- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
Daha önceden bisikletim ama bir yıldır binmedimeliptik varsa lessliye gerek yok bence çünkü eliptik daha fazla kalori harcatır sana,eliptik yenimi daha önce den beri kullanıyomusun?eğer yeniyse alışana kadar lessli ile birlikte yapabilirsin, çünkü yeni başlayanlar 5dk , 10 dk falan yapabiliyoruz diyolar ama süreyi artırdıkça mesela 30 dk,45 dk eliptik yapıp peşinede 10-15 dk bölgesel egzersiz hareketleri ve twistir kullanabilirsin,birde kendine mutlaka dinlenme günü ver hergün yapma
Evet benim de motivasyona ihtiyacım var :)aramiza hosgeldin. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor. begum arkadasim yazmis zaten gerekli şeyleri . bunun haricinde aramizda aktif bulunursan seviniriz motive ancak bu sekilde olur.
hoşgeldin canım aramızaEvet benim de motivasyona ihtiyacım var :)
Hep beraber başarırız umarım
Hoşbuldjk canımhoşgeldin canım aramıza
Bugün daha fazla yiyeceksin sağlıklı besleneceksin inşallahSelamun aleykum gunaydin guzeller guzelleri
Haliniz keyfiniz iyidir inşallah
Dün menumu yazamamistim simdi yazayim
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta
Arada 5,6 cubuk kraker
Aksam bir kase tarhana yarim otlu pide 4 tane de cin biber
Aksam cay yaninda 1 dilim cikolatali kek
Sporum da
1 saat yürüyüş
Kaşar olmamış onun yerine haşlanmış yumurta salatalık reçel bal beyaz peynir olsa daha da iyiydi canım kaşar çok yağlı bir şey sağlıklı değilBu arada Pazartesiden bu yana sabah yürüyüşümü 1 saate tamamlıyorum öyle ve akşam da yürüyünce 11 500-12 000 adım arası yürümüş oluyorum
Sabah Kahvaltım her zaman ki gibi;
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Ekmek (çavdar) 60,75 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı) 206,50 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata 42,00 calori
6 x Adet Siyah Zeytin (3gr) 48,00 calori
Toplam Alınan Kalori :357,25 calori
Yağ/Karb/ Prot/ Kal
Nohut (100 g) /2,99 /29,98 /9,54 /180
Kuru Fasulye (100 g)/4,04/ 11,61 /3,41/ 93
Kırmızı Barbunya Fasulyesi (100 g) /0,50 /22,80 /8,67/127
Kırmızı Mercimek Çorbası (100 g) / 2,91/ 5,35 /2,01 /55
Bulgur Pilavı (100 g)/ 2,62 /22,39/ 3,67/ 130
Pirinç Pilavı (100 g)/3,24 /21,57 /2,07 /125
Makarna (100gr) /0,98/ 25,12 /4,37/ 124
bakın size kalori hesabında 100 gram yediğimizde neyden ne kadar ne alıyoruz onu göstermek istiyorum,renkleri net anlaşılsın diye farklı yaptım,
yağ:sarı
karbonhidrat:kırmızı
Protein:yeşil
Kaloriside:turuncu
şimdi burdan benim anladığım, 100 gramında en çok k.hidrat olan nohutmiraycan84 bunu senin için belirttim,en masumuda kuru fasulyeymiş mercimek çorbasıda gayet güvenli göründü gözüme
burda dikkatimi çeken makarna,pirinç ve bulgurun hem kalorileri hemde k.hidratları aynı sayılır ama şu var bulgur kan şekerimizi daha yavaş makarna ve pirinç ise daha hızlı yükseltiyor o sebepten bulgur her zaman tercihimiz
artık yerken ona düşünelim yiyelim kızlar
Ben kilo verdiğim 6 ay boyunca kaşar peyniri yedim arada beyaz peynir de aldım ama tuzlu oluyor kaşar daha iyi marketten 700 gramlık paket alıp önce ortadan 2 ye sonra da 1 parçayı 7 ye bölüyorum 50 şer gram oluyor sonuç olarak her gün 1 parça getiriyorum işe yani her gün 50 gram kaşar peyniri yerken kilo verdimyumurtayı dün yemiştim bugün yapmadım ne bilim yarın yapayım bari, kaşarda yağ var ya ben yağdan ve proteinden korkmuyorum tek korkum k.hidrat ondan kaçsam yeter bana
Evet yaa kızım seviyor diye hep nohut yapıyorum ben üstelik etli kemikli onun yiyeceği belli kalanı banaYağ/Karb/ Prot/ Kal
Nohut (100 g) /2,99 /29,98 /9,54 /180
Kuru Fasulye (100 g)/4,04/ 11,61 /3,41/ 93
Kırmızı Barbunya Fasulyesi (100 g) /0,50 /22,80 /8,67/127
Kırmızı Mercimek Çorbası (100 g) / 2,91/ 5,35 /2,01 /55
Bulgur Pilavı (100 g)/ 2,62 /22,39/ 3,67/ 130
Pirinç Pilavı (100 g)/3,24 /21,57 /2,07 /125
Makarna (100gr) /0,98/ 25,12 /4,37/ 124
bakın size kalori hesabında 100 gram yediğimizde neyden ne kadar ne alıyoruz onu göstermek istiyorum,renkleri net anlaşılsın diye farklı yaptım,
yağ:sarı
karbonhidrat:kırmızı
Protein:yeşil
Kaloriside:turuncu
şimdi burdan benim anladığım, 100 gramında en çok k.hidrat olan nohutmiraycan84 bunu senin için belirttim,en masumuda kuru fasulyeymiş mercimek çorbasıda gayet güvenli göründü gözüme
burda dikkatimi çeken makarna,pirinç ve bulgurun hem kalorileri hemde k.hidratları aynı sayılır ama şu var bulgur kan şekerimizi daha yavaş makarna ve pirinç ise daha hızlı yükseltiyor o sebepten bulgur her zaman tercihimiz
artık yerken ona düşünelim yiyelim kızlar
Ben kilo verdiğim 6 ay boyunca kaşar peyniri yedim arada beyaz peynir de aldım ama tuzlu oluyor kaşar daha iyi marketten 700 gramlık paket alıp önce ortadan 2 ye sonra da 1 parçayı 7 ye bölüyorum 50 şer gram oluyor sonuç olarak her gün 1 parça getiriyorum işe yani her gün 50 gram kaşar peyniri yerken kilo verdim
100 değil canım 50 gram kalorisi yüksek ama tok tutuyor yağdan muhtemelen salatamın içine küçük küpler halinde kesip karışık yiyorum bir de peyniri severim ben yaaa her türlüafiyet olsunda 100 gram kaşarı nasıl yedin maşallahtost yaptın kesin
Canım kase değil de onu yemek kaşığıyla ölçüyoruz ben 4 yemek kaşığı koyarmışım öncedengünaydın kızlar nasılsınız? bugün ben de lifalif e başladım ama çok mu yedim acep. bir kase yapmıştım. yiyiverdim valla. ama iki saat oldu ben yiyeli hala çok tok hissediyorum kendimi.
Yeni bebiş demeeek benim kızım 3 yaşını doldurdu eski kiloma ancak dönebildimDaha önceden bisikletim ama bir yıldır binmedim
Yeni doğum yaptım bebek olunca anca evde spor yapabilicem hayırlısı bakalım :)
offf o zaman ben bugünün yarısını tamamlamış oldum. eminim dört kaşıktan fazlaydı. neyse gidiyim evi temizleyim de bari biraz yaksın.Canım kase değil de onu yemek kaşığıyla ölçüyoruz ben 4 yemek kaşığı koyarmışım önceden
Arkadaşlar 1 buçuk yemek kaşığı koyuyormuş
umarım canimEvet benim de motivasyona ihtiyacım var :)
Hep beraber başarırız umarım
Moralimi bozdunYeni bebiş demeeek benim kızım 3 yaşını doldurdu eski kiloma ancak dönebildim
hoşgeldi sefa geldi ama beni geçerse bozulurum ona görebu hafta K Kafkanistan 60 grubuna dahil oldu
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + yarım kase yoğurt - 279 kalori
Bugün protein günü gibi oldu kendiliğinden akşama da tonbalıklı salata yiyeceğim karbonhidratım acayip düşük bugün
moralini bozma..kilon cok abartili degil. ben 105 le dogum yaptim. ne agirliklar tasidimMoralimi bozdun
İnşallah o kadar uxun sürmez benim ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?