Ben çok beğendimmmmKızlar bugün ki menüm bu beğenen beğenmeyen
Kahvaltı
2 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)42,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)206,50 calori
Öğlen Yemeği
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 4 (Çeyrek) x 100 gr Kaşar Peyniri( yağlı)103,25 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız)21,00 calori
2 x Adet Siyah Zeytin (3gr)16,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye 222,00 calori
1 x Porsiyon Cacık Yağlı 114,00 calori
1 x Dilim Çavdar Ekmeği 63,00 calori
Ara Öğün (Gece)1 x 100 grPortakal47,00 calori
Toplam Alınan Kalori :909,75 calori
Çok seviyorum sade kahveyle probisi:)))Biraz daha iyisin en azından aç kalmamış gibisinŞu probis seni tok tutuyor sanırım bende mi denesem ne
Dün belki de eksideydim tartımın pili bitti anlayamadım da zaten regl başladı dün akşam ama karbonhidrat fazla kaçtı bu sabah kesin + çıkmışımdır artık regl bittiğinde pazartesi değil de diğer hafta içine anca belli olur net kilom
Çok sevindim canım nasıl güzel geçmiş öyle maşallah diyeti de bozmamışsın hatta yürüyüşle de çok güzel spor yapmışsın bayıldım çiğ köfte partisi dedin bittim ben dün de eşim alayım mı diyordu yok yemek yiyelim dedim canım çekti
Güzel canım not ettim aynı gibiyiz
Sürekli gel buraya herşeyi farkediyorsun canımBende az yemiyorum aslında bu diyete girdiğimden beri aç hissetmedim hiç kendimi çok nadirdir yani
pazartesi siparis edecem bahsederim gelirse :)O zaman al canım kokusu güzel
ben tartılmadım tartıyıda gormek ıstemıyorum su aralar fınal maratonu yasıyorum sanırım aynı kaderı paylasıyoruzE eeeeliiif @Misafir1427 @Kafkanistan @esraas @yesilelmamm @ElifAlperMehmet @Mrs Robot
rakibelerim nasılsınız bakalım? nasıl gidiyor ?ben bu sabah tartıldım hala yerimde sayıyorum, yine duraklama dönemine girdim heraldene önerirsiniz ne yapmalıyım sizce??
aman canım ipi elinden kacirma dikkat et. yarin bakalım kac cikacaksinsbeden canım kusura bakma bu hafta fınallerım vardı hıc tartılamadım ama durum vahım olabılır kaptırdım gıdıyorumm
Neden canım yoksa sende mi gribe yakalandınyemek yemği unuttuğum bi hafta oldu bakalım 52.6 ydım sabah 2 günde sıkarsam dişimi pztye mutlu olucam
Not ettim canım sağol
Pazar günü vücudunu temizle bari canım salata ödem attırıcı şeyler ye de daha iyi olur senin için 2 gün vücudunu şaşırtmak gibi düşün
ayyy canım o şeyi bi kere kuaför bana sürmüştü. saç kestirmeye gittiğimde saçım ıslakken sürdü. ama kokusu o kadar güzel ki. 3-4 gün o kokuyu hissettim saçımda sonra yıkadım kendim. yıkamasam daha da kokardı eminim. ben bi de bayılırım o tarz kokulara. saçımı yiyesim geliyodusu321 canım ben azicik azicik zayifladikca havaya girmeye başladım
sac açıcı toz ararken bide "milk shake it"
diye bir ürün buldum. saçı sekle sokuyor düz saclar için sanırım. cok güzel ve kalici kokusu varmış. kokusu çok bahsediliyor. vanilya gibi kokuyormus. pek sevmem ama belki hoşuma gider alıp deneyeceğim. nemli veya ıslak saca uygilaniyormus .esimde bayılır böyle seylere. sen saclarina bakim yapmaktan hoşlanıyorsunya hic bunu kullandin mi merak ettim
gayet güzel az yiyorsun . gidecek tabi :) böyle devamKizlar bugunki menum; sabah bir dometes bir salatalik iki dilim salam haslanmis yumurta ve avuc icikadar lor peynir le sinirsiz yesillik ogle yemegim;1 adet tavuk butuyla yagsiz olarak pisirilmis soya soslu prasa (hicbirsekilde yag ve tuz kullanmiyorum yaninda bir kase yogurt aksam menum:bir kase yulaf kepekli yogurt . Valla canlar ben inanilmaz guzel kilo veriyorum suan adet olmama ragmen kilolar gidiyooo
ben geldim ama şimdi de sen yoksunAyy kimsecikler yok yaa muhabbet etmek istiyorum ben
hiç kıskanmadım kiyemek yemği unuttuğum bi hafta oldu bakalım 52.6 ydım sabah 2 günde sıkarsam dişimi pztye mutlu olucam
kıs bugün yaptın mı detoksu naptın ?Yarın bir gün olarak deneme yapacağım canım
uzun süreli yapmam ama eğer yarını başarı ile atlatırsam kilo verme durduğunda arada bir uygulanabilir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?