- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsanbencede fazla değildir ama herkesin kendi ideali var işte
ama merak ettim görüntüsünü, benden 3 cm uzun ve benim hedef kilomda o kiloda nasıl durcam görsem bende merakımı gidermiş olcam,inşallah paylaşır fotosunu :))
Bence verebileceğiz canımBakalım 1 ayda 4 kilo verebilecekmiyiz ben de eşime kızıma pilav yapıyorum onlar az yiyor ben çok
Akşam atıcam canım bakalım nasıl görünecekbencede fazla değildir ama herkesin kendi ideali var işte
ama merak ettim görüntüsünü, benden 3 cm uzun ve benim hedef kilomda o kiloda nasıl durcam görsem bende merakımı gidermiş olcam,inşallah paylaşır fotosunu :))
Canım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadarAynen canım bölgesel rahatsız oluyorum ben
göbeğim var biraz, bir de basenlerim var malesef
Atarım akşam canım
Bölgesel olarak yağlandım ben
üstüm çok yok
göbeğim var biraz
ama basenler Allah Allaaahhh kocamaan
squat yaptım 15 gün kadarCanım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadar
Biraz daha iyisin en azından aç kalmamış gibisinŞu probis seni tok tutuyor sanırım bende mi denesem ne
Çok sevindim canım nasıl güzel geçmiş öyle maşallah diyeti de bozmamışsın hatta yürüyüşle de çok güzel spor yapmışsın bayıldım çiğ köfte partisi dedin bittim ben dün de eşim alayım mı diyordu yok yemek yiyelim dedim canım çekti
Evet canım yapın , çok güzel gitti valla bol marulu şöyle ohh:)
Aynen canım bölgesel rahatsız oluyorum ben
göbeğim var biraz, bir de basenlerim var malesef
Atarım akşam canım
Bölgesel olarak yağlandım ben
üstüm çok yok
göbeğim var biraz
ama basenler Allah Allaaahhh kocamaan
Ben sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsan
basenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acabasende öyle diyosan biz napalım canımbizim toto ben gidiyorum o arkadan bana yetişmeye çalışıyo o derece yani
bende de göbek ve simitler var ama basenlerin genişliğinden o gözüme batmıyo bile eritemedim gitti basenleri
bu arada merakla bekliyorum fotonu
ben 2 gündür ınsanity max 30 diye bir programa başladım, benim yağ oranımda yüksek onu düşürmek için kardio amaçlı başladım, 30 dk bir video ama 20 dk ancak dayanabildim, aklında varsa bir çalışma istersen paylaş yapabilirsem uyarım sana ama çok ağır olmasınbasenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acaba
Sporla ilgili pek bilgim yok benimben 2 gündür ınsanity max 30 diye bir programa başladım, benim yağ oranımda yüksek onu düşürmek için kardio amaçlı başladım, 30 dk bir video ama 20 dk ancak dayanabildim, aklında varsa bir çalışma istersen paylaş yapabilirsem uyarım sana ama çok ağır olmasın
Leslie yapabilirsin çok kolay ve sevimli geliyor insanasquat yaptım 15 gün kadar
toparlanma oldu aslında ama ben diyorum biraz daha kilo vereyim ki bacaklarım daha ince güzel görünsün
bacak hareketleri de yatarken yapıyorum ama bir düzen koymalıyım kendime yavaş yavaş arttırmam gerekli
hatırlıyorum fıstığım
bence detoks :)@eeeeliiif @Misafir1427 @Kafkanistanesraas @yesilelmamm @ElifAlperMehmet @Mrs Robot
rakibelerim nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ?ben bu sabah tartıldım hala yerimde sayıyorum, yine duraklama dönemine girdim heraldene önerirsiniz ne yapmalıyım sizce??
esra yapamam öyle bir spora başladım ki enerci lazım,belki bu spor fayda eder du bakalım pazartesi azda olsa belli eder kendinibence detoks :)
Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekliLeslie yapabilirsin çok kolay ve sevimli geliyor insana
Leslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerdeLeslie yapabilirsin çok kolay ve sevimli geliyor insana
elma_sekerim01 güzel gitmez mi çiğ köfte candır
bu leslie bana çok sıkıcı geldi daha hareketli kardio tarzı çalışmak beni daha çok yorsada daha motive ve mutlu ediyorLeslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
Canım leslie 1 mile ile fayda göremezsin ki en az 2 ben genelde 3 mile yapıyorum 45 dakika çok güzel ter attırıyor vücut sıkılaştırmayı bilmem ama toparlamaya ve kilo vermeye yardımcı bir sporLeslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
Evet hem de mut-süt detoksubence detoks :)
Evet yürüyüş gibi 20 dakikadan sonra ter atmaya başlıyorsun açıkcası bayağı terliyorum ben son 10 dakika artık yavaşlıyorLeslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerde
Spor en güzeli tabii ki de ye ye spor yapesra yapamam öyle bir spora başladım ki enerci lazım,belki bu spor fayda eder du bakalım pazartesi azda olsa belli eder kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?