- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Diyetkolikte öyle söylüyor açıklama da yiyenlerin şu kadar yemesi daha uygun diyettekilerin gibi ama bizdekinde göremedimkesinlikle süper bir program bide yediklerimizi yazınca onun yanında şunu yeme bu olmaz gibi hani k.hidrat protein dengesi gibi şeyleride yazsa hani şundan şu kadar yiyebilirdin gibi dese daha süper olur, bence programcılar bunu geliştirebilir tembellik diz oyu anacım hiç düşünmemişler yapmışlar bırakmışlar programı
Evet bende 4 kilo fazla olunca abartı şişko durdum 60 kiloyu görünce 55 kilolarda yakışıyor çok abartı değil ama en idealim 50 kilo
Canım farklı bir şey yapmadım aslında buradaki arkadaşlar biliyor hiç vazgeçmedim ara ara spor yaptım vücudumu şaşırttım bir çok zararlı şeyden uzak durdum akşamları çok hafif atlatmaya çalıştım yeşilçaya başladım lahana çorbası haşlanmış karnabahar brokoli kereviz salatası falan hep öğünlerimde oldu diyebilirimSabahları daha sağlam kahvaltı yapmaya çalıştım ekmeği kestim sabah 1 kupa sütle yulaf içtim yedim onu yapamadıysam yumurta haşlayıp yedim böyle rutin devam ediyorum arada kaçamaklarımda oluyor çerez cips gibi
du bakim ben de bi deniyeyim. pek başaramıyorum gerçi kalori sayma işini ama denemekten zarar gelemz. almamız gereken limit kalori var mı?Fatsecretdan hesaplıyoruz genelde canım kalori sayma ona göre beslenme çok işe yarıyor
yaaaa aslında yakın besleniyoruz spor eksiğim var belki de ondan. çünkü ben ekmeği kestim ekmek yemiyorum. tabi şubat ayı boyunca yedim o ayrı onu katmıyorum. artık yemiyorum 2 haftadır. sabah kahvaltılarım haşlanmış yumurta ya da peynirli omlet şeklinde oluyo peynir çay falan. kahvaltıyı biraz geç ettiğimden öğlen yemeği yemiyorum. akşamları da ya çorba ya da sebze yemeği yiyorum ekmek yok. yeşil çay içiyorum. ama işte serbest günüm de o da cumartesileri oluyo. dışarda yiyorum fast food tarzı. 1 güne has. o zaman sabreder biraz da hareket eklersem yanına gelebilirim sanki :) umut verdin kıs bana. aynı boyda oluşumuz ve 60lardan 51 küsüre inmen hoşuma gitti.
du bakim ben de bi deniyeyim. pek başaramıyorum gerçi kalori sayma işini ama denemekten zarar gelemz. almamız gereken limit kalori var mı?
yaaaaaa ben de ,ben de bak hırslandım şimdi :) giriş yaptım kalori hesaplama olayına. bana önerdiği günlük 1500 kaloriymiş değerlerime göre. ama ben daha altı alsam bile kafi. bakalım durum nolcak :) sana günlük rapor yapıyoruz galiba gün boyu aldığımız kalori miktarını . umarım devam ettiririm :)Aslında oldukça yakın besleniyoruz canım dediğin gibi yaparsan eminim farkedecektir ödül gününde çok fazla yüklenme vücuduna hafif yüklensen senin yararına vücudun hem şaşırır ve sonrasında spor yaparsan daha da çok vermeni sağlarBende en fazla 52 ye düşerim herhalde dedim ama 51 küsürleri de gördüm çok şükür bakalım ne olacak bundan sonra hedef 50 şuanda pantolonlarım olmuyor yeni şeyler almaya başladım maddi olarak sıkıntı ama çok mutluyum Benim aradaki farkı görsen tombiş ben ve şimdiki ben şeklim değişti resmen
Kesinlikle denemelisin ve vazgeçmemelisin kendini durduruyorsun canım burayı da bırakma herkes yanlışını söylüyor ya da yarış halinde oluyorsun hırsından vazgeçemiyorsun
ettir canım ben çok faydasını gördümyaaaaaa ben de ,ben de bak hırslandım şimdi :) giriş yaptım kalori hesaplama olayına. bana önerdiği günlük 1500 kaloriymiş değerlerime göre. ama ben daha altı alsam bile kafi. bakalım durum nolcak :) sana günlük rapor yapıyoruz galiba gün boyu aldığımız kalori miktarını . umarım devam ettiririm :)
yaaaaaa ben de ,ben de bak hırslandım şimdi :) giriş yaptım kalori hesaplama olayına. bana önerdiği günlük 1500 kaloriymiş değerlerime göre. ama ben daha altı alsam bile kafi. bakalım durum nolcak :) sana günlük rapor yapıyoruz galiba gün boyu aldığımız kalori miktarını . umarım devam ettiririm :)
merhaba canım, işyerimde bugün biraz yoğunum yazamadım, benimde duraklama döneminde.. bugün yoğun olduğum için su da içemedim kendimden hiç memnun değilim bugün@eeeeliiif @Misafir1427 @Kafkanistanesraas @yesilelmamm D Dema79 @Mrs Robot
rakibelerim nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ?ben bu sabah tartıldım hala yerimde sayıyorum, yine duraklama dönemine girdim heraldene önerirsiniz ne yapmalıyım sizce??
aslında haklısın evdeyken kaçamaklar daha kolayZaten ne yaparsak çalışırken yapıyoruz canım diyet spor evde kaldığımız günler midemiz çöplüğe dönüyor
Squat tablosuna göre yaptım canım bi 15 günSquat ne kadar yapıyorsun ncsnım gündr
Ben de geçen hafta ucundan döndümşimdilik artık ufukta şehir dışına çıkma yok evimde düzenimde kilocanları vericem kısmetse :) yetti gari
56,5 im ben de bugün sen de bugün aynı kilodasın sanırım :) ben de bi 55 i görsem :)
Ben diyetarkadaşım a bakıyorum canımbu kalori hesaplayanlar hesabınızı diyet arkadaşımdan mı yapıyorsunuz hala ?
hadi ya her gün yapma bir gün yap bir gün ara verınsanity max 30 diye bir program ama çok zor hala baldırlarım ağrıyo
tamam canikom hesaplamaya başladım kısmetse ben de devam ettircem. bildirimleri elimden geldiğince yaparım :)Bana da o civarlarda söylemişti ama ben en fazla 1000 kalori almaya çalışıyorum daha fazlasını aldığımda kilo veremiyorum mesela 1-2 hafta öyle giderse alıyorum bile tabi aldığın protein miktarıyla karbonhidrat miktarı önemli biz daha çok günde protein almaya çalışıyoruzEt,tavuk,balık,yumurta,yoğurt,süt gibi Yarışmaya katılmak istersen sabah geldiğinde ya da gün içerisinde dün şu kadar kaloriyle günü kapattım diyorsun canım haftalık 1.ciyi belirliyoruz her pazartesi bu şekilde he olur da giremezsin bir yere not et kalorilerini topluca pazartesi günü de verebilirsin burada önemli olan kendinle yarışman kendini bilmen aslında
Squat tablosuna göre yaptım canım bi 15 gün
google a yazınca tablo çıkıyor
Ben de geçen hafta ucundan döndüm
bu hafta kesin niyetliyim
haftasonu belki detoks bile yapabilirim 2 gün
bulursam kolay uygun bişey
Ben diyetarkadaşım a bakıyorum canım
tamam canikom hesaplamaya başladım kısmetse ben de devam ettircem. bildirimleri elimden geldiğince yaparım :)
Boy 163 canımboyumuz büyük ihtimal farklı ama kilomuz aynı :) bakalım yarışabiliriz bence
Geldiğine sevindim özlüyoruz olmayan arkadaşlarımızışimdilik artık ufukta şehir dışına çıkma yok evimde düzenimde kilocanları vericem kısmetse :) yetti gari
56,5 im ben de bugün sen de bugün aynı kilodasın sanırım :) ben de bi 55 i görsem :)
aaynen boy 155 olunca 56 kilo fazla duruyo. hatta boy kısa olunca 2 kilo almak bile sanki 5 kilo almışa bedel oluyo görüntü olarak.2-3 alıyorum hemen yüzüm toplanıyo göğüslerim irileşiyor göbek çıkıyo kalça büyüyo. la dur alt tarafı 2 kilo aldım noluyon yani demi diyesim geliyor vücuduma
Bence de sebze sonuçta havuç patates bezelye ömür boyu ayıracak halimiz yok yaTabi tok tutmaz canım ben bayağı tokum köfte aa unuttum yanında haşlanmış patates vardı 3 dilim yedim dur düzelteyimAkşama bende bezelye yemeği yapmayı planlıyorum niye ayırdın havuçla patatesleri kızarmamışlar sonuçta çok zararları olmaz ki kuzum şekerden başka o da çok zararlı şeker değil
Bizim iş yerinde sistemde kapatmışlar diyet arkadaşımı orayı açamıyodumbu kalori hesaplayanlar hesabınızı diyet arkadaşımdan mı yapıyorsunuz hala ?
Başlarda öyle oluyor hedefimize ulaşınca ya da yakınlaşınca yeniyor bende başladım yemeyeBence de sebze sonuçta havuç patates bezelye ömür boyu ayıracak halimiz yok ya
inşallahİnşallah hedefine ulaşırsın canım
benim 1,55 ama olsun maksat kilo vermek :) yarışmak motivasyon sağlıyor :) pazartesi şu nisan hedefimi belirlicem. bakalım nasıl gelişme göstercez :) pazartesi mesela aramızdaki fark nasıl olcak bakalım . bugün aynıyız ya :)Boy 163 canım
yarışalım yarışalım bana uyar
Geldiğine sevindim özlüyoruz olmayan arkadaşlarımızı
Bence o diyetisyenler bizi tanımıyor 1500 kaloride 2 kilo arttığımı bilirim
56 da çok kilolu değilmişim gibi ama pantolonlarım sıkınca üzülüyorum sanki yürürken zorlanıyorum
fatsecret güzel hakkaten baktım ben hatta telefona da indirdim uygulamayı her zaman pc ye giremem sonuçta telefondan kaydederim güzel oldu :)Bizim iş yerinde sistemde kapatmışlar diyet arkadaşımı orayı açamıyodum
Arkadaşlar fatsecret te yapıyor karbonhidrat da hesaplıyomuş güzel de onu da düzgün açamadım pc de nedense
Diyet uygula diye bir site buldum orda yapıyorum şimdilik
kıs yemeee biz sana ulaşalım ,sen bize yanaşmaBaşlarda öyle oluyor hedefimize ulaşınca ya da yakınlaşınca yeniyor bende başladım yemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?