- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Benim için de dün kabus gibiydi şimdi güldüğüme bakmagünaydın canım, bugün diyetime devam etmeye çalışıyorum
dün kabus gibi bir gündü, eve gittim yemekleri hazırladım, ama nasıl hazırladım açlıktan migrenim tuttu, çorbamı içtim yanınada az yeşillik salata yemek zorunda kaldım,üstüne üstlük eşim işyerinden aşırı gergin sinirli geldi birileriyle tartışmış,bendimde o halimi görünce sinirini benden aldı madem böyle olcan yapma şu diyeti doğru düzgün ye diye kızdı ,bende ağrı kesici aldım gittim yattım odama
aksilikler gelince üst üste gelirmişya, eşime bir telefon geldi bizim bi işimiz vardı onda bi aksilik çıkmış ve düzelmeyecek bir aksilik bide onun o şekilde olmasını ben istemiştim eşim istememişti ben ısrar etmiştim, buda üstüne tuzu biberi oldu adam küstü resmen bana,o sinirle akşam 10 da giyindi çıktı dışarı 12 ye geliyodu geldiğinde, sabaha kadar ne o uyudu ne ben, sabahta doğru düzgün konuşmadan çıktı giti
moreller sıfır, sabah hiçbişey yemedim çay içtim, öğlen çorbamı içecem artık.
eşin çalışmıyomu canım o mu bakıyo çocuğaBenim için de dün kabus gibiydi şimdi güldüğüme bakma
Sabah 6.30 da kalktım bulaşık makinasını çalıştırdım eşim akşamdan çalıştırmama izin vermez su patlarmış bir şey olurmuş
7.15 gibi bitti makinayı boşalttım 7.30 gibi çıktım wc deydi ben çıkarken 10 dakika yürüdüm aradı nerdesin diye yürüyüş yapıyorum dedim eve gel dedi 7.45 gibi evdeydim çocuğu uyandırdı ben bakmıycam artık diye ben de güzelce giydirip işyerine getirdim güzelce yumurta peynir domates salatalıkla kahvaltısını yaptırdım 9 gibi öğlen eve gittik çorbasını yedirdim altını üstünü değiştirdim hiç konuşmadan 1 gibi hazırladım işe gelicez tekrar
Gel kızım seni parka götürücem dedi aldı çıkardı çocuğu
Ne yapacağımızı şaşırdık bunların yüzünden kilo alsak suç kilo vermeye çalışsak suç Allahım bize yardım etsin
Ne aldınız Allah aşkına merak ettimkeyifli olmayı bırak yanında duramadım dün patladı patlıycak diye
maddi sorundan ziyede şöyle çok para verip kötü bişey almak gibi düşün ve bunu bir ömür kullanacağını düşün sadece bu mal bu para etmezdi kazık yedik gibi düşünüyo şimdi , haklıda aslında ama bende üzgünüm gerçekten
Ben de hem size hem de kendi kendime söz veriyorum Pazartesi başlıycam en az 5 gün devam edicemvalla yine lahana diyeti yapmaya çalışıcam çünkü etkili olduğuna inanıyorum pazartesi başlıycam yine
Benim için de dün kabus gibiydi şimdi güldüğüme bakma
Sabah 6.30 da kalktım bulaşık makinasını çalıştırdım eşim akşamdan çalıştırmama izin vermez su patlarmış bir şey olurmuş
7.15 gibi bitti makinayı boşalttım 7.30 gibi çıktım wc deydi ben çıkarken 10 dakika yürüdüm aradı nerdesin diye yürüyüş yapıyorum dedim eve gel dedi 7.45 gibi evdeydim çocuğu uyandırdı ben bakmıycam artık diye ben de güzelce giydirip işyerine getirdim güzelce yumurta peynir domates salatalıkla kahvaltısını yaptırdım 9 gibi öğlen eve gittik çorbasını yedirdim altını üstünü değiştirdim hiç konuşmadan 1 gibi hazırladım işe gelicez tekrar
Gel kızım seni parka götürücem dedi aldı çıkardı çocuğu
Ne yapacağımızı şaşırdık bunların yüzünden kilo alsak suç kilo vermeye çalışsak suç Allahım bize yardım etsin
tamam canım pazartesi başlıyoruz beraberBen de hem size hem de kendi kendime söz veriyorum Pazartesi başlıycam en az 5 gün devam edicem
Dün akşam dediğim gibi balık yedim yanındada bol salata
yatana kadarda başka hiçbirşey yemediiim
ve sabah sonuççç mükemmel ya 68,9 çıktıım şaka gibi çok güzel kg veriyorummm
pazartesiye kadar büyük ihtimalle 68,5 görürüm diye tahmin ediyorumm
afiyeet olsuun canıımmgünaydın arkadaşlar.kahvaltıda peynir zeytin domates yeşillik bir kayısı 1 ceviz 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim, bir bardak yeşil çay içtim.
Teşekkür ederim, hepimize afiyet olsun. bu gece bizim evde gün var, 11 buçukta ancak oturdum işlerim bitmemişti. bugün erken çıkmaya çalışcam yorgunluktan geberiyorum. ben koştururken o oturdu tv izledi, ben masadan önden kalkıp işe koyulmuştum masayı bile toplamamış.benimki de birşeye kızmıştı herhalde gergindi. hepsi gerilmiş eşlerimizin bu hafta arkadaşlar:)afiyeet olsuun canıımm
aman daha büyük gerginlikler yaşanmasıındaaTeşekkür ederim, hepimize afiyet olsun. bu gece bizim evde gün var, 11 buçukta ancak oturdum işlerim bitmemişti. bugün erken çıkmaya çalışcam yorgunluktan geberiyorum. ben koştururken o oturdu tv izledi, ben masadan önden kalkıp işe koyulmuştum masayı bile toplamamış.benimki de birşeye kızmıştı herhalde gergindi. hepsi gerilmiş eşlerimizin bu hafta arkadaşlar:)
Teşekkür ederim, hepimize afiyet olsun. bu gece bizim evde gün var, 11 buçukta ancak oturdum işlerim bitmemişti. bugün erken çıkmaya çalışcam yorgunluktan geberiyorum. ben koştururken o oturdu tv izledi, ben masadan önden kalkıp işe koyulmuştum masayı bile toplamamış.benimki de birşeye kızmıştı herhalde gergindi. hepsi gerilmiş eşlerimizin bu hafta arkadaşlar:)
aman daha büyük gerginlikler yaşanmasıındaa
ahaha evet yapalım yakışır:)gerildilerse bizde çamaşır askısı yapalım onları bari bir işe yarasınlar hafta sonuda geliyo çamaşırlar birikti
amin canım kesinlikle önemli olan o
kızlar günaydın, dün akşam daha iyiydik, akşam çarşıda gezerken elini omzuma attı dün için kusura bakma gergindim biraz dedi sonra biraz konuştuk şimdi çok daha iyiyiz çok şükürama şu varki benim yaptığım hatayı hala kabul edemedi, hala çok üzgün bana birşey belli etmesede ben anlıyorum ama olsun zamanla daha iyisi olur inşallah
boşver sen onu hem işini yap hem kilo ver. çocuk da yaparım kariyerdeNe yapacağımızı şaşırdık bunların yüzünden kilo alsak suç kilo vermeye çalışsak suç Allahım bize yardım etsin
katılabilirsin tabi. şuanki kilonu, hedef kilonu yazıpmrb gruba katilabiliyormuyuz.bilgilendirirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?