♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teşekkür ederim
1- kilo: 56,5 ( Ocak 4 den beri 61,4 ten indim :))
2- Boy : 163
3- hedef kilo 46 :)
4- 4 nisan a kadar 52 yi görmek istiyorum :)
sbeden :) kabul ediyor musunuz beni de

Az biraz okuyabildim öğleden önce mantıklı geldi burda okuyunca daha iyi anladım
Kesinlikle son 2 ayda karbonhidratı abartmıştım

Az biraz okuyabildim öğleden önce mantıklı geldi burda okuyunca daha iyi anladım
Kesinlikle son 2 ayda karbonhidratı abartmıştım
kesinlikle k.hidrat herşeye sebep, ben kalori hesabı yaparken k.hidratı minimumda tutmayı ve vücudumun buna zamanla alışmasını hedefliyorum, tabi teorik ve pratikteki tam örtüşmüyo ama zamanla yoluna girecek elbet

Teşekkür ederim
1- kilo: 56,5 ( Ocak 4 den beri 61,4 ten indim :))
2- Boy : 163
3- hedef kilo 46 :)
4- 4 nisan a kadar 52 yi görmek istiyorum :)
sbeden :) kabul ediyor musunuz beni de
aramiza hoşgeldin :)
her pazartesi en gec gece 12 ye kadar bildirim yapilir. gece 12 den sonra yapilan bildirimler kabul edilmez. iki hafta bildirim yapmayan silinir. spor aktiviteleri ve menu paylasimi yapabilir muhabbetlere katılabilirsin basarilar dilerim :)

oooo deniz o sayaçta bi hata var ben sana diyim 15 kilometre yol ne demek, bak kontrol et,ben her elime alıp bırakışımda sayıyı yükseltiyodu, en azından 1 gün boyunca an be an takip et derim
Süre olarak yazıyım canım
sabah yürüyüşüm 7.34-8.33 arası=59 dakika 5679 adım
işten markete 11.39-11.49 arası=10 dakika 1134
marketten eve 12.06-12.15 arası=9 dakika 595
evden işe 12.43-13.16 arası=33 dakika 2404

sen durduğun anda sayaca bak, bide başlamadan bak zaten kaldığı yerden devam ediyosa sorun yok

40 sene tatlı yiyen ben nasıl alıştırıcam acaba vücudumu ekşiye acıya
Biraz sabrediyorum veriyorum kiloyu sonra dayanamıyorum yiyorum yine

sen durduğun anda sayaca bak, bide başlamadan bak zaten kaldığı yerden devam ediyosa sorun yok
Adım da sorun yok canım bazen canım istemiyor yerimden kalkmayı evden işe işten eve gidip geldiğimde 4000 adım bile yürüyemiyorum bu kilolar nasıl geri geldi zannediyosun

40 sene tatlı yiyen ben nasıl alıştırıcam acaba vücudumu ekşiye acıya
Biraz sabrediyorum veriyorum kiloyu sonra dayanamıyorum yiyorum yine

ekşi acı degilde şöyle yapmaya çalışıyorum ben, evde makarna,pilav,ekmek yememeye çalışıyorum, tabi işyerinde de öyle, onun harici meyvayı azalttım, patates biraz sorun ama elimden geldiğince işyerinde yemeklerin içindekileri ayırıyorum, evdede zaten bi pazarları kızartması oluyo, ondada tadımlık yiyorum.başka türlü bişeyde kullanmıyorum artık (yemeklerde/salatası/börekte falan)

gelelim tatlılara yapmıyorum,almıyorum, ha bi şekil eve geldiyse eşimle oğluma yedirirken kendim o sırada spor yapıyorum gözüm görmesin diye
ama gezmelerde yada eve biri gelince iş değişiyo oda ödülüm olsun diyorum yiyiyorum zaten eskisi kadar yiyemiyorum mide küçüldü haliyde, ama şişliğini hissedersemde (bugünlerdeki gibi) sporun dibine vurmaya çalışıyorum ve diğer yiyeceklerden aldığım k.hidratı da minimum olcak şekilde tercih edip yiyiyorum, işte kendimce bişeyler uyduruyorum daha doğrusu :)

sende de yerleşmek üzere kilolar deniz, o yürüdüğün yollar artık senin günlük normal aktiviten oldu, vücut ona göre programlıyo kendini kardiyo yapmalısın

Hoşbuldummm :) teşekkür ederim. konuların bayaa gerisindeyim ama inşallah alışacağım :)
Bugün her şeyi yanlış görüyorum boyunu 1.53 sandım 1.53 boyla 56.80 bugün ki kilom
:) hedef kaç canım
Bence de değişik bir hedef
Evet :)
Henüz kimseyi tanımıyorum ama yavaş yavaş tanıyacağım hedeflerinizi öğreneceğim ben de :)

Bu arada akşamları işten eve 20 dakika yürüyorum
eve gittiğimde yemekten önce 15 dakika leslile 1 mile yapıyorum
sonrasında 5 er dakikalık 2 program zumba yapıyorum
jillan deniyorum ama henüz 8 dakikadan sonrasını göremedim

Bu günü böyle kapatmalıyım:
Kahvaltı
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
1 x Kase Yulaf Ezmesi (Pişmiş) 40,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
1 x Adet Ceviz (Bütün) 27,00 calori

Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 / 2 (Yarım) x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 46,00 calori
1 x Adet Kuru Kayısı (adet) 36,00 calori

Öğlen Yemeği
1 / 2 (Yarım) x Porsiyon Çiğ Köfte (Etli) 51,50 calori
3 x 100 gr Ayran 111,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Etli Bezelye Yemeği 348,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Toplam Alınan Kalori : 886,50 calori

tamam tatlım tekrar kilonu hedefini boyunu 4 nisan kilnu yaz. ayrica güçlü bir kizmissin duruşunu cok begendim gururlusun kimseye muhtac degilsin
aynen istemem zaten beni istemeyeni sadece grurumla oynadıkları hayallerimle oynadıkları için çok üzgünüm ve içim acıyo zamanla geçicek kilo şuanda 65 4 nisan hedefim 61 boyun 163

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…