♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne yedin kız onca,çık dışarda gez erit bari biraz

dimi 6 ay yeter bana 48 olurum ben 6 ayda. hele hele spor yapsam aynı anda sıkılaşmış da olurum. şu reglinin cafcaflı günlerini bi atlatayım da spora başlayayım ben de şimdiden .

ölçen eczaneler vardı istanbulda,denk gelirse baktır ama sanmıyorum sende fazla olsun görüntüden belli
Hiç duymamıştım olmadı bir sorayım canım sağol öyle göründüğüne bakma biliyorum ben kendimi
dimi 6 ay yeter bana 48 olurum ben 6 ayda. hele hele spor yapsam aynı anda sıkılaşmış da olurum. şu reglinin cafcaflı günlerini bi atlatayım da spora başlayayım ben de şimdiden .

Yeter de artar canım yeter ki iste istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yokBende aradaki farkı görünce daha çok spora sarılmalıyım bunu haketti bunu gördüm

Yeter de artar canım yeter ki iste istedikten sonra yapılamayacak hiç bir şey yokBende aradaki farkı görünce daha çok spora sarılmalıyım bunu haketti bunu gördüm
aynen canım hem sıkılaşma yaparsan tekrar kolay kilo almazsın.kilonu koruman rahat olur. en önemli örneğimiz su321 görüyoruz. keşke ben de spora o kadar sadık kalabilsem.

aynen canım hem sıkılaşma yaparsan tekrar kolay kilo almazsın.kilonu koruman rahat olur. en önemli örneğimiz su321 görüyoruz. keşke ben de spora o kadar sadık kalabilsem.
Bende pek kalamadım ama azmettim yeniden sıkı şekilde sarılacağım sadece yürümeyle olmaz çünkü pilatese falan ağırlık vermem gerek

bazen bana da oluyor öyle. geçer geçer merak etme. bir kaç tane ufak beden kıyafet giymeye çalış moralin bozulur sonra tam gaz devam

Tesekkur ederimm.hayir pisirmiyorum direk mantar biber dometes i ciy sekilde dogruyorum uzerine 2 yumurta kiriyorum guvec tabaklarimin icinde yapiyorum zaten mantar suyunu biraktigi icin hic yagda koymuyorum osekikde pisiyo

Selamun aleyküm kızlaaarrr
Ben bugün hem iyi hareket ettim hem iyi yedim midem bulanıyo yemekten yaa
Sabah 1 yumurta 1 zeytin
Arada 4 tutku
Akşam 1 tabak kuru fasulye 1 tabak bulgur pilavı 1 dilim ekmek biraz salata
Az önce de cips yedim
Sporum da 1.5 saat yürüyüş ve sguat

Öyle canım öyle herzaman beni böyle dürt sen
Annemler yanımda senede 2kere geliyorlar çok çok rejim yapamıyorum ama en azından almıyayım onlar gidince yine hızlanacak kilo vermem inşallah
Oyyy senede iki kere mi kıyamam yaa o zaman gönlünce eğlen muhabbet et gez ne güzel yaa

Ben de puzzle severim resim yapmayı çok severim onlarla uğraşırken dünya umurumda olmuyor yaa
Yaa ben zaten bisküviciyim tutku hastasıyımdır mesela

Ben de puzzle severim resim yapmayı çok severim onlarla uğraşırken dünya umurumda olmuyor yaa
Yaa ben zaten bisküviciyim tutku hastasıyımdır mesela
Bende sevdim puzzle gerçekten insanın kafası dağılıyor sanırım 1-2 tane daha yaparım sıkılana kadar artık okumak istediğim bir kaç kitap var onlardan sonra belki

Ben biskrem çok severim yemedim ne zamandan beriSenin probise benzeyen çokoprens hastasıyım bu arada ama ağzıma koymadım aylardır

sbeden canım bugünki kilom 70.3
+800 gram fazlam var
Ben yine taşınma telaşına giriyorum benden sık taşınan yoktur heralde iş için :)
Çok sıkılsam da bu durumdan :) eşim
İçin değer
Herkesin çabucak istediği rakamlara ulaşması nasip olur inşallah ben şimdilik koruma aşamasındayım daha sonra tekrar vermek için çalışmalara başlayacağım :) bütün topik arkadaşlarım çok teşekkürler herşey için sağlıcakla fit kalın :)

cips ve tutku bulandırmıştır canım mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…