♥haftalık kilo verme yarışması♥

@begüm75 tebrik ediyorum canım çok şükür kurtuluyoruz kilolardan keske callanpickney tekrar aramıza katılsa ... haber varmı hic biliyormusunuz

Ben bugün detaylı kahvaltı yapamadım. Ptsi sabahı koşturması nedeniyle..1 bardak sütle 4 kaşık nesfit yedim. iş yerime geldim. şimdi yeşil çay içtim.kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. hedefine ulaşanları daha fazla kutluyorum..yeni haftada bol eksiler

Sen özledin mi Ben hepiciğinizi çok özledim hafta sonu evde aklıma geldiniz sürekli canım sıkıldı ya telden girmeyi yazmayı becersem girecektim
sen bayaaa sıkılmışsın belli ben de özledim özlemem mi canım, misafirim olmasına rağmen sabah yataktan kalkmadan geldim buraya yazılanları okudum, ara ara gelip yine okudum

sen bayaaa sıkılmışsın belli ben de özledim özlemem mi canım, misafirim olmasına rağmen sabah yataktan kalkmadan geldim buraya yazılanları okudum, ara ara gelip yine okudum
Eşim pc takıldı genelde orada olmadığında da film izledik yine bakamadımBende özledim
1150 canım cuma günü

Pazar gününü de alayım o zaman hazır yazmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…