♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben sanırım o boyda olsam 56 ya razıyım ben bu boyla bile 56 da abartı durmuyorum çünkü size atmıştım hatırlarsan

Bakalım 1 ayda 4 kilo verebilecekmiyiz ben de eşime kızıma pilav yapıyorum onlar az yiyor ben çok
Bence verebileceğiz canım
Akşam atıcam canım bakalım nasıl görünecek

Canım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadar

Canım bacak hareketleri yapacaksın göbek için tek kurtuluş mekik sporla yapmaya çalış o zaman toparlanana kadar
squat yaptım 15 gün kadar
toparlanma oldu aslında ama ben diyorum biraz daha kilo vereyim ki bacaklarım daha ince güzel görünsün
bacak hareketleri de yatarken yapıyorum ama bir düzen koymalıyım kendime yavaş yavaş arttırmam gerekli

sende öyle diyosan biz napalım canım bizim toto ben gidiyorum o arkadan bana yetişmeye çalışıyo o derece yani
bende de göbek ve simitler var ama basenlerin genişliğinden o gözüme batmıyo bile eritemedim gitti basenleri

bu arada merakla bekliyorum fotonu

basenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acaba

basenlerle ilgili ortak bi çalışma mı yapsak acaba
ben 2 gündür ınsanity max 30 diye bir programa başladım, benim yağ oranımda yüksek onu düşürmek için kardio amaçlı başladım, 30 dk bir video ama 20 dk ancak dayanabildim, aklında varsa bir çalışma istersen paylaş yapabilirsem uyarım sana ama çok ağır olmasın

Sporla ilgili pek bilgim yok benim
hangi çalışma nereye iyi gelir diye
karambole yapıyorum bişeyler hareket berekettir diye
ama uygun bi spor bilen varsa ben de uyarım valla

Leslie yapabilirsin çok kolay ve sevimli geliyor insana

elma_sekerim01 güzel gitmez mi çiğ köfte candır

Leslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerde

Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
bu leslie bana çok sıkıcı geldi daha hareketli kardio tarzı çalışmak beni daha çok yorsada daha motive ve mutlu ediyor

Leslie 1 mile yıapıyorum canım genelde her akşam yapıyorum ama bu ara saldım bu hafta sadece 2 kez yaptım ve sanırım artık yetmiyor 2 ye geçmem gerekli
ve sanki çok da fayda göremiyorum yahu
Canım leslie 1 mile ile fayda göremezsin ki en az 2 ben genelde 3 mile yapıyorum 45 dakika çok güzel ter attırıyor vücut sıkılaştırmayı bilmem ama toparlamaya ve kilo vermeye yardımcı bir spor Sıkılaşması için pilates ben pek sevmiyorum ama en güzeli o leslide 45 dakikalık videosu yetmezse jillian olabilir zumba da deneyebilirsin ip atlama da yapabilirsin

Leslie yi ben de seviyorum evden çıkamayanlar için ideal 45 dakika olanı indirmiştim ben telefonuma 5000 adım civarında sabah akşam yapsam süper olur aslında yürüyemediğim günlerde
Evet yürüyüş gibi 20 dakikadan sonra ter atmaya başlıyorsun açıkcası bayağı terliyorum ben son 10 dakika artık yavaşlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…