- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sabahlari hic canim istemiyo nehir ya sagolsun arici benim kayinpeder eksik etmezler hic ama yiyemiyorum.
Yayla corbasi vardi evde canim istemedi yemedim.
Ayy ne bileyim ya ben yemek yemesini biiyorum valla
Bırakın kız çıkmasın diyetten çıkarsa benim gibi 2 ayda 4 kilo alırCanım midene zorla istet lütfen bak hiç çorba da yok hep kuru şeyler yemesini biliyorsun tabi ki öyle söyleme kız ama diyet psikolojisinden çıkamamışsın sen ben bunu anlıyorum hala diyette gibi takılıyorsun sağlıklı beslenmek tabi ki artık hayat şartımız ama böyle değil ki
İnşallah canım göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlarAy yerim onu benim kızımda buyucekte öyle trip atacak annesine inşallah
merhaba, aktif olarak bulunabilecek misiniz? çünkü her pazartesi kilo bildirimi yapılması gerekiyor,yapmayan siliniyorMeraba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum 7aylık oğlum var doğum kiloları üstümde kaldı anlayacağınız benide aranıza alırmısınız?
Tşk ederim yardımcı olduğun için aktif olucam inş başka türlü zayıflayamıyorum çünkümerhaba, aktif olarak bulunabilecek misiniz? çünkü her pazartesi kilo bildirimi yapılması gerekiyor,yapmayan siliniyortopik sahibi sbeden onun adını etiketleyip
1-)kilo
2-)boy
3-)hedef kilo
4-)4 nisan için hedef kilonu
yaz,sbeden sana yardımcı olur.
Metabolik balans tam benlikmiş 3 öğün yiyosun ara öğünsüz güzeeeelBen metobolic balansın ana kuralları ve Leslie ile kilo vermeye çalışıyorum aynı Zaman'da da Bebek emziriyorum ama daha iyi yöntemleri olan varsa benimle de paylaşabilir mi?
canım isteyen yediğini içtiğini paylaşıyor, bide bikaç arkadaş kalori takibi yapıp kendi içimizde kalori yarışması yapıyoruz ona katılmak istersenGünlük olarak başka bildirimler yapıyor musunuz
deniz kilolar yerleşiyo başka bişey değilGünaydın kızlar;
29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
02.03.2016: 56.50
03.03.2016: 56.80
Bulgur pilavı yediğimde bile artıda değildim ne oluyo bana anlamadım
aynen hayırlısı ben Allaha havale ettim nedense içim çok rahatYedin mi yesen de ben 670 oldum yine kaldım sayılırNe güzel akşamları acıkmıyorsan böyle durup durup saldırma da hep böyle gider inşallah
Harikasın canım pek bir şey yememişsin ayrıca gözümden kaçmadı değil halsiz falan kalma da
Tamam bakalım göreceğiz
Hayırlısı olsun hakkında canım demek ki Rabbimin sevgili kulusun böyle bir anda bir açıklama yapmadan bitiren insandan zaten hayır gelmezdi üzgünüm
iyiym zamanla daha çok gerçcek ebet unutucam mutlakaSabır canım ve tevekkül et Allah'a her sıkıntılar geçer önce sağlık dikkat et kendine en kısa zamanda süper bi pisikolojiyle mesaj atmanı beklicem canım
sbeden canım benide alır mısın tekrar gruba iyi olucam çok yazamıyıcam belki bir süre ama her hafta kilomu yazarım
canım est annem aradı ama ailesini anlamadım oğlum ğzülmesin diyip duruyolar ve birdaha aramadılar kesinlikle annemde Allahından bulsunlar dedi babamda çok öfkeli ama onlardan kimse aramadıesraas canım nasılsın?
esra kusura bakma haddimi aşarak bazı şeyler söylemek istiyorum, yaşadıkların çok üzücü evet ama ailen hiç bişey demiyomu yani büyüklerin araya girip en azından neden ne olduda böyle oldu diye konuşması gerekir diye düşünüyorum,herşey sizin aranızda olup bitenden ibaret değil, belki onun aileside sen bıraktın sanıyo yani arada ne oyunlar dönüyo neler oluyo en azından bunu öğrenmek gerekir diye düşünüyorum.
ay aman öyleyse durum şükret nasıl bir aileden kurtarmışsın kendini. sen, seni hak edene layıksın canım benimcanım est annem aradı ama ailesini anlamadım oğlum ğzülmesin diyip duruyolar ve birdaha aramadılar kesinlikle annemde Allahından bulsunlar dedi babamda çok öfkeli ama onlardan kimse aramadı
aynen aklıma geldikçe sinirleniyorum insan arar yalandanda olsa sıcakken kusura bakmayın hakkınızı helal edin der ya ne biçim insanlarmış Allahıma hamd olsun ama bana yaptıkları elbet yanına kalmazay aman öyleyse durum şükret nasıl bir aileden kurtarmışsın kendini. sen, seni hak edene layıksın canım benimkimse için değmez
Yok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdisağol canım, sen nasıl oldun geçtimi boğazların?
Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndüKızlar inanılmaz bugün kalktım ve kilom 55.3 olmuş hedefime 300 gram kalmış ödül olarak bir kare sabah antep fıstıklı bitter çikolata yedim ayyy esim evde inşallah fazla yemem ona bakıp :)
Canım katılmak istiyorum da hafta sonu pek hesaplayamıyorum elime geçeni ağzıma attığım için
Bırakın kız çıkmasın diyetten çıkarsa benim gibi 2 ayda 4 kilo alır
Sen yine de hesaplamaya çalış canımGünaydın kızlar;
29.02.2016: 56.80
01.03.2016: 56.50
02.03.2016: 56.50
03.03.2016: 56.80
Bulgur pilavı yediğimde bile artıda değildim ne oluyo bana anlamadım
aynen hayırlısı ben Allaha havale ettim nedense içim çok rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?