♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim için de dün kabus gibiydi şimdi güldüğüme bakma
Sabah 6.30 da kalktım bulaşık makinasını çalıştırdım eşim akşamdan çalıştırmama izin vermez su patlarmış bir şey olurmuş
7.15 gibi bitti makinayı boşalttım 7.30 gibi çıktım wc deydi ben çıkarken 10 dakika yürüdüm aradı nerdesin diye yürüyüş yapıyorum dedim eve gel dedi 7.45 gibi evdeydim çocuğu uyandırdı ben bakmıycam artık diye ben de güzelce giydirip işyerine getirdim güzelce yumurta peynir domates salatalıkla kahvaltısını yaptırdım 9 gibi öğlen eve gittik çorbasını yedirdim altını üstünü değiştirdim hiç konuşmadan 1 gibi hazırladım işe gelicez tekrar
Gel kızım seni parka götürücem dedi aldı çıkardı çocuğu
Ne yapacağımızı şaşırdık bunların yüzünden kilo alsak suç kilo vermeye çalışsak suç Allahım bize yardım etsin

eşin çalışmıyomu canım o mu bakıyo çocuğa

Ne aldınız Allah aşkına merak ettim

aaaa ne demek çocuğa ben bakmıycam,sürekli işe mi getircen kızını öyle şey mi olur, ne rahata alışmış şunu bak sen

afiyeet olsuun canıımm
Teşekkür ederim, hepimize afiyet olsun. bu gece bizim evde gün var, 11 buçukta ancak oturdum işlerim bitmemişti. bugün erken çıkmaya çalışcam yorgunluktan geberiyorum. ben koştururken o oturdu tv izledi, ben masadan önden kalkıp işe koyulmuştum masayı bile toplamamış.benimki de birşeye kızmıştı herhalde gergindi. hepsi gerilmiş eşlerimizin bu hafta arkadaşlar:)

aman daha büyük gerginlikler yaşanmasıındaa

gerildilerse bizde çamaşır askısı yapalım onları bari bir işe yarasınlar hafta sonuda geliyo çamaşırlar birikti

aman daha büyük gerginlikler yaşanmasıındaa

amin canım kesinlikle önemli olan o

aman canım erkeklerin inadı işte. takma sen kafana onu da unutur geçer.

Kendime okuduğum notlardan bi parca atayim kızlar size

Kimseden beklentiye girmemeye karar verdim. Nankör insanoğlu bunu Rabbim söylüyor. Kusurlu insanoğlundan kusursuz beklemek ahmaklıktır.Asla halden anlamaz kıymet bilmez. Ne istiyorsam ona önce ben davranmalıydım.

Bu arada bende bu 2. Günüm olacak adim akıllı beslenmeye başladım geçen hafta 53.5 bile gördüğüm halde 55 i görünce bi ara üzüldüm tabi yeme krizi sonucu... simdi 53.9 a tekrar düştüm bakalım bu hafta bitince en azından geçen haftaki kilom dan daha düşük olmak istiyorum

kızlar birazdan izin isteyeceğim, gerginim :)))) biraz yalan atmak zorunda kalacağım çünkü.çocuk hasta diycem. hasta olduğu doğru da. okulda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…