♥haftalık kilo verme yarışması♥

Diyetkolikte öyle söylüyor açıklama da yiyenlerin şu kadar yemesi daha uygun diyettekilerin gibi ama bizdekinde göremedim

yaaaa aslında yakın besleniyoruz spor eksiğim var belki de ondan. çünkü ben ekmeği kestim ekmek yemiyorum. tabi şubat ayı boyunca yedim o ayrı onu katmıyorum. artık yemiyorum 2 haftadır. sabah kahvaltılarım haşlanmış yumurta ya da peynirli omlet şeklinde oluyo peynir çay falan. kahvaltıyı biraz geç ettiğimden öğlen yemeği yemiyorum. akşamları da ya çorba ya da sebze yemeği yiyorum ekmek yok. yeşil çay içiyorum. ama işte serbest günüm de o da cumartesileri oluyo. dışarda yiyorum fast food tarzı. 1 güne has. o zaman sabreder biraz da hareket eklersem yanına gelebilirim sanki :) umut verdin kıs bana. aynı boyda oluşumuz ve 60lardan 51 küsüre inmen hoşuma gitti.

Fatsecretdan hesaplıyoruz genelde canım kalori sayma ona göre beslenme çok işe yarıyor
du bakim ben de bi deniyeyim. pek başaramıyorum gerçi kalori sayma işini ama denemekten zarar gelemz. almamız gereken limit kalori var mı?

Aslında oldukça yakın besleniyoruz canım dediğin gibi yaparsan eminim farkedecektir ödül gününde çok fazla yüklenme vücuduna hafif yüklensen senin yararına vücudun hem şaşırır ve sonrasında spor yaparsan daha da çok vermeni sağlarBende en fazla 52 ye düşerim herhalde dedim ama 51 küsürleri de gördüm çok şükür bakalım ne olacak bundan sonra hedef 50 şuanda pantolonlarım olmuyor yeni şeyler almaya başladım maddi olarak sıkıntı ama çok mutluyumBenim aradaki farkı görsen tombiş ben ve şimdiki ben şeklim değişti resmen

Kesinlikle denemelisin ve vazgeçmemelisin kendini durduruyorsun canım burayı da bırakma herkes yanlışını söylüyor ya da yarış halinde oluyorsun hırsından vazgeçemiyorsun

yaaaaaa ben de ,ben de bak hırslandım şimdi :) giriş yaptım kalori hesaplama olayına. bana önerdiği günlük 1500 kaloriymiş değerlerime göre. ama ben daha altı alsam bile kafi. bakalım durum nolcak :) sana günlük rapor yapıyoruz galiba gün boyu aldığımız kalori miktarını . umarım devam ettiririm :)

ettir canım ben çok faydasını gördüm

Bana da o civarlarda söylemişti ama ben en fazla 1000 kalori almaya çalışıyorum daha fazlasını aldığımda kilo veremiyorum mesela 1-2 hafta öyle giderse alıyorum bile tabi aldığın protein miktarıyla karbonhidrat miktarı önemli biz daha çok günde protein almaya çalışıyoruzEt,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt gibi Yarışmaya katılmak istersen sabah geldiğinde ya da gün içerisinde dün şu kadar kaloriyle günü kapattım diyorsun canım haftalık 1.ciyi belirliyoruz her pazartesi bu şekilde he olur da giremezsin bir yere not et kalorilerini topluca pazartesi günü de verebilirsin burada önemli olan kendinle yarışman kendini bilmen aslında

Squat ne kadar yapıyorsun ncsnım gündr
Squat tablosuna göre yaptım canım bi 15 gün
google a yazınca tablo çıkıyor

şimdilik artık ufukta şehir dışına çıkma yok evimde düzenimde kilocanları vericem kısmetse :) yetti gari

56,5 im ben de bugün sen de bugün aynı kilodasın sanırım :) ben de bi 55 i görsem :)
Ben de geçen hafta ucundan döndüm
bu hafta kesin niyetliyim
haftasonu belki detoks bile yapabilirim 2 gün
bulursam kolay uygun bişey

bu kalori hesaplayanlar hesabınızı diyet arkadaşımdan mı yapıyorsunuz hala ?
Ben diyetarkadaşım a bakıyorum canım

tamam canikom hesaplamaya başladım kısmetse ben de devam ettircem. bildirimleri elimden geldiğince yaparım :)

boyumuz büyük ihtimal farklı ama kilomuz aynı :) bakalım yarışabiliriz bence

Geldiğine sevindim özlüyoruz olmayan arkadaşlarımızı
Bence o diyetisyenler bizi tanımıyor 1500 kaloride 2 kilo arttığımı bilirim
56 da çok kilolu değilmişim gibi ama pantolonlarım sıkınca üzülüyorum sanki yürürken zorlanıyorum

Bence de sebze sonuçta havuç patates bezelye ömür boyu ayıracak halimiz yok ya

bu kalori hesaplayanlar hesabınızı diyet arkadaşımdan mı yapıyorsunuz hala ?
Bizim iş yerinde sistemde kapatmışlar diyet arkadaşımı orayı açamıyodum
Arkadaşlar fatsecret te yapıyor karbonhidrat da hesaplıyomuş güzel de onu da düzgün açamadım pc de nedense
Diyet uygula diye bir site buldum orda yapıyorum şimdilik

İnşallah hedefine ulaşırsın canım
inşallah

Boy 163 canım
yarışalım yarışalım bana uyar
benim 1,55 ama olsun maksat kilo vermek :) yarışmak motivasyon sağlıyor :) pazartesi şu nisan hedefimi belirlicem. bakalım nasıl gelişme göstercez :) pazartesi mesela aramızdaki fark nasıl olcak bakalım . bugün aynıyız ya :)

aynen pantolon sıkınca ruhum daralıyor . çok rahat üzerime olan pantolonuun düğmesi zor kapanıp, sıktı. sinirim zıpladı ya. deniz ben gaza geldim takıl peşime

fatsecret güzel hakkaten baktım ben hatta telefona da indirdim uygulamayı her zaman pc ye giremem sonuçta telefondan kaydederim güzel oldu :)

Başlarda öyle oluyor hedefimize ulaşınca ya da yakınlaşınca yeniyor bende başladım yemeye
kıs yemeee biz sana ulaşalım ,sen bize yanaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…