♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ooo ne cok akrep varmis topicte sbedencim sendemi vay vay esim balik burcu ne diyim tencere kapak gibiyiz cok farliyiz ama cuk diye oturuyoruz valla nazar degmesin akrep kadini kaliteli kadindir alan kazanir
baliklarla akrepler iyi anlasirmis. ama tanidigim 3 balik bayani yalana cok basvururlardi ve cok duygusallar bayiyo :) bizim ozelliklerimiz guzel farkli ben onceden burclarla ilgili kitaplar alirdim. bilgisayar alinca birakmistim.

Günaydın arkadaşlaaar bu yaz başlangıçlarını çok seviyorum yaaa
Geç yatmama rağmen erken kalkabilmemi ben buna bağlıyorum.
Sabah 7 de uyandım yine 1000 sayı ip atladııım
İşe gelirken 30 dk yürüdüüüm

Kahvaltıda 1 dilim ekmek 50 gr peynir 1 domates 1 salatalık 8 zeytin yedim
Ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat yaptım
İki elim kadar büyüklüğünde lahmacun 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm acıkmıştım
2 Tereyağda yumurta 1-2 lokma ekmek közlenmiş biber büyük bir kase de cacık yedim
2000 sayı ip atladım biraz zaman geçince ağırlık basıyo canım birşey yapmak istemiyo

Günaydın bayanlar,

kahvaltı : 1 dilime yakın ekmek, 6 yeşil zeytin, yarım kk peynir.

bugüne kadar 1 kiloya yakın vermem gerekiyordu ama verememişim. o yüzden 1-2 gün daha dikkatli yiyip daha fazla spor yapıcam. acaba şu 2 gün sadece kavun, karpuz , sütlü tahıl gevreği yiyip, çorba içsem (kahvaltı dışında tabi) bişey olurmu. Öyle yapmayı düşünüyorum. hem biraz midemde dinlenmiş olur katı yiyeceklerden.

neyse gidip fazlaca tepinicem. hemde epey fazlaca

zeytini azaltmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…