- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım o belirtiler regl ile aynıymış sen gönlünü ferah tut hayırlısı olsun tabiInşallahnehirnil111 hayırlı haberi alsam ne isterim ki...ama yine yok gibi belirti yok çünki, hayırlısı kuzum
48 kilo yap hedefini bencebende kendime yandaş arıyorum
ben de unutmadım canım özür dilerimkız sen bana foto atacaktın özelden, unuttum sanmabekliyorum
evet canım ya keşke aramıza geri gelse C CallanPinckney ama hiç haberim yok gidiş o gidiş@begüm75 tebrik ediyorum canım çok şükür kurtuluyoruz kilolardan keske callanpickney tekrar aramıza katılsa ... haber varmı hic biliyormusunuz
pmm o zaman bekliyorumben de unutmadım canım özür dilerim
ama haftasonum bayaa yoğun geçti
halledicem söz
Beni özlemedin misaniyorum ki yarin pazartesi bildirim günü şaşırmışım. bitmek bilmedi hafta sonu buranin sessizligi can sıkıcı begumu özledim ben
Canım Cuma gün ki kalorin yok bende o zaman nedir ?
ekmek yemiyosan çorbayı bol içebilirsin, içinede bol acıÖğlen yemekhanede cacık çorba, tavuk, pilav var. pilavı almayacağım, çorbayı az alacağım. diğerlerini alacağım.
sen özlenmezmisin canım,özlemiştir elbetteBeni özlemedin mi
Sen özledin misen özlenmezmisin canım,özlemiştir elbette
ekmek yiyorsam çorba almıyorum evet, ekmek yemiyorsam çorbayı alıyorum. listemde de öyle diyor.teşekkürler canım.ekmek yemiyosan çorbayı bol içebilirsin, içinede bol acı
sen bayaaa sıkılmışsın belliSen özledin miBen hepiciğinizi çok özledim hafta sonu evde aklıma geldiniz sürekli canım sıkıldı ya telden girmeyi yazmayı becersem girecektim
1150 canım cuma günüCanım Cuma gün ki kalorin yok bende o zaman nedir ?
Eşim pc takıldı genelde orada olmadığında da film izledik yine bakamadımsen bayaaa sıkılmışsın belliben de özledim özlemem mi canım , misafirim olmasına rağmen sabah yataktan kalkmadan geldim buraya yazılanları okudum, ara ara gelip yine okudum
1150 canım cuma günü
Bende tam alayım diyorum kalorini olsun canım hafta sonu kaçamağı diyelim yeni bir hafta var artık önümüzdenehir canım pazarı sorma hiç. hem regli oldum hem de yemeğe davetliydik. çok geç oturduk sofraya dokuzdan sonra yemek yemek beni mahvetti. kalorim ise 1600 oldunehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?