- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
afiyet olsun canım :)akşam çok güzel şeyler yedim :)))
azcık sabretcen şekerim, hoopp diye alınıyo ama hoopp diye verilmiyo, ben önceden tecrübeli olduğumdan yeni yıldan önce teeee eylülde psikolojimi hazırladım, ekimde spora başladım daha halen devam ediyo ramazanda da ara vercem,yaaa napalım sabretcez
akşam çok güzel şeyler yedim :)))
akşam çok güzel şeyler yiyincede - çıkabiliyoruz demek kipzt 52.9
salı 52.8
çarş 53
perş 52.8
Reglin şişliği gitti diyicem de canım son 1 aydır nerdeyse hep 56 lı rakamlardaydım yaaohaaa yiyip azalmak da neyaştın haa . tartıyı da kendine mi benzettin kıs :)
Tamam canım bir daha ki hafta katılırsınkızlar 2 gündür giremedim ayrıca kalori hesabı da yapamadımnehirnil111 pek rejim yapamadım çok yoğun bir programım vardı malesef. bu hafta kalori hesaplamasına katılamayacağım
Tabi ki dengelemiştir canım dengelemez minehirnil111 tatlım salı günü kalorim 911 .
çarşamba günü kalorim yani bugün ; 679.
bugün baya düşükte tuttum çünkü gün içinde dışarda tost yemek zorunda kaldım. yarım ekmeğe yapılan tostlardan. onu yiyince vicdanen çok rahatsız oldum. o yüzden akşam sadece tarhana çorbası içtim. başka da bişi yemedim. yeşil çay içtim bi de. telafisi olur inşallah o karbonhidratın.
pzt 52.9
salı 52.8
çarş 53
perş 52.8
Günaydın canım inşallah çok yararlı bir gün olacak bizim içinherkese günaydın mutlu bir gün dilerim
inşallah canımGünaydın canım inşallah çok yararlı bir gün olacak bizim için
merhaba, topiğimizin sahibikızlar bende size katılabilirmiyim
Nerdeyse 2 aydır hiç acıkmadan sürekli bir şeyler yedim farkındayım bir süre böyle devam edicemBide böyle dene,kendini en iyi sen bilirsin oda deneye deneye bulunuyor
boy:168merhaba, topiğimizin sahibisbeden dir, alımları o yapıyor, aktif olarak katılıp, her pazartesi kilo bildirimi yapmanız gerekiyor aksi takdirde adınız siliniyor,genel olarak bu şekilde ilk sayfadan kuralları okuyabilirsiniz
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan için küçük hedef kilonuzu
yazıpsbeden i etiketlerseniz alım konusunda o size yardımcı olur.
ya o işi bende yapıyorum acıkmadan yemeler, doymama rağmen yemeye devam etmeler, neden böyleyim anlamadımNerdeyse 2 aydır hiç acıkmadan sürekli bir şeyler yedim farkındayım bir süre böyle devam edicem
Çok şükür büyüdü kızım 3 yaşında artık verdivenleri kendi çıkıcakmışAğırlık olarak kızını mı kullanıyorsun ne güzel fikir
ay yavrum nasıl çıkıyor o kata kıyamam senin içinde antreman oluyorÇok şükür büyüdü kızım 3 yaşında artık verdivenleri kendi çıkıcakmış
Ama kıyamıyorum tabii genelde kucaklıyorum 4. kat sonuçta
Yılların alışkanlığı kilo verirken 1 kase yulaf 1 kase çorba 1 kase yemek doyuruyor beni ama düşünüyorum tabak tabak makarnalar pilavlar da yiyebiliyorum saçmalayıp ve ya bir kaç çeşit yemek normal insanlar çok yedikleri zaman rahatsız olurlar ben de yok hiç rahatsızlık yokya o işi bende yapıyorum acıkmadan yemeler, doymama rağmen yemeye devam etmeler, neden böyleyim anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?