keyifli olmayı bırak yanında duramadım dün patladı patlıycak diyemaddi sorunlar her evde oluyo bence eşin seni halsiz görünce sinirini başka yerden çıkarmış. genelde onlar hep hiçbirşey olmamış gibi güleryüzlü kadın beklerler ya ondan bence. bugün sen keyifli ol bak nasıl değişir.
o da anlıycaktır merak etme. napalım canım herşeyin üzerinde iyimi kötümü yazmıyoki deneye deneye öğreniyo insankeyifli olmayı bırak yanında duramadım dün patladı patlıycak diye
maddi sorundan ziyede şöyle çok para verip kötü bişey almak gibi düşün ve bunu bir ömür kullanacağını düşün sadece bu mal bu para etmezdi kazık yedik gibi düşünüyo şimdi , haklıda aslında ama bende üzgünüm gerçekten
bencede öyle ama bunu eşimin kabullenmesi biraz zaman alcak gibi görünüyoro da anlıycaktır merak etme. napalım canım herşeyin üzerinde iyimi kötümü yazmıyoki deneye deneye öğreniyo insan
valla yine lahana diyeti yapmaya çalışıcam çünkü etkili olduğuna inanıyorum pazartesi başlıycam yinenasıl bir program yapıyosun anlatırmısın?
ooo baya iddalıyız
valla yine lahana diyeti yapmaya çalışıcam çünkü etkili olduğuna inanıyorum pazartesi başlıycam yine
canım üzüldüm durumuna inş düeltirsiniz durumlarızaten hiç üstüne gitmedim gidemedim gitsem bana karşı daha öfkeli olurdu tırsdım
canım 6 yıldır evde hep spor+diyet modundayım saklayamamki, zaten bide lahana çorbası yaptım akşam yerken onu nasıl saklıyımdün akşama kadar çorba+meyva yedim ama açıkcası doymadım migrenimide o tetikledi, bugün öğlen çorbayla idare edip karnıbaharı akşam yiycem çünkü bugün işlerim daha yoğun akşama bitkin olurum, bide moralde bozuk eve gidince nasıl bir eşle karşılaşcam bilmiyorum
yok canım hala aynıyımbikaç yerde okudum tekrar eski kilona çabuk dönüyosun diye sende öyle olmadı heralde, o kişisine göre değişiyor sanırım
inşallah canım, etkisi baya bir sürcek gibi görünüyo ama birbirimizi kırmadan en zararsız şekilde atlatırız umarımcanım üzüldüm durumuna inş düeltirsiniz durumlarıdün halsiz kaldıysan okadar iş yerindeysen hemen öğlen brokoli al manavdan bir güzel yıka birde yoğurt al ye sadece çorbayla yapma yanındada çorbanı iç akşam yine karbıbaharını yersin ayrıca bugün patateste haşlayıp veya fırınlayıp yiyebilirsin
yok canım hala aynıyım
çok iyi, inişe geçmişsin süper
evet o yüzdeen çok mutluyumçok iyi, inişe geçmişsin süper
öğlenki menü güzel, şehriyenin sorun olcağını sanmam ekmek yemezsin yanında hem tavuklu olması süperevet o yüzdeen çok mutluyum
inşallah pazartesiye kadar 68,9 görmek de nasip oluur
bugün öğlen şehriyeli tavuk çorbası yicem şehriye sorun olur mu acabaa, birde cacık
akşamda fırında alabalık yapcaam
evet canım haftaya ben de birinci olcam o yüzden dikkat ediyorum spor yapmıştım gerçi akşam ama onu saymadımooo baya iddalıyız
evet canım haftaya ben de birinci olcam o yüzden dikkat ediyorum spor yapmıştım gerçi akşam ama onu saymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?