astım mıYok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdi
Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndü
Sen yine de hesaplamaya çalış canım
O çok aç kalıyor ama
Bulgur kilo yapmıyor çünküCanım vücut tutuyor ilginç şekilde bende anlamadım
Rabbim çok büyük o görüyor kalmaz kimsenin yanına tabi için rahat olacak eminim iyisi oldu senin için
inşallahh inşallahYok canım grip halsizlik hepsi var doktora gittim astım başlangıcı gibi ama olmamış biz önlem alalım dedi ilaç verdi alerjimde tetikliyormuş şirketteyim şimdi
Tebrik ederim canım vücut iyi şaşırdı demek ki hepsi fıss diye söndü
Sen yine de hesaplamaya çalış canım
O çok aç kalıyor ama
Bulgur kilo yapmıyor çünküCanım vücut tutuyor ilginç şekilde bende anlamadım
Rabbim çok büyük o görüyor kalmaz kimsenin yanına tabi için rahat olacak eminim iyisi oldu senin için
astım mıaman dikkat et kendine canım, spor falan yapma bu aralar tıkamasın seni
canım dikkat et kendine onla geçmiş olsunDeğilmiş ama başlayacakmış anlamadım bende 2 sene önce bronşite döndermişti gribim öyle sandım ama annemde astım var acaba bana da mı başlıyor diye düşündüm bilemiyorumzaten dün yapamadım bir kaç gün dinleneceğim hiç halim yok ki halim olsa evde ki dağınıklığı pisliği temizleyeceğim bir ucu anyaya diğer ucu konyaya gidiyor
canim pazartesi bildirim yapmadın . bu hafta bildirimini unutma . pazartesi gece 12 ye kadar yapilan bildirimler gecerliŞuan kilom 55.6 hedef 53.6
Ben bir süredir buraya yazamıyordum aslında günlük yediklerimi başka bir topikte yazıp buraya da yazmayı unutuyorum hep kusura bakmayın. Bugün çok fazla bitter çikolata yedim
Menüm:
Sabah: yarım elma
Ara: 10 adet badem
Öğlen: yarın elma 10 badem
Ara: yaklaşık 80 gram bitter+ 20 gram beyaz çikolata
Akşam: tavuklu yağsız omlet
Ara: iki bardak bergamotlu şekersiz çay
Sağol canım benimcanım dikkat et kendine onla geçmiş olsunev işinide bölerek yap hepsini bi günde yapma,iyki fazla eşyan yok kolay temizlenir
ev işi nankör anacım dün yemek işi bitti baktım mutfakta pıtı pıtı ayağıma bişeyler yapışıyo artık küçük süpürgeyi açtım heryeri üstten süpür sonrada sildim bütün evi ama hafta sonu yine yapılacak hepsi hemde daha dip köşe ufff yoruldum artık ya
aramiza hosgeldin canim..bildirimleri pazartesi gece 12 e kadar yapiyoruz gec bildirimler kabul edilmiyor. iki hafta bildirim yapmayani listeden siliyorum. kurallarımiz bunlar. 4 nisan icin de küçük hedef bildirir misin.. grupta sporunu menunu paylasabilir muhabbetlere katilabilirsinsbeden boy:1.70 kilo:94.1 hedef kilo:70
Babam varken imkansız gibi canım yaşına göre boyuna göre kilon çok deyip duruyo az yediğime seviniyor bile adam bile beğenmiyor tipimi düşünün artık
aramiza hosgeldin.
tamam tatlım tekrar kilonu hedefini boyunu 4 nisan kilnu yaz. ayrica güçlü bir kizmissin duruşunu cok begendim gururlusun kimseye muhtac degilsinsbeden canım benide alır mısın tekrar gruba iyi olucam çok yazamıyıcam belki bir süre ama her hafta kilomu yazarım
Tamam canımaramiza hosgeldin.
bildirimler en gec pazartesi gece 12 kadar yapılır. iki hafta bildirim yapmayanin ismi silinir . basarilar dilerim
Karbonhidrat ı görünce kilo zannettim bir an
Aynı boydayız geçen yılın martında 64 kiloydum Eylül gibi 52 kiloya düştüm ama şimdi 56 oldum yine
ahaaaa keşke deniz biran sana yetiştim sandın demiKarbonhidrat ı görünce kilo zannettim bir an
merhaba, aktif olarak bulunmanız gerekiyor, her pazartesi kilo bildirimi yapmak zorunlu yapmayan siliniyor,alım işineBen de aranıza katılabilir miyimmm
Yürüyorum yürüyorum yürüyorum bu saatte 10120 adım olmuş 15 kilometre daha ne yapıcamdeniz kilolar yerleşiyo başka bişey değilacil harekete geç
oooo deniz o sayaçta bi hata var ben sana diyim 15 kilometre yol ne demek, bak kontrol et,ben her elime alıp bırakışımda sayıyı yükseltiyodu, en azından 1 gün boyunca an be an takip et derimYürüyorum yürüyorum yürüyorum bu saatte 10120 adım olmuş 15 kilometre daha ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?