♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydın kızlar nasılsınız? bugün ben de lifalif e başladım ama çok mu yedim acep. bir kase yapmıştım. yiyiverdim valla. ama iki saat oldu ben yiyeli hala çok tok hissediyorum kendimi.

Daha önceden bisikletim ama bir yıldır binmedim
Yeni doğum yaptım bebek olunca anca evde spor yapabilicem hayırlısı bakalım :)

Bugün daha fazla yiyeceksin sağlıklı besleneceksin inşallah
Kaşar olmamış onun yerine haşlanmış yumurta salatalık reçel bal beyaz peynir olsa daha da iyiydi canım kaşar çok yağlı bir şey sağlıklı değil

Aynen öyle canım sağol emeğin için çok güzel açıklamışsın herşeyi ben bulguru bile yemiyordum ama son zamanlarda canım çok isterse varsa evde atmamak adına daha yararlı pirinçten diyerekten yiyorum

yumurtayı dün yemiştim bugün yapmadım ne bilim yarın yapayım bari, kaşarda yağ var ya ben yağdan ve proteinden korkmuyorum tek korkum k.hidrat ondan kaçsam yeter bana
Ben kilo verdiğim 6 ay boyunca kaşar peyniri yedim arada beyaz peynir de aldım ama tuzlu oluyor kaşar daha iyi marketten 700 gramlık paket alıp önce ortadan 2 ye sonra da 1 parçayı 7 ye bölüyorum 50 şer gram oluyor sonuç olarak her gün 1 parça getiriyorum işe yani her gün 50 gram kaşar peyniri yerken kilo verdim

Evet yaa kızım seviyor diye hep nohut yapıyorum ben üstelik etli kemikli onun yiyeceği belli kalanı bana

tabiki verirsin bende severim ve sabahları yerim demek istediğim 100 gram çok geldi gözüme ben sabahları 20 hadi bilemedin 25 gram anca 100 gram görünce şaşırdım bir an

afiyet olsunda 100 gram kaşarı nasıl yedin maşallah tost yaptın kesin
100 değil canım 50 gram kalorisi yüksek ama tok tutuyor yağdan muhtemelen salatamın içine küçük küpler halinde kesip karışık yiyorum bir de peyniri severim ben yaaa her türlü

günaydın kızlar nasılsınız? bugün ben de lifalif e başladım ama çok mu yedim acep. bir kase yapmıştım. yiyiverdim valla. ama iki saat oldu ben yiyeli hala çok tok hissediyorum kendimi.
Canım kase değil de onu yemek kaşığıyla ölçüyoruz ben 4 yemek kaşığı koyarmışım önceden
Arkadaşlar 1 buçuk yemek kaşığı koyuyormuş

Canım kase değil de onu yemek kaşığıyla ölçüyoruz ben 4 yemek kaşığı koyarmışım önceden
Arkadaşlar 1 buçuk yemek kaşığı koyuyormuş
offf o zaman ben bugünün yarısını tamamlamış oldum. eminim dört kaşıktan fazlaydı. neyse gidiyim evi temizleyim de bari biraz yaksın.

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk sote + yarım kase yoğurt - 279 kalori

Bugün protein günü gibi oldu kendiliğinden akşama da tonbalıklı salata yiyeceğim karbonhidratım acayip düşük bugün

benimde şimdilik iyi gidiyo nehircim 20,97 k.hidrat, ama benim asıl sınavım akşam evde başlıyor umarım çoşmam
bu arada yeni bir spora başlıyorum inşallah başarabilirim kilo vermeme destek olmasını diliyorum. adı ınsanity günlük 30-33 dk lık hareketlerden oluşuyor, bakalım başarabilirim inşallah

Moralimi bozdun
İnşallah o kadar uxun sürmez benim ne diyim
moralini bozma..kilon cok abartili degil. ben 105 le dogum yaptim. ne agirliklar tasidim . şuan kizim 2 yasini gecti ben 77 kiloyum. bu iki ayda
70 olurum ama :) insallah. hersey senin elinde. eger ben yememe gerektigi kadar dikkat etseydim suan 65 kiloydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…