♥haftalık kilo verme yarışması♥

ohaaa yiyip azalmak da ney aştın haa . tartıyı da kendine mi benzettin kıs :)
Reglin şişliği gitti diyicem de canım son 1 aydır nerdeyse hep 56 lı rakamlardaydım yaa
Ama önceki gün uzun zamandır ilk defa yulaf ezmesiyle kahvaltı yapmıştım vc ye çıkmamı sağladı galiba ondan olabilir ne yazdım ama

kızlar 2 gündür giremedim ayrıca kalori hesabı da yapamadım nehirnil111 pek rejim yapamadım çok yoğun bir programım vardı malesef. bu hafta kalori hesaplamasına katılamayacağım
Tamam canım bir daha ki hafta katılırsın
Tabi ki dengelemiştir canım dengelemez mi
pzt 52.9
salı 52.8
çarş 53
perş 52.8

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:30 - Yarım kase sebze çorbası + 2,5 ad.orta boy köfte + 1 kase yeşil salata - 225 kalori
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 80 gr ton balığı + 3 yaprak marul + yarım salatalık + 67 gr mısır - 235 kalori
Ara; 22:00 - 25 gr sütlü çikolata + 1 ufak gofret - 169 kalori (bunlar ne ara canım istedi saldırdım hatırlamıyorum)

Toplam kalori: 709

begum75 elma_sekerim01 @beyaz lotus D demali D damlasr abcde_123 miraycan84 GonulSenligim

kızlar bende size katılabilirmiyim
merhaba, topiğimizin sahibi sbeden dir, alımları o yapıyor, aktif olarak katılıp, her pazartesi kilo bildirimi yapmanız gerekiyor aksi takdirde adınız siliniyor,genel olarak bu şekilde ilk sayfadan kuralları okuyabilirsiniz
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan için küçük hedef kilonuzu
yazıp sbeden i etiketlerseniz alım konusunda o size yardımcı olur.

boy:168
kilo:68,5
hedef kilo 60
4 nisana kadar 63 kg olmak istiyorum sbeden

ya o işi bende yapıyorum acıkmadan yemeler, doymama rağmen yemeye devam etmeler, neden böyleyim anlamadım
Yılların alışkanlığı kilo verirken 1 kase yulaf 1 kase çorba 1 kase yemek doyuruyor beni ama düşünüyorum tabak tabak makarnalar pilavlar da yiyebiliyorum saçmalayıp ve ya bir kaç çeşit yemek normal insanlar çok yedikleri zaman rahatsız olurlar ben de yok hiç rahatsızlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…