♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.
Yayla corbasi vardi evde canim istemedi yemedim.
Ayy ne bileyim ya ben yemek yemesini biiyorum valla
Bırakın kız çıkmasın diyetten çıkarsa benim gibi 2 ayda 4 kilo alır

Meraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 7aylık oğlum var doğum kiloları üstümde kaldı anlayacağınız benide aranıza alırmısınız?
merhaba, aktif olarak bulunabilecek misiniz? çünkü her pazartesi kilo bildirimi yapılması gerekiyor,yapmayan siliniyor topik sahibi sbeden onun adını etiketleyip
1-)kilo
2-)boy
3-)hedef kilo
4-)4 nisan için hedef kilonu

yaz,sbeden sana yardımcı olur.

T
Tşk ederim yardımcı olduğun için aktif olucam inş başka türlü zayıflayamıyorum çünkü

Ben metobolic balansın ana kuralları ve Leslie ile kilo vermeye çalışıyorum aynı Zaman'da da Bebek emziriyorum ama daha iyi yöntemleri olan varsa benimle de paylaşabilir mi?
Metabolik balans tam benlikmiş 3 öğün yiyosun ara öğünsüz güzeeeel

Günlük olarak başka bildirimler yapıyor musunuz
canım isteyen yediğini içtiğini paylaşıyor, bide bikaç arkadaş kalori takibi yapıp kendi içimizde kalori yarışması yapıyoruz ona katılmak istersen nehirnil111 arkadaşımızı etiketleyip kalorini bildirebilirsin, kalori takibini ben fatsecrattan yapıyorum hem yediklerimden ne kadar k.hidrat,prot.almışım onuda gösteriyor.

aynen hayırlısı ben Allaha havale ettim nedense içim çok rahat

merak ettim araştırdım, metabolik balans diyice bu yazıyı buldum, kızlar üşenmeyin okuyun

Bir kişi bardak bardak yağ içse, koli koli yumurta yese bile bağırsaklardan günlük emilecek miktar sabit oluyor, kalan ise atılıyor. Oysa vücut yenilen şekerli gıdaların yani ekmek, patates, meyve, makarna ve pilav gibi karbonhidratlı gıdaların bir gramını bile atmıyor. İnsülin sayesinde yağa dönüştürüp depo ediyor. Bu nedenle biz de insülinin aşırı salgılanmasını engellemeye çalışıyoruz.

Bu beslenme programında şekerli gıdalardan kaçınmak önem taşıyor. Örneğin limon temkinli yaklaşılması gereken gıdalardan, çünkü 100 gram limonda 100 gram çilekten daha fazla meyve şekeri bulunuyor.

Azar azar, sık sık yemek, insülin kullanan diyabet hastaları için doğru olabilir. Çünkü kişi insülin kullandığı zaman şekeri bir süre sonra düşüyor ve ara öğün alması gerekiyor. Ancak şekeri dengeli giden bir kişide buna ihtiyaç yok. Vücutta insülin hormonu alınan şekerli gıdalara cevap olarak yükseliyor. Siz şekerli bir gıda aldığınız zaman, bunu düşürmek için insülin yükseliyor ve normale dönüşü tam beş saat sürüyor. Alınan her gıdanın sindirilebilmesi için belli bir süreye ihtiyaç var. Sindirimi ağızda başlayıp makatta biten bir yay gibi düşünün. Alınan her gıda yaya verilen titreşimdir; ilerler, gider ve biter. Fakat henüz dalga ortadayken, yeni bir dalga verdiğiniz takdirde denge bozuluyor. Sindirim de aynen böyle… Vücuda ilk aldığı gıdayı sindirmesi için zaman tanımak gerekiyor.

Bu beş saatlik sürede kişinin acıkmaması için Metabolik Balans sisteminin birtakım prensipleri var; yemeklere neyle başlanacağı bile önem taşıyor. Yemeğe mutlaka bir-iki lokma protein ile başlanmasını istiyoruz. Çünkü mideye giren ilk besin şekerli gıda yani karbonhidrat olursa, şeker hızlı yükseliyor. İnsülin de bunu düşürmek için hızla yükseliyor. Oysa amacımız şekerin yükselişini ve insülin cevabının yavaş olmasını sağlayarak acıkmayı geciktirmek. Şeker içermesi nedeniyle meyvelerin de yemeğin üzerine yenilmesi gerekiyor çünkü mide boşken yenilen meyve kan şekerini hızlı yükseltirken, yemeğin üstüne yenilen meyvenin emilimi çok daha yavaş oluyor. Metabolik Balans’ın gerekli prensiplerine uyan bir kişi, beş saat boyunca acıkmıyor. Kişi günde üç öğün yemek yiyor, her öğün tüm besin gruplarından tüketiyor ve akşam saat 21.00’den sonra artık bir şey yemiyor.

sbeden canım benide alır mısın tekrar gruba iyi olucam çok yazamıyıcam belki bir süre ama her hafta kilomu yazarım
esraas canım nasılsın?
esra kusura bakma haddimi aşarak bazı şeyler söylemek istiyorum, yaşadıkların çok üzücü evet ama ailen hiç bişey demiyomu yani büyüklerin araya girip en azından neden ne olduda böyle oldu diye konuşması gerekir diye düşünüyorum,herşey sizin aranızda olup bitenden ibaret değil, belki onun aileside sen bıraktın sanıyo yani arada ne oyunlar dönüyo neler oluyo en azından bunu öğrenmek gerekir diye düşünüyorum.

canım est annem aradı ama ailesini anlamadım oğlum ğzülmesin diyip duruyolar ve birdaha aramadılar kesinlikle annemde Allahından bulsunlar dedi babamda çok öfkeli ama onlardan kimse aramadı

canım est annem aradı ama ailesini anlamadım oğlum ğzülmesin diyip duruyolar ve birdaha aramadılar kesinlikle annemde Allahından bulsunlar dedi babamda çok öfkeli ama onlardan kimse aramadı
ay aman öyleyse durum şükret nasıl bir aileden kurtarmışsın kendini. sen, seni hak edene layıksın canım benimkimse için değmez

ay aman öyleyse durum şükret nasıl bir aileden kurtarmışsın kendini. sen, seni hak edene layıksın canım benimkimse için değmez
aynen aklıma geldikçe sinirleniyorum insan arar yalandanda olsa sıcakken kusura bakmayın hakkınızı helal edin der ya ne biçim insanlarmış Allahıma hamd olsun ama bana yaptıkları elbet yanına kalmaz

sağol canım, sen nasıl oldun geçtimi boğazların?
Yok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdi
Kızlar inanılmaz bugün kalktım ve kilom 55.3 olmuş hedefime 300 gram kalmış ödül olarak bir kare sabah antep fıstıklı bitter çikolata yedim ayyy esim evde inşallah fazla yemem ona bakıp :)
Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndü
Canım katılmak istiyorum da hafta sonu pek hesaplayamıyorum elime geçeni ağzıma attığım için

Bırakın kız çıkmasın diyetten çıkarsa benim gibi 2 ayda 4 kilo alır

Günaydın kızlar;

29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
02.03.2016: 56.50
03.03.2016: 56.80

Bulgur pilavı yediğimde bile artıda değildim ne oluyo bana anlamadım
Sen yine de hesaplamaya çalış canım

O çok aç kalıyor ama

Bulgur kilo yapmıyor çünküCanım vücut tutuyor ilginç şekilde bende anlamadım

aynen hayırlısı ben Allaha havale ettim nedense içim çok rahat

Rabbim çok büyük o görüyor kalmaz kimsenin yanına tabi için rahat olacak eminim iyisi oldu senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…