♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben biraz abarttım yaaa ekmek pilav makarna falan montlar çıktı da kendime geldim yazın dar kesim tişört ve eşofmanımı giydiğim günleri hatırladım da artık ip atlayasım geldi gitsin şu 4 kilo

Yaptığımız sporları yazıyoduk ya o bile bizi motive ediyordu aaa squat yapmış ben de yapıyım falan diye

Bugünden başladım bile sabah bol sebzeli ve peynirli ekmeksiz bir kahvaltı öğlen de haşlanmış yumurta peynir domates ve salatalık atıştırdım kızıma kahvaltı yaptırırken buz dolabında taze fasulye bezelye ve pilav olduğu halde

fatsecret güzel hakkaten baktım ben hatta telefona da indirdim uygulamayı her zaman pc ye giremem sonuçta telefondan kaydederim güzel oldu :)

kıs yemeee biz sana ulaşalım ,sen bize yanaşma
Aynen su321 ya diyorlar ki kız az daha ye az daha ye karışmayın diyorum yerse benim gibi 2 ayda 4 kilo alıverir

Ben 55 i göreyim artık yahuuuuu
bir gün iki gün yapılacak güzel bir detoks yok mu tavsiye edebileceğiniz

merhaba kızlar, işyerindeyim çok yoğunum bugün ya daral geldi gelen gidenden.. kilom aynı sabit duruyor. sporumu gece yapabiliyorum.squat mekik vs.. sabah kahvaltımda 5 zeytin bir dilim peynir iki ince dilim çavdar ekmeği bir yumurta ve yeşillik yedim yeşil çay içtim, ara öğün yapamadım ilk kez yoğunluktan, öğlen az çorba az sulu köfte ve cacık yedim.

Ben biraz abarttım yaaa ekmek pilav makarna falan montlar çıktı da kendime geldim yazın dar kesim tişört ve eşofmanımı giydiğim günleri hatırladım da artık ip atlayasım geldi gitsin şu 4 kilo

aferin ben de bi kaç gündür dikkat ediyodum ama bugün motive tavan yaptı :)

Aynen su321 ya diyorlar ki kız az daha ye az daha ye karışmayın diyorum yerse benim gibi 2 ayda 4 kilo alıverir
aynen kıs karışmasınlar kıs ne güzel kilo vermiş alıştığı gibi korusun :)

Ben 55 i göreyim artık yahuuuuu
bir gün iki gün yapılacak güzel bir detoks yok mu tavsiye edebileceğiniz
canım ben detoks pek bilmem uygulayamadığım için.
ama bi ara burda topikcek muz-süt detoksu yapmıştık. sadece muz yiyip süt içiyosun. gün boyu 5 muz-5 bardak süt.
gün sonunda gözünün önünden yemekler geçmeye başlıyo

Kızlar bugün ki menüm bu beğenen beğenmeyen

Kahvaltı
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)42,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)206,50 calori

Öğlen Yemeği
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)103,25 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)21,00 calori
2 x Adet Siyah Zeytin (3gr)16,00 calori

Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 x Porsiyon Cacık Yağlı 114,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori

Ara Öğün (Gece)1 x 100 grPortakal47,00 calori

Toplam Alınan Kalori :909,75 calori

Öğlen yemeği bana fazla kızıma kahvaltı yaptırırken yemiycem diye diye yedim hele de peyniri kızım ısırıp ağzıma tıktı
Ekmek yemedim ama şimdi acıktım tarçınlı sütlü kahve saati süt olsa da yapsak

Çok iyisin canım bravo

çok güzel kıs aferin :) devamını dileriz :)

Denesem mi şüphede kaldım şimdi
valla sen bilirsin kendine güveniyorsan ama tansiyon falan olayların varsa bulaşma. ben 1 gün yapmıştım galiba. onda da 800 gr vermiştim sanırım. 1 kilo ve üstü vermeyi beklediğimden hayal kırıklığı olmuştu bana
lahana çorbası detoksu yapanlar da oldu. ben yapamam onu tadını sevmiyorum.

Lahana ben de sevmiyorum canım maalesef
800 gr bir günde çok iyi aslında canım
haftada 800 gram verince bile seviniyoruz yani
Hemen yarın denemeye başlıyorum heves ettim

Kötü olursam bozarım zorla değil ya

Lahana ben de sevmiyorum canım maalesef
800 gr bir günde çok iyi aslında canım
haftada 800 gram verince bile seviniyoruz yani
Hemen yarın denemeye başlıyorum heves ettim

Kötü olursam bozarım zorla değil ya
canım burda 3-5 kişi yapmıştık 1 kiloyu aşarak veren de oldu. ondan o zaman kötü gibi gelmişti. normalde bakınca tabi ki de bir günde 800 gr süper bişey. dene bakalım. kendini kötü hissedersen yersin bi şeyler :)

kızlar bugün çok hastayım o yüzden fazla gelemiyorum. of ne pis bi gripmiş ya. bir haftadır kendime gelemedim. işin kötü yanı ne yersem yeyim fayda etmiyo. sürekli aç bi haldeyim

Yarın bir gün olarak deneme yapacağım canım
uzun süreli yapmam ama eğer yarını başarı ile atlatırsam kilo verme durduğunda arada bir uygulanabilir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…