ 124

bakın size kalori hesabında 100 gram yediğimizde neyden ne kadar ne alıyoruz onu göstermek istiyorum,renkleri net anlaşılsın diye farklı yaptım,

yağ:sarı
karbonhidrat:kırmızı
Protein:yeşil
Kaloriside:turuncu

şimdi burdan benim anladığım, 100 gramında en çok k.hidrat olan nohut miraycan84 bunu senin için belirttim,en masumuda kuru fasulyeymiş mercimek çorbasıda gayet güvenli göründü gözüme
burda dikkatimi çeken makarna,pirinç ve bulgurun hem kalorileri hemde k.hidratları aynı sayılır ama şu var bulgur kan şekerimizi daha yavaş makarna ve pirinç ise daha hızlı yükseltiyor o sebepten bulgur her zaman tercihimiz

artık yerken ona düşünelim yiyelim kızlar

Bu ayete katılıyorum

afiyet olsunda 100 gram kaşarı nasıl yedin maşallah tost yaptın kesin

Biz kadınların en çok yaptığı hata zaten bizi seveni değil de bizim sevdiğimizi tercih etmek

Bütüüüün söylediklerine katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…