♥haftalık kilo verme yarışması♥

şuan motivemin maşallahı vari böyle gidersem sonuç elde ederim. nişanlım da diyet yapıyo . ordan da destekleniyo motivem .

aferin bekle beni hatta orda

güzel detoks bulursan paylaş burda da hayrına
Muz süt detoksunu burda gördüm iyi geldi acıkmadım çok fazla
önümüzdeki hafta çorba detoksu yapmak istiyorum mercimek çorbası detoksu :)
ama acıkırım çok içerim gibi geliyor sırf çorba nasıl olacak ki
düşüncelerdeyimm

kıs nehirnil111 şimdi bizim boylar 155 ya. ben eskiden 50 kilo olduğumda bile kendimi beğenmezdim he. şimdi sana nasıl geliyor 51,5 da olmak. zayıf hissediyon mu kendini :) röportaj yapıyom az

mercimek çorbasının da mı detoksu varmış ee mercimek çorbası kalorili bi çorba değil mi. un giriyor içine

ben iki küçük ayran içiyorum listeme göre ara öğün olarak bunu yapabilirim

şuan motivemin maşallahı vari böyle gidersem sonuç elde ederim. nişanlım da diyet yapıyo . ordan da destekleniyo motivem .

kıs nehirnil111 şimdi bizim boylar 155 ya. ben eskiden 50 kilo olduğumda bile kendimi beğenmezdim he. şimdi sana nasıl geliyor 51,5 da olmak. zayıf hissediyon mu kendini :) röportaj yapıyom az

Harika canım insanın sevdiği de yanında olunca daha iyi hissediyor kendini bizde tam tersi eşime kilo aldırmaya çalışıyoruz beni zayıflatmaya çalışıyoruz düşün aramızdaki zıtlığı

Çok zayıf hissetmiyorum kendimi ama çok iyi hissediyorum orası kesin bacaklarımı beğenmeye başladım şimdi spora da başlıyorum inşallah bir kaç güne regl geçiyor tamamen iyice sıkılaşacağım inşallah daha fit ve daha rahatım üzerimden 8 kilo kalktı yani nasıl olmayayım rahat Bak nasıl mutluluk hissetmeyeyim sence

Before - After

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0026.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20160226-WA0006.webp
    7 KB · Görüntüleme: 37
mercimek çorbasının da mı detoksu varmış ee mercimek çorbası kalorili bi çorba değil mi. un giriyor içine

Yoook bu benim uydurmam
Bayaa kalorili evet 200 kalori sanırım bir kase çorba
ondan dedim ya hem doymam hem de alırım kalorileri
ama diyorum en azından sıvı
tutupta bir poğaça etkisi yaratmaz vücudumda

bu arada ben mercimek çorbasına un koymuyorum

maşallah sanki daha çok vermişsin gibi. bacaklarında pek güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…