♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben çok beğendimmmm

Çok seviyorum sade kahveyle probisi:)))
Ben de regl oldum dün göğüslerim patlayacak gibi yaa

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün iyi yürüdüm dışarda
Sevgilimle buluştuk dertleştik yemek yedik
Menüm şöyle
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 kaşık reçel 1 dilim ekmek
Akşam 2 lahmacun ve haydari
Çay yanında da 4 tutku
Sporum
1.5 saat yürüyüş

Not ettim canım sağol

Pazar günü vücudunu temizle bari canım salata ödem attırıcı şeyler ye de daha iyi olur senin için 2 gün vücudunu şaşırtmak gibi düşün

Vücudum haftada 2 gün diyet görüyor sasirmaktan şaşkına döndü kendileri

Kizlar bugunki menum; sabah bir dometes bir salatalik iki dilim salam haslanmis yumurta ve avuc icikadar lor peynir le sinirsiz yesillik ogle yemegim;1 adet tavuk butuyla yagsiz olarak pisirilmis soya soslu prasa (hicbirsekilde yag ve tuz kullanmiyorum yaninda bir kase yogurt aksam menum:bir kase yulaf kepekli yogurt . Valla canlar ben inanilmaz guzel kilo veriyorum suan adet olmama ragmen kilolar gidiyooo

ayyy canım o şeyi bi kere kuaför bana sürmüştü. saç kestirmeye gittiğimde saçım ıslakken sürdü. ama kokusu o kadar güzel ki. 3-4 gün o kokuyu hissettim saçımda sonra yıkadım kendim. yıkamasam daha da kokardı eminim. ben bi de bayılırım o tarz kokulara. saçımı yiyesim geliyodu

nehirnil111 bugünkü utanç tablosu olan kalori miktarımı açıklıyorum. 1823 kalori aslında bugün dışarda yediklerimle günü 1000 kalori ile kapatıp yırttım diye göbek bile atacaktım. ama eve geldim ve sadece 16 adet zeytinyağlı yaprak sarma yedim. ve kalori miktarım 1823 oldu yaa. 16 adet sarma nasıl bu kadar yüksek kalori olabilir ya. yemeden evvel baksam yer miydim hiç ben onu.çok pişman oldum.
yarın çok az kalori almam lazım ki pazartesiyi kurtarayım.

bugün 56,1 kilo idim bu arada . yarın tartılmıcam moralim bozulmasın diye. pazartesi görücez durumu :)

gayet güzel az yiyorsun . gidecek tabi :) böyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…