- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
1 mii çok komiksin 3 milde bu yağla ben zor terliyorum 3 anca yeter ben 3 ü sabah akşam yapıcam hafta sonuLeslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
Direkt 3 e başlayım ben o zaman canımCanım leslie 1 mile ile fayda göremezsin ki en az 2 ben genelde 3 mile yapıyorum 45 dakika çok güzel ter attırıyor vücut sıkılaştırmayı bilmem ama toparlamaya ve kilo vermeye yardımcı bir sporSıkılaşması için pilates ben pek sevmiyorum ama en güzeli o leslide 45 dakikalık videosu yetmezse jillian olabilir zumba da deneyebilirsin ip atlama da yapabilirsin
haklısın canimaz veriyoruz evet ama doğrusunu veriyoruz canım hiç dert etme, zaten bir anda gidenler yağ değil kas/su (ödem)
Ne demek canım burada hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz sende sağolDirekt 3 e başlayım ben o zaman canım
sağol iyi niyetin için
sıkılmadan cevap veriyorsun
Sırf bunun için tartımın pili bitti illa eşime bul al dedim
Bende öpüyorum kocamanındankocaman öpüyorum seni
aaa ne sporuna başladınesra yapamam öyle bir spora başladım ki enerci lazım,belki bu spor fayda eder du bakalım pazartesi azda olsa belli eder kendini
ınsanity max 30 diye bir program ama çok zor hala baldırlarım ağrıyoaaa ne sporuna başladın
Squat ne kadar yapıyorsun ncsnım gündrsquat yaptım 15 gün kadar
toparlanma oldu aslında ama ben diyorum biraz daha kilo vereyim ki bacaklarım daha ince güzel görünsün
bacak hareketleri de yatarken yapıyorum ama bir düzen koymalıyım kendime yavaş yavaş arttırmam gerekli
öğlen menüsü süpperSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir + 2 ad.yeşil zeytin - 139 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az kremalı mantar çorbası + 3 ad.kadınbudu köfte + 1 kase yeşil salata - 228 kalori
şimdilik artık ufukta şehir dışına çıkma yok evimde düzenimde kilocanları vericem kısmetse :) yetti garicanım bir anda olmuyor bazı şeyler kafaya koyduysan zamanla olur hiç üzülme ama şehir dışı gezilerinde protein ağırlıklı beslenmeye k.hidrattan kaçınmaya dikkat et,fırsat bulursan şehri gez gör kalori harca
denizim senin bünye o spora alıştı da rutinden mi sayıyo acaba ki anlamadım ki. o kadar yürümene fazla da yesen ,en azından sabit kalman lazım sanki. amaaaan ben anlamıyorum bu işi ya. bi de diyetisyenler diyo ki, kilo almak aldırmak çok zordur verdirmek çok kolay diyo. insanın 1 kilo alabilmesi için günlük alacağı kaloriden artı olarak 7000 kalori daha alması lazımmış ki o 1 kiloya denk geliyormuş. biz şimdi zor olan kilo alma işini nasıl bu kadar kolay beceriyoruz kiBen de beklemezdim günlük 11 000- 12000 adım yürüyorum en az 1.5-2 saat oluyor aslında
Ya eskisi gibi ip atlamadığım için ya da akşamları abarttığım için alıyorum
aynen canım buraya girip bakınmadıkça salıyor insan kesinlikle. burda sorumluluk hissediyorsun.Benim problemim de o aslında işyerim değişince bilgisayarım yoktu önce gelince işler birikmişti onları yaptım ama artık girebiliyorum arkadaşların menülerininehirnil111 görünce çok yediğimi çark ediyorum
kıııısssssscanoo sen zaten hedefine ulaştın zaten, hedef 52 idi 51 oldun bile düz 50 yap olsun bitsin. çokta kasmanın anlamı yok çünkü maşallah fiziğinde çok güzel, regl dönemin fena, iştah patlamış sanırımbeslenmene dikkat et zaten hastasın zaten
dünkü kalorimde 1204, k.hidrat 104,10
kıs sen buraya geldiğinde benden daha kiloluydun. şimdi benden daha zayıfsın ve yeni farkettim ki biz senle aynı boydayız. inanamıyorum şuan. ne yaptın bu süreçte anlat çabuk bana.Bende hiç hayatımda spor yapmadım ama bu sefer spor yardımıyla verdim bakalım vücudum daha da toparlanacak tabi ki son 3-4 kiloyu sporsuz verdim gibi bir şey yürüyüş falan arada leslie sadeceBen 60 kiloyla Ekim sonu gibi başladım şuanda 51.6 idim geçen pazartesi bu hafta + dayım kesin regl den dolayı ama çok şükür bugünleri gördüm boyum 155 canım anca bu boya tabi
56,5 im ben de bugün sen de bugün aynı kilodasın sanırım :) ben de bi 55 i görsem :)eh öyle olsun bakalım
ptesiye kadar 55 i görsem bari yaaa
ctesi 56,1 i gördüm tartıda
ama haftasonu 2 günde misafirim vardı
onlara ikram et kendin yeme olmuyor
aaa
neren kilolu senin diye diye insana yediriyorlar
bir türlü 55 i göremedim
aaynen boy 155 olunca 56 kilo fazla duruyo. hatta boy kısa olunca 2 kilo almak bile sanki 5 kilo almışa bedel oluyo görüntü olarak.2-3 alıyorum hemen yüzüm toplanıyo göğüslerim irileşiyor göbek çıkıyo kalça büyüyo. la dur alt tarafı 2 kilo aldım noluyon yani demi diyesim geliyor vücudumaBen sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsan
Tabi tok tutmaz canım ben bayağı tokum köfte aa unuttum yanında haşlanmış patates vardı 3 dilim yedim dur düzelteyimöğlen menüsü süpper, bizde bezelye vardı havuç ve patatesleri çıkarınca geriye bir lokma bişey kaldı, zaten çok da sevmem bezelyeyi, bide yanında az yoğurt salata tatlı makarna, tabi sadece salata ve yoğurt yedim, diğerlerini tabağıma almadım bile ama bunlar beni çok tok tutmaz acıkırım birazdan
kııııssssssnehirnil111 hedefine mi ulaştı ohaaaa zayıfladı mı abooo .
kıs sen buraya geldiğinde benden daha kiloluydun. şimdi benden daha zayıfsın ve yeni farkettim ki biz senle aynı boydayız. inanamıyorum şuan. ne yaptın bu süreçte anlat çabuk bana.
aaynen boy 155 olunca 56 kilo fazla duruyo. hatta boy kısa olunca 2 kilo almak bile sanki 5 kilo almışa bedel oluyo görüntü olarak.2-3 alıyorum hemen yüzüm toplanıyo göğüslerim irileşiyor göbek çıkıyo kalça büyüyo. la dur alt tarafı 2 kilo aldım noluyon yani demi diyesim geliyor vücuduma
Fatsecretdan hesaplıyoruz genelde canım kalori sayma ona göre beslenme çok işe yarıyorbu kalori hesaplayanlar hesabınızı diyet arkadaşımdan mı yapıyorsunuz hala ?
ı ıhh 2sinide yememTabi tok tutmaz canım ben bayağı tokum köfte aa unuttum yanında haşlanmış patates vardı 3 dilim yedim dur düzelteyimAkşama bende bezelye yemeği yapmayı planlıyorum niye ayırdın havuçla patatesleri kızarmamışlar sonuçta çok zararları olmaz ki kuzum şekerden başka o da çok zararlı şeker değil
Haklısın aslında canım bende yemezdim yeni yeni yemeye başladım haşlanmış ya da fırında olursa öteki türlü ufakta olsa zararı var diyet içinı ıhh 2sinide yememzaten yemeğin içinde havucu hiç sevmem kendimde yaptığım yemeklere mutlaka katarım ama yemem ayırırım,kızartması olcak yoğurtla patateside hafta sonuna saklıyorum hafta içi hiç yemiyorum, kızarmamışta olsa k.hidrat benim için o , ben zaten aşırı derecede ne yapıp edip buluyorum o k.hidratı bide patatesten almıyım
kesinlikle süper bir program bide yediklerimizi yazınca onun yanında şunu yeme bu olmaz gibi hani k.hidrat protein dengesi gibi şeyleride yazsa hani şundan şu kadar yiyebilirdin gibi dese daha süper olur, bence programcılar bunu geliştirebilir tembellik diz oyu anacım hiç düşünmemişler yapmışlar bırakmışlar programıFatsecretdan hesaplıyoruz genelde canım kalori sayma ona göre beslenme çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?