Sanırım sporun faydası oldu canım bu aralar bıraksam da spora çok şey borçluyum önceden spor nedir bilmezdim çünkü şuanda hiç yapamasam da günde 30 dakika rahat yürüyorum işe gidip gelirken bineceğim yerde minübüse binmiyorummaşallah sanki daha çok vermişsin gibi. bacaklarında pek güzelmiş
evet gerçekten spor vücudu resmen hizaya sokuyor. ben de sadece yürüyüşle bile farkediyorum.Sanırım sporun faydası oldu canım bu aralar bıraksam da spora çok şey borçluyum önceden spor nedir bilmezdim çünkü şuanda hiç yapamasam da günde 30 dakika rahat yürüyorum işe gidip gelirken bineceğim yerde minübüse binmiyorumSağol canım güzellikleri biraz daha ortaya çıkmalı ama
Harika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı
Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahatBak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence
Before - After
Vücut hantallığa o kadar alışmış ki sağlıklı beslenmeye başlayınca şaşırdı sporu görünce şoka girdi resmenevet gerçekten spor vücudu resmen hizaya sokuyor. ben de sadece yürüyüşle bile farkediyorum.
Begüşüm darısı sana en kısa zamanda isteyen herkese inşallah
AMİİNNNN canım benim inşallah, benim iş uzun, sadece kilo kaybetmek değil yağ oranımı düşürmek ve sıkılaşmak var 1-2 sene sürer bu iş, inşallah yılmamBegüşüm darısı sana en kısa zamanda isteyen herkese inşallah
Benim yağ durumum ne hiç bilmiyorum hiç ölçüm falanda olmadı kendi çapımda yaptım herşeyi pes etmek yok benimde iyice toparlanmam sıkılaşmam 1 seneyi bulacaktır canım kolay değil vücudumuz kendini buluyor bambaşka bir insana dönüşüyoruzAMİİNNNN canım benim inşallah, benim iş uzun, sadece kilo kaybetmek değil yağ oranımı düşürmek ve sıkılaşmak var 1-2 sene sürer bu iş, inşallah yılmam
aha bayıldım kıss sana :) basen masen yok maşallah . 50 tam güzel durcak bak sporla da sıkılaştın mı ohhh misssHarika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı
Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahatBak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence
Before - After
Yoook bu benim uydurmam
Bayaa kalorili evet 200 kalori sanırım bir kase çorba
ondan dedim ya hem doymam hem de alırım kalorileri
ama diyorum en azından sıvı
tutupta bir poğaça etkisi yaratmaz vücudumda
bu arada ben mercimek çorbasına un koymuyorum
valla benim 1 sene zamanım yok. ne olacaksa 6 ay içinde olsunBenim yağ durumum ne hiç bilmiyorum hiç ölçüm falanda olmadı kendi çapımda yaptım herşeyi pes etmek yok benimde iyice toparlanmam sıkılaşmam 1 seneyi bulacaktır canım kolay değil vücudumuz kendini buluyor bambaşka bir insana dönüşüyoruz
Allah iyiliğini versin ben de diyom ne güzel detoksmuş obana komplo kurup kilo mu aldırmaya çalışıyon sen
Öyle canım öyle herzaman beni böyle dürt senYaaa niye ayni ama her hafta vermeye çalış kuzum yazi düşün o sicaklari teri kipkirmizi oldugunu pisik oldugunu düşün ayy igrencim yaa:))
SIVAS ın bı koyunde :))) oyle bı yurudukkı nasıl yoruldum bıde eve gelıp yerlerı sılıp supurdum . bugun ıyı hareketlıydım :)) 1.5 saat yurudum :)ne gizel yaaa,nerde yaşıyosun dağlı taşlı
benim 30,1 di en son, normalde maksimum 28 olmalıymış kontrol altındayım o yüzden tartıdaki rakamdan ziyade bunu dikkate alıyorum canımBenim yağ durumum ne hiç bilmiyorum hiç ölçüm falanda olmadı kendi çapımda yaptım herşeyi pes etmek yok benimde iyice toparlanmam sıkılaşmam 1 seneyi bulacaktır canım kolay değil vücudumuz kendini buluyor bambaşka bir insana dönüşüyoruz
Ya kızlar ben neden boyle oldum bir türlü kendime gelemiyorum ya şimdiden 1536 kalori aldım oda en az ihtimalle ya tutamıyorum kendimi ..kendime uğraş bulmam gerek en acilinden evde durmak kotu bu yönden evet havalarda iyi oluyor bebeğimi alıp dışarı çıkmaya başlayabilirim artik inşallah yada ders çalışayım yada ikiside bilemiyorum
Komplo mu
Oysa ki çok masumane yazmıştım hislerimi
Ben deniyim de önce sonra derim oluyor ya da olmuyor diye
gör gör kendimi feda ediyorum sizler için
aha bayıldım kıss sana :) basen masen yok maşallah . 50 tam güzel durcak bak sporla da sıkılaştın mı ohhh misss
Sağol canım evet 50 güzel duracak spor şart ama basenler biraz daha var yanlardanvalla benim 1 sene zamanım yok. ne olacaksa 6 ay içinde olsundüğünde kollarımın poğaça gibi durmasını istemiyom
Ya kızlar ben neden boyle oldum bir türlü kendime gelemiyorum ya şimdiden 1536 kalori aldım oda en az ihtimalle ya tutamıyorum kendimi ..kendime uğraş bulmam gerek en acilinden evde durmak kotu bu yönden evet havalarda iyi oluyor bebeğimi alıp dışarı çıkmaya başlayabilirim artik inşallah yada ders çalışayım yada ikiside bilemiyorum
Ben kaçım acaba yağ fazla olabilirbenim 30,1 di en son, normalde maksimum 28 olmalıymış kontrol altındayım o yüzden tartıdaki rakamdan ziyade bunu dikkate alıyorum canım
Öyle canım öyle herzaman beni böyle dürt sen
Annemler yanımda senede 2kere geliyorlar çok çok rejim yapamıyorum ama en azından almıyayım onlar gidince yine hızlanacak kilo vermem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?