- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
yemem tabiii hahahahyyy seni geçiciğiiimmmYemedi hain rakip
Canım ara öğün yapmayınca acıkmıyor musun?Selam Kızlar;
akşam lahana çorbasını yaptım akşam yemeğinde yedim bugün yapamadım yarın başlıyorum
Kahvaltım;
1 / 4 (Çeyrek) x AdetSusamlı Simit 65,00 calori
1 x Yemek KaşığıKaşar Peyniri (Yağlı)85,00 calori
1 x AdetHaşlanmış Yumurta 75,00 calori
1 / 2 (Yarım) x 100 gr Domates 11,00 calori
1 x Adet Salatalık (Adet) 11,00 calori
Öğlen Yemeğim;
1 x PorsiyonYayla Çorba 134,00 calori
Akşam Yemeği
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonEtli Nohut 177,50 calori
1 / 2 (Yarım) x PorsiyonPirinç Pilavı 163,00 calori
Toplam Alınan Kalori :721,50 calori
Canim protein dieti bu birgun saf protein 1 gun protein+sebze yiyosun yag seker tuz un hicbirsey yokk balik tavuk dana eti ve belirli sebzeler var onlari yiyosun sut ve sut urunlerini ligt olarak tuketiyorsunnasıl biraz anlatabilirmisin bize
iyi akşamlar kızlar begum düzeldinmi?
perşembe 722 kcal abooo bi de akşam yemedim üstelik demekki akşam da yesem 1000 i geçicem@nehirnil111 begum75
Katılıyorum evde oturup da çocuğuna bazı şeylerin eksikliğini hissettirmektense bakacak biri varsa ve çalışma imkanımız da varsa mümkünse çalışalım arkadaşlarEvet oyle cok ozlerim ben minnosumu ama calismakta istiyorumm hersey onun gelecegi icinn
İlahi adaletnehirnil111 çarşamba günü kalorim: 445 hiç iyi olmamış bu. ben de farketmedim bu kadar az yediğimi. akşam yemeği yemedim ondan oldu galiba. önermiyorum. bu kadar az kalori çok sağlıksız
bugün menümü yazayım.
sabah: 2 haş. yumurta + peynir + 3 zeytin + 5 çiğ badem + 2 kuru kayısı + 2 dal maydanoz +domates + salatalık + çay
öğlen: maydanoz suyu + armut + 1 adet kuru pasta (küçük)
akşam: pırasa yemeği + yoğurt
yemekten sonra : yeşil çay
gece : ayran
bu yeşil çayı erken saatte içmeye dikkat edicem yarından itibaren metobalizmayı hızlandırıyormuş.
bi kaç gündür de tartılmadım. tuvalete çıkamadım çünkü. yarın inşallah tartılcam. ama kendimi hafif hissetmiyorum hiç . sanki değişmedi gibi kilom. yememe dikkat edip spor da yapmama rağmen neden böyle hissediyorum bilemedim.
VALLA SÜPERSİN SÜPER GİDİYOSUN GİTCEK CANIM KİLOLAR MERAK ETME LAVABOYA ÇIKIP SABAH AÇ KARNINA TARTILbayan_balon diyetimin 3.günüdeyim sabah 1 elma salatalık domates yedim sabah sabah çorba içemiyorum
dün akşam yemekte 550 gram çorba içtim yani toplamda 1 kilodan fazla çorba içmiş oldum bu yeter mi bilmiyorum,çorbanın yanında karnıbahar (susuz sadece tanelerini yedim) ve salata (marul,yeşil soğan,yeşil sarımsak,maydanoz) yedim
akşam börek yapmıştım üstüne misafir geldi, 1 dilim bile yemedim, kek vardı ondanda yemedim, bisküvi, karışık çerezler,patlak mısır, meyvalar,künefe, hiçbirini yemedim,
yanlızca 10 tane falan leblebi yemişimdir oda aynı zeytinler gibi oldu yerken farkına bile varmadımsonra hemen kaçtım yiyeceklerin yanından
yanlız diyete göre 2 kilo gitmesi lazımdı diyo bende 200 gram farketti demek benim vücut 10 kat yavaş çalışıyo, bugün ve yarında devam edicem sonra bırakıyorum ben,yeter uleyynnn
dün akşam eltimgil geldi,sen zayıfsın yani bel bölgen iyide alt taraf için bölgesel çalıman lazım dedi,herkes farkında basenlerimin ve totomun geniş olduğununben bu diyetle spor yapamadım, pazartesi inşallah normal diyetime geçip spora başlıcam
Anladım canım tuzsuz etmi yiyorsun yani hiç yok öylemiCanim protein dieti bu birgun saf protein 1 gun protein+sebze yiyosun yag seker tuz un hicbirsey yokk balik tavuk dana eti ve belirli sebzeler var onlari yiyosun sut ve sut urunlerini ligt olarak tuketiyorsun
sevindiim kuzum senin adına gerçekteenkızlar günaydın, dün akşam daha iyiydik, akşam çarşıda gezerken elini omzuma attı dün için kusura bakma gergindim biraz dedi sonra biraz konuştuk şimdi çok daha iyiyiz çok şükürama şu varki benim yaptığım hatayı hala kabul edemedi, hala çok üzgün bana birşey belli etmesede ben anlıyorum ama olsun zamanla daha iyisi olur inşallah
sevindiim kuzum senin adına gerçekteen
eşler arasında oluyor işte böyle şeyleer ne kadar üzülsektee alınsakta aslında sırtımızı yaslicamız başka kimsee yok
nazar değmesiiin sizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?