♥haftalık kilo verme yarışması♥

Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
1 mii çok komiksin 3 milde bu yağla ben zor terliyorum 3 anca yeter ben 3 ü sabah akşam yapıcam hafta sonu

Direkt 3 e başlayım ben o zaman canım
sağol iyi niyetin için
sıkılmadan cevap veriyorsun

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az kremalı mantar çorbası + 3 ad.kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata + 3 dilim haşlanmış elma dilim patates - 285 kalori

Son düzenleme:
öğlen menüsü süpper, bizde bezelye vardı havuç ve patatesleri çıkarınca geriye bir lokma bişey kaldı, zaten çok da sevmem bezelyeyi, bide yanında az yoğurt salata tatlı makarna, tabi sadece salata ve yoğurt yedim, diğerlerini tabağıma almadım bile ama bunlar beni çok tok tutmaz acıkırım birazdan

şimdilik artık ufukta şehir dışına çıkma yok evimde düzenimde kilocanları vericem kısmetse :) yetti gari

Ben de beklemezdim günlük 11 000- 12000 adım yürüyorum en az 1.5-2 saat oluyor aslında
Ya eskisi gibi ip atlamadığım için ya da akşamları abarttığım için alıyorum
denizim senin bünye o spora alıştı da rutinden mi sayıyo acaba ki anlamadım ki. o kadar yürümene fazla da yesen ,en azından sabit kalman lazım sanki. amaaaan ben anlamıyorum bu işi ya. bi de diyetisyenler diyo ki, kilo almak aldırmak çok zordur verdirmek çok kolay diyo. insanın 1 kilo alabilmesi için günlük alacağı kaloriden artı olarak 7000 kalori daha alması lazımmış ki o 1 kiloya denk geliyormuş. biz şimdi zor olan kilo alma işini nasıl bu kadar kolay beceriyoruz ki

aynen canım buraya girip bakınmadıkça salıyor insan kesinlikle. burda sorumluluk hissediyorsun.

kııııssssss nehirnil111 hedefine mi ulaştı ohaaaa zayıfladı mı abooo .

kıs sen buraya geldiğinde benden daha kiloluydun. şimdi benden daha zayıfsın ve yeni farkettim ki biz senle aynı boydayız. inanamıyorum şuan. ne yaptın bu süreçte anlat çabuk bana.

56,5 im ben de bugün sen de bugün aynı kilodasın sanırım :) ben de bi 55 i görsem :)

Ben sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsan
aaynen boy 155 olunca 56 kilo fazla duruyo. hatta boy kısa olunca 2 kilo almak bile sanki 5 kilo almışa bedel oluyo görüntü olarak.2-3 alıyorum hemen yüzüm toplanıyo göğüslerim irileşiyor göbek çıkıyo kalça büyüyo. la dur alt tarafı 2 kilo aldım noluyon yani demi diyesim geliyor vücuduma

Tabi tok tutmaz canım ben bayağı tokum köfte aa unuttum yanında haşlanmış patates vardı 3 dilim yedim dur düzelteyim Akşama bende bezelye yemeği yapmayı planlıyorum niye ayırdın havuçla patatesleri kızarmamışlar sonuçta çok zararları olmaz ki kuzum şekerden başka o da çok zararlı şeker değil

Evet bende 4 kilo fazla olunca abartı şişko durdum 60 kiloyu görünce 55 kilolarda yakışıyor çok abartı değil ama en idealim 50 kilo

Canım farklı bir şey yapmadım aslında buradaki arkadaşlar biliyor hiç vazgeçmedim ara ara spor yaptım vücudumu şaşırttım bir çok zararlı şeyden uzak durdum akşamları çok hafif atlatmaya çalıştım yeşilçaya başladım lahana çorbası haşlanmış karnabahar brokoli kereviz salatası falan hep öğünlerimde oldu diyebilirimSabahları daha sağlam kahvaltı yapmaya çalıştım ekmeği kestim sabah 1 kupa sütle yulaf içtim yedim onu yapamadıysam yumurta haşlayıp yedim böyle rutin devam ediyorum arada kaçamaklarımda oluyor çerez cips gibi

ı ıhh 2sinide yemem zaten yemeğin içinde havucu hiç sevmem kendimde yaptığım yemeklere mutlaka katarım ama yemem ayırırım,kızartması olcak yoğurtla patateside hafta sonuna saklıyorum hafta içi hiç yemiyorum, kızarmamışta olsa k.hidrat benim için o , ben zaten aşırı derecede ne yapıp edip buluyorum o k.hidratı bide patatesten almıyım

Haklısın aslında canım bende yemezdim yeni yeni yemeye başladım haşlanmış ya da fırında olursa öteki türlü ufakta olsa zararı var diyet için

Fatsecretdan hesaplıyoruz genelde canım kalori sayma ona göre beslenme çok işe yarıyor
kesinlikle süper bir program bide yediklerimizi yazınca onun yanında şunu yeme bu olmaz gibi hani k.hidrat protein dengesi gibi şeyleride yazsa hani şundan şu kadar yiyebilirdin gibi dese daha süper olur, bence programcılar bunu geliştirebilir tembellik diz oyu anacım hiç düşünmemişler yapmışlar bırakmışlar programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…