♥haftalık kilo verme yarışması♥

sen beni geçmeye utanmıyor musun hım hım :) bi detoksla aradaki farkı açmış hatuna bak yaaaa. rakibeme bak hele hele. regli olmayaydım görürdün sen. haftaya görüşcez senle

Bende sarmanın o kadar fazla olduğuna inanamıyorum niyeyse bence sana da çok zararı olmamıştır
kıııısss inan ben de düşünmezdim şok oldum. yaw bir sarmanın içinde 1 çay kaşığı anca pirinç vardır incecikti zati.
kursağımda kaldı valla neyse ertesi günü az yedim açığı kapattım diye düşünüyorum .

hiç ama hiç kıskanmadım kiiii

50 istiyorum ama acaba ulaştım diyip korumaya geçip kendi içimde mi aşağı yukarı yapayım diyorsun
geçme korumaya 50 ol bence. kilo alma payın her zaman olsun tam sınırda bırakma.

sanırım benden başka karatay yapan yok
canikom ben kahvaltıları karataya yakın yapıyorum.

Ben hala inanmıyorum bence yanlış hesaplıyorlar onu biz doğru biliyoruz banane

Seninde olacak ki

Evet evet en azından 50 olmalıyım ki koruma da aşağı yukarı oynamalarda en fazla 52 rakamını göreyim yoksa böyle 53 rakamına çabucak çıkıyorum

sen beni geçmeye utanmıyor musun hım hım :) bi detoksla aradaki farkı açmış hatuna bak yaaaa. rakibeme bak hele hele. regli olmayaydım görürdün sen. haftaya görüşcez senle

Korkuttun beni

Canım ben de bugün regl oldum, haftaya daha az çıkacağımı tahmin ediyorum
Aradaki farkı iyice açarım o zaman
Haftaya bir gün yine detoks yapıcam, reglim de bitmiş olur

Canımmm bunlar sana gaz vermek amaçlı yazdığım cümleler GonulSenligim

bana zorla detoks yaptıracan haaa gerçi detoksla aldığım kalori ile günlük aldığım kalori nerdeyse eşit benim. her gün detoks yapmış gibiyim zatiiiii şimdi aramızda 900 gr var. ben yakalarım seni

not : bana istediğin gibi takılabilirsin gaza geliyorum zaten

sbeden güncel kilom : 56,4

tuvalete çıkmadım ve regl oldum . göbeğim şiş. daha çok kilo vermiş olmayı bekliyordum çünkü.
4 nisan hedefim :54 kg
Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurum

bence de bizimki doğru ama yine yememekte ya da az yemekte fayda var :)
olcam tabi valla fena hırs yaptım senin 51 lere düşüşünü görünce

Ben de ctsi regl oldum cuma kilom 56.80 di bugün daha iyi hissediyorum sabah tartılamadım inşallah yarın biraz ekside olurum

hadi bakalım inşallah. beni de etiketle kilo bildirimine hafta sonu çok abartmadıysan bence eksi çıkarsın.

bence de bizimki doğru ama yine yememekte ya da az yemekte fayda var :)
olcam tabi valla fena hırs yaptım senin 51 lere düşüşünü görünce
Sende düşeceksin tabi ki imkansız diye bir şey yoktur ki yeter ki vazgeçme bak Kasım başından beri savaşıyorum resmen savaşta gibiyim ara ara sallasam da hiç bırakmadım ucunu o kilo o tartıda görülecek işte o kadar

68,9 ile bu haftaya başladım
hedefime ulaşamadığım gibi vasatlardayımmm
ama bu son olsuun haftaya bomba gibi dönüceeemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…